Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under juli 2009

Av Aamor & Tina - 22 juli 2009 09:42

Nu börjar vi nog bli lite för slöa, matte och jag. Vi sov till 9 idag!

Fast det var kanske lantlivet som tröttade ut oss, eller så är vi helt enkelt trötta, i vilket fall som helst var det skönt.

Nu har mattes halva semester gått och inte har vi varit och badat en enda gång, beklagar sig matte men jag är jättenöjd med att bara vara hemma med min matte.

Vi har varit ute på första rundan, vi tog den nästan direkt när vi vaknade eftersom vi sov så länge, men det var inte speciellt akut för mig men alltid skönt att få lätta på trycket.


Ha det bra hörs igen!

Av Aamor & Tina - 21 juli 2009 23:06

Så är det snart dags att koja igen, vad dagarna går fort.

Har precis kommit in från sista rundan och så klart en stunds observation på bänken utanför. Helt dött, inga människor kom, ingen katt kom så det var bara till att gå in för vi kan ju inte stanna där hela natten.

Kanske imorgon, vi får se. Först ska vi förhoppningsvis sova gott och länge och så klart hoppas på strålande väder för morgondagen.


Sov Gott alla & Natti Natt!!

Av Aamor & Tina - 21 juli 2009 19:38

Jag har varit på landet idag, ja inte på någon gård men hos mattes kusin Ulrika och hennes man Daniel som bor i ett hus på landet. Vi körde dit tog ungefär 15-20 min.

De har en katt som heter Nessie och är jättefin men tydligen högfärdig för hon ville inte prata med mig och matte!

De bjöd på middag, det var gott och jag åt nästan upp all mattes kycklinglår så hon fick äta grönsakerna, men hon sa att det gjorde inget för de var jättegoda.

Tack än en gång för middagen och efterrätten!

Sen var vi ute och gick en runda på en grusväg och på den vägen fanns det något som jag tyckte var jättegott men jag fick inte äta det för matte, hästskit, mmmmm mumsigt!

Vi gick inte speciellt långt för jag blev varm, det blåste men solen sken så det var varmt.

Jag var också uppe i sängen hos Daniel när han vilade lite.

Senare gick Daniel ut för att lasta ved och det gillade jag inte, jag blev ju av med honom så matte fick visa mig genom ett fönster var han var. Blev sen lite lugnare!

Matte fick salladshuvud och rödbetor som de själva odlat. Tack för det!


Nu är vi hemma igen och jag är helt utmattad för det är jobbigt att vara borta och sen hålla koll på tre människor och en katt, det tar på en liten hunds krafter.

Bilder när vi är ute och går och sen vilar i gröngräset!



Av Aamor & Tina - 21 juli 2009 11:09

Nu har jag blivit kammad och är fin, i alla fall ett litet tag.

Beviset syns nedan.

Av Aamor & Tina - 21 juli 2009 09:12

God morgon! Tisdag idag och här blåser der mycket, jag tycker att det är skönt när det blåser så länge det inte blåser i rumpan på mig för då sätter jag mig ner eller vänder mig om för att se om där är någon. Känns inte skönt!

Matte gillar inte heller blåst.

Vi sov till 8 idag skönt. Nu har vi precis varit ute på första rundan för dagen och där var hundar överallt och nästan alla skällde. Varför gör dom det jag säger ju inget till dom?

Gillar inte när de skäller på mig.

En gång var där en stor hanhund som skulle prata med Affi men jag ville ju också prata (vi var innanför staket och hanhunden i koppel) men när jag gick fram började han skälla jättemycket på lilla mig men då ställde sig Affi mellan oss och satte igång att skälla på hanhunden. Sen ville hon inte heller prata mer med den andre hanen. Bra med en storasyrra som beskyddare!

En bild på min söta syster!


Av Aamor & Tina - 20 juli 2009 22:20

Nu har vi gjort kvällens sista runda, det blev lite tidigare än de andra kvällarna men vi hoppade över turen vid halv åtta, åtta för det fullkomligt öste ner då och ingen av oss kände för att bli blöta igen, plus att jag inte behövde då.

Men så gick vi en lite längre runda nu istället. Just nu var det uppehållsväder, tur!

Matte tycker att det är rätt så kul att gå ut när det är lite mörkt för då kan hon kika in lite hur andra har det, bara en snabbtitt men ändå. Liten koll på vad för gardiner och blommor folk har i fönstern men tyvärr rullar många ner persienerna, kanske för att sådana som matte inte ska se!

Hon rullar faktiskt ner för sina fönster själv, fast när hon ska lägga sig!


Just nu vet jag inte vad jag vill göra för jag vill göra något men kommer inte på något och det som jag kommer på får jag inte göra. Som att tugga på mattes pennor eller andra saker hon har på skrivbordet. Vill även äta hundgodis men nu får jag inte mer i kväll.

SÅ SYND OM MIG!!!!

Får väl koja istället

God Natt! Suck!

Av Aamor & Tina - 20 juli 2009 18:44

När jag var torr och borstad gick vi bort till Affi för att leka lite.

Hon trodde nog inte det var jag som komm för hon luktade länge runt hela mig och tittade konstigt på min matte som om hon tänkte - var är brossan, detta luktar annorlunda - men hon förstod ganska snabbt att det var jag som kom. Men vi tog några regäla springturer och brottnings matcher.


När vi gick hem såg jag något konstigt. Tre människor som sprang på gräset och slog på något i luften och mellan dom var något uppbundet. Jag stannade och tittade länge så matte fick till sist dra mig därifrån. De såg väldigt konstiga ut. Matte sa att de spelade badminton. Aha men vad är det?

Nu ska jag dra ut alla mina leksaker på golvet så matte har att göra sen!


Tänkte visa en bild på de två Shih Tzu som matteföräldrarna hade tidigare, de hette Aime-Anjore kallad Drutten (den ljusa hunden) och Mimali's Comte-Noik kallad Putte (då den svart/vita). De var helt underbara hundar sa matte och mattes katt och Drutten var bästa vänner, Putte fnös lite mycket när han skulle prata med henne så han fick sällan vara med.

Av Aamor & Tina - 20 juli 2009 12:42

Nu är jag ren och fin och luktar som en sommaräng istället för en pissoar som matte sa att jag luktade i gårkväll!

Faktiskt ganska skönt när det är gjort, hade några tovor som blev utredda nu, skönt.

Efteråt när jag varit inlindad i badlakan ett tag släppte matte ner mig så jag fick skakar och rusat av lite vatten till hoppade jag upp i min ena säng och for rundor där. Kolla bilden, sitter och tittar när matte tar fram fönen, det lilla jag ser!

Just nu ligger jag i mattes knä och sover!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards