Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under september 2009

Av Aamor & Tina - 10 september 2009 19:40

Jag har även idag varit hos Affi och matteföräldrarna medan min matte jobbat.

Vi har väl varit ganska så hyfsat lugna även idag förutom när vi blir utsläppta på trädäcket och gräset för då får vi fart och vi härjar hejvilt!


Mattefar och hans bror gav sig iväg vid middagstid för de skulle köra ner till husvagnen, de skulle riva förtältet och dra hem vagnen.

Eftersom mattemor inte kan gå någon längre sträcka så var jag och min matte kvar hos dom fall i fall Affi behövde gå ut.

Vi kom hem för ett litet tag sen. Jag började tigga om att vi skulle hem så fort matte kom men det hade jag ju inte mycket för!

Min matte släppte ut oss på gräsmattan, den stora, ett tag så vi skulle kunna härja fritt när jag var som "tiggigast" om att gå hem, då glömde jag bort det ett tag.


Det är faktiskt lite kul att man kan döra andra saker och lägga andra färger på bloggen, vi provar oss fram.

Tack Julia för att du tyckte sidan var fin men matte tyckte att den var lite flickaktig den lila så vi provar grönt nu.


Av Aamor & Tina - 9 september 2009 21:26

Jag har kört lite med matte nu sen vi kom hem, kanske lite hämnd för att hon hämtade mig så sent!

Har velat upp i knät, ner igen, tiggt godis och lite annat trams men jag föll på eget grepp för jag hamnade på trimbordet för min tofs stod på alla håll och jag hade en tova på ena benet. Efter det var det inte lika roligt att köra med matte så jag gick och la mig istället.


När matte åt så bjöd hon korv på mig men jag ville inte ha för jag hade precis ätit mitt torrfoder.


Vi ska snart ut och gå sista rundan för dagen.

Matte sitter och zappar på TV men där är inget att se, hamnade på Idol men jisses så många med dålig insikt om hur de låter!!


Jag säger

Natti Natt....

Av Aamor & Tina - 9 september 2009 19:23

Jag kom i vanlig tid till Affi idag och vi har lekt mycket ute på trädäcket och på gräsmattan. Så fotr jag la mig ner för att pausa ett tag kom min energi rika syster och hoppade på mig igen!

Behöver hon aldrig pausa den lilla donnan? Jag behöver i alla fall!


Matte kom senare än vanligt och hämtade mig för hon och hennes kolleger hade varit och tittat på kläder i en gårdsbutik. De hade haft trevligt men hon kom hem med bara en keps. Var det lönt och kepsen hade samma rutmönster som Affis sele, det var ju lite kul. Tur att jag inte har en sådan för då hade det sett töntigt ut, eller hur?


Vi har inte hunnit äta än men vi ska faktiskt göra det nu, matte är ganska så hungrig så det blev något snabbt, spagetti och korv.  

Av Aamor & Tina - 8 september 2009 21:31

Matte har tittat lite på TV och jag har sovit mest, tuggade på grisöra ett tag men att sova lockade mer.

Vi ska snart gå ut en sista gång för vi var ute så tidigt på kvällsrundan, det blir bara en kortis.


Vi har haft varmt och skönt väder idag fast ett tag var det ganska så kvavt och matte trodde att det skulle börja åska men det blev inget.


Jag var faktiskt riktigt duktig idag när matte städade för jag sprang inte ivägen för dammsugaren som jag brukar utan höllt ett visst avstånd. Var framme och kollade några gånger men det måste man ju göra för att kolla in vad som sugs upp, eller hur?


Sov gott alla!

Natti Natt....

Av Aamor & Tina - 8 september 2009 19:40

Jag har varit ute på kvällsrundan nu och det är alltid roligt att gå, gillar det bäst när det är ljust ute men snart är det mörkt när matte hämtar mig.


Vi mötte inte någon människa men jag hörde barn som lekte på en lekplats och då ville jag stå och lyssna på dom ett tag när vi sen gick en liten bit till så kunde jag se dom också, det var roligt!


När vi kom till vår port så stod matte och snackade med grannen en bra stund och jag spanade efter katter och rätt som det är kommer det en Golden gåeende, jag har hälsat på den innan men jag skällde på den. Va, vad har hänt?

Matte sa till mig och det var ju inte så kul precis.

Blev kanske lite överaskad när den kom men ändå!

Oskyldig 

Av Aamor & Tina - 8 september 2009 17:46

Jag kom nybadad, ja i gårkväll, till Affi i morse och det såg så roligt ut för hon anföll mig först och sen var det som om hon tänkte, hallå vem är nu detta men så upptäckte hon att det ju var jag!

Vi har varit snälla idag också fast lite bus måste man ju ha.

Matte kom och hämtade mig i vanlig tid men vi skulle först ner till Morrhoppan och klippa klorna. Vi var superduktiga idag, båda två. Jag somnade nästan och Affi höll till och sa inget på de tre första tassarna men så fick min matte byta grepp på henne till sista tassen så då knorrade hon lite.

Matte köpte grisöra till mig, jag fick själv välja vilka jag ville ha.

Jag blev nästan rädd att matte skulle bada mig idag igen för hon höllt på med något i badrummet så jag la benen på ryggen och stack men hon bara plockade undan lite, hon sa att hon skulle starta leksaks/tuggbens ätaren sen men jag får vila lite först.

Av Aamor & Tina - 7 september 2009 22:05

Tack Tanja för de orden.

För matte är jag världens bästa, sötaste, smartaste, mest underbaraste varelse på jorden och oavsett hur det går på söndag så är det så, det är bara alla andra som inte fattar det, hi hi!!


Jag är ganska så trött nu faktiskt helt slut efter denna måndag så vi har tänkt gå och lägga oss nu så vi kan ta nya tag imorgon.


Natti Natt....

Av Aamor & Tina - 7 september 2009 20:12

Alltså vilken töntig idé matte fick! Bada!!!!

Ja nu var jag ju i behov av det men ändå.

Matte har tänkt som så, sa hon, att om hon badade mig idag så kan hon ta tovor på en ren hund under veckan som går. Kanske rätt smart men jag ska ju bada igen på lördag för det är ju utställningen på Sofiero på söndagen.


Matte pratade med Lillvi för de ska åka tillsammans och vi ska åka redan 06.10 så vi är där i tid för jag ska in ganska omgående. Jag kommer att vara TRÖTT när vi åker dit.

Det ska bli kul, kanske mest för matte men där kommer att vara många hundar, spännande.

Håll tummarna för oss!


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards