Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under juli 2009

Av Aamor & Tina - 23 juli 2009 22:10

Sista rundan för dagen är avklarad och nog attan regnade det igen! SLUTA NU REGNA, det räcker!!!!

Det blev i alla fall snabbt ut och snabbt in, vill ju inte bli för blöt innan man ska koja.

Matte har nog tyckt att jag varit lite störig idag för flera gånger har jag försökt göra som hanar försöker göra ibland eller försökt göra en omändring i rangen här hemma. Totalt misslyckande! Hoppas sova bort det i natt.


Nu ska vi koja och i någerlunda tid ikväll så....

Natti Natt

Av Aamor & Tina - 23 juli 2009 17:49

Jaha, nu öser det ner igen.

Matte och jag var ute och som tur var regnade inte just då, började med många droppar när vi kom till dörren, tur.

Jag gick lös när vi var ute, ja nästan för matte har då ett långt snöre efter mig, men det känns nästan som att vara lös.

Vi har liksom några gator runt om oss och fast det är 30 och 50 km så kör de flesta inte i det, säkrare med snöre bak.

Vi sprang och lekte på en stor gröning, som vi busade och rätt som det är hör vi skratt. Sitter en liten kille och hans pappa i ett öppet fönster och kollar på oss. Kul att vi kan roa andra också!


Matte gjorde en leksak till mig, toarulle med godis i, ah så lätt, snabbt öppnat. Vad tror hon om mig? Återgick till mitt grisöra.


Matte har nu kokt ägg så vi ska nog ha äggmacka till kvällsmat.

Av Aamor & Tina - 23 juli 2009 13:50

Nu har vi varit ute på en runda och det är varmt och kvavt. Inte riktigt skönt fast det regnar i alla fall inte, alltid något.

Jag fick prata med en lite tjej som tyckte att jag skulle äta mycket gräs, när hon gav det till mig tog jag det i munnen men spottade ut det sen. Hon la upp en hel hög till mig sen och sa ÄT! Tror hon att jag var en kanin eller?


Matte har lagat mat tidigt idag och vi har även ätit. Hon gjorde en maträtt som en kompis/gammal skolkamrat brukade göra. Det blev gott men Valles var alltid godare. Tyvärr gick hon bort för ett halvår sen. Trist!


Känner mig lite rastlös idag men det ska väl gå över. Hoppas matte i alla fall!


Av Aamor & Tina - 23 juli 2009 09:00

God morgon!

Idag är jag bara full med bus idéer tycker matte. På toa ville jag ha en tom toalettrulle, fick en och den lekte jag med ett tag, dom är hemskt roliga, särskilt när jag drar sönder dom i småbitar.

Jag blir så lycklig när matte tar av sig strumporna men människan har ju inga på sig nu förtiden, taskigt.

Jag tog sonika saken i egna tassar, öppnade stumplådan med munnen och drog ut strumpor, nästan halva lådan blev tom men de luktade inte gott, de var ju rena. Inget kul då!

Matte suckade och började plocka upp och sortera rätt bland dom och då försökte jag med tvättunnan för där måste det lukta lite bättre men se det fick jag inte. Inget kul när man inte får göra som man vill!


Nu har jag däckat totalt för det är ganska anstängande att komma på bus och att utföra dom. Vila ett tag men matte ska nog inte tro att jag gett upp helt än, ha ha!


Av Aamor & Tina - 22 juli 2009 22:06

Ha Ha, jag lurade matte! Åt innan idag pannkakor som var gott menman vet ju inte riktigt hur ens mage reagerar när man äter något som man inte ätit tidigare.

Så strax innan 20 gjorde jag stort väsen av att vilja gå ut. På med koppel och påsar med så travade vi iväg.

Olka stolpar blev vattnade men mer hände inte.

Hittade en fin, våt gräsmatta och där körde jag huvudet fram och tillbaka, tvättade mustacherna. Huvudet var dyngsurt på mig sen men jag var supernöjd. Gillar att göra så, speciellt om matte precis kammat till mig (inte gjort det nu).

Efter ett tag mötte vi en lite hund som jag känner men inte sett på länge, hon heter Ebba och är en korsning mellan Shih Tzu - Papilon. Hon är lite äldre än mig men väldigt liten och snabb. Vi brottades lite, kul.


Väl hemma igen var det som f-n for i mig, upp till matte och ner igen flera gånger. Ville upp på trimbordet och där hade jag baktankar men de tog matte ganska snabbt av mig.

Istället blev jag borstad och kammad på benen. Gillar inte det!

Matte hade nämligen sett tovor när vi var ute, syns lättare när benen blir blöta, attan också. Nu är de borta.

Lugnade mig efter ett tag när matte sa ifrån ordentligt.

Som vanligt när hon blir arg på mig kommer jag fram efter ett tag och tvättar hennes tår, så även idag.

Med fjäsk kan man komma långt!!


Natti Natt

Av Aamor & Tina - 22 juli 2009 17:02

Matte gick här och velade vad hon skulle laga för mat idag, frågade mig men vad vet jag, hitta på något själv, tänkte jag.

Insirerad av att Julia häromdagen gjorde pannkakor slog även matte till med det idag. Hon sa att det var jättelängesen hon gjorde sådana.

Sagt och gjort hon började pyssla i köket och jag var så klart med för det kunde ju bli något gott.

Fick smaka en bit, ljuvligt gott. Sen satt jag och tittade storögt på matte hela tiden.

Hon kände sig nog utstirrad för rätt som det var fick jag en morot att gnaga på, gillar även det. Mest bet jag den i småbitar för där fanns ju godare saker på spisen.

När allt var klart satte vi oss och åt, jag så klart på golvet och matte satte ner en tallrik till mig med en delad pannkaka. GOTT!!!! Blev 2 st allt som allt.


Efter det gick vi på en ganska lång promenad. Kvavt ute och när vi kom hem började det regna regält. Snacka om tur!

Nu ska vi vila lite.....

Av Aamor & Tina - 22 juli 2009 15:04

Nu är det gjort. Jag och min syster har blivit anmälda!

Till en utställning i Burlöv och inget annat!

Det är ett litet tag dit så jag kommer att ha lite mer semester.

Av Aamor & Tina - 22 juli 2009 13:06

Jag har varit på pedikyr, eller i alla fall fått klorna klippta. Jag är så duktig när jag får det gjort, säger matte.

Kloklippardamen hade inget gott att bjuda på idag efteråt för det som hon hade fnös jag åt! Kan ju inte vara så att jag är kräsen väl?

Gick och kollade lite i affären, hittade en spann som det luktade himelskt gott i så där dök nästan hela jag ner. Där fanns torkade grisöron. Jag fick två stycken. Gott!!!

Sen tog vi en glass på torget,matte ville bjuda på mig men jag var mer intersserad av allt folk som satt där och att gå runt på muren.

Nu är vi hemma igen och jag tuggar för glatta livet på det ena örat, först gömde jag det i min säng.  Matte säger att jag allt är lite glyttig men lite trams måste man ha för sig.


Blir inte klok på vädret, jämntjockt med moln men solen gör allt för att skina igenom och det är varmt, nästan lite kvavt, kanske åska på gång.


Vi gick förbi Lillvi´s hus för att se om hennes tjejer var ute men nä inga tjejer så långt ögan kunde nå och jag la mig ändå och tittade in genom staketet. Suck!

Nästa gång!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards