Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under oktober 2009

Av Aamor & Tina - 4 oktober 2009 20:20

Jag kallade ner matte på golvet och sen har vi legat där och kelat, åh det är så mysigt. Jag la mig på hennes arm och låg och snusade i hennes öra, rätt som det var for jag upp och började "snacka"!

Jag blev nödig, så vi gick ut på vår kvällsrunda. Det blåser ganska så mycket nu, har blåst hela dagen men det tar i mer nu.

En STOR gren har blåst av ett stort pilträd och det såg spännande ut. Den hade ju inte legat där innan så jag ville kolla in läget. Tyvärr tillät inte matte att jag gick dit för hon sa att den var precis under trädet och har en trillat så kan fler göra det.

Jag har ju ingen erfarenhet av sådant så jag ser ju inte faran så det är tur matte kan göra det!


Då var det söndag kväll igen, helgen har gått fort som vanligt och i morgon är det jobbedag för matte igen.


Natti Natt....

Av Aamor & Tina - 4 oktober 2009 17:43

Vi gick bort till Affi när jag var klar och torr och det var en faslig tur att vi gick dit och att jag var nybadad för matteföräldrarna fick gäster.

Yatzy kom dit med sin husse och matte, de är husvagns grannar och de har ju skaffat en hund, en Whippet. Det var första gången jag träffade henne, hon var jätte söt, lite avvaktande men vilken hund skulle inte vara det när de kommer in till oss busar!

Yatzy är precis 1 månad äldre än vad vi är. Jag försökte ställa in mig men det gick inget vidare, tänk då hur det hade gått om jag inte varit nybadad, det hade blivit nobben direkt kanske!


Hemma nu och vad hände tror ni? Jag ville upp i mattes knä men hamnade av någon konstig anledning på trimbordet! Förstår inget! Jaha , det var de sista envisa tovorna som skulle väck nu.

Hej då, ses snart igen, fast kanske på ett annat ställe!


Matte tänkte tvätta och som vanligt var hjälpsamma Aamor där. Sprang inte iväg med tvätten idag utan jag la mig tvärs över den högen som skulle i maskinen. Tur man är snabb och kom ner därifrån innan matte slängde mig i maskinen. Nä, det hade hon inte gjort för maskinen är på 5,5 kg och jag väger lite mer plus att hon är rädd om mig!


Jag fick kyckling hos matteföräldrarna, oj så gott det var. Mums, synd att man blir mätt efter ett tag!


Av Aamor & Tina - 4 oktober 2009 10:18

Nu har jag blivit duschad och det är ju skönt när jag är klar för det där med föning, borstandet, utredandet av tovor är ju inte så kul men ett måste, säger matte.

Matte sa att vi skulle fortsätta i kväll för jag blev lite smått otålig och dansade mest rundor, det värsta är taget bara finliret kvar.


Nu lyser faktiskt solen igenom, undrar om det håller sig så till vi ska gå ut. Säkert inte!


Jag vill gratulera Fossellas Kama Sutra "Morgan" som blev BIS på Tibet Hunds utställnig i går!

Är faktiskt stolt över att ha en sådan fin morfars far!

Gick bra för Y´U Tai´s One Vanilla Girl "Bodil" för hon blev BIS 3 (tror det var bland veteranerna).

Tycker att de är jätteduktiga och fina.


Nu ska vi snart gå ut och gå en sväng, kanske går jag bort till Affi och visar upp vilken snygg bror hon har!

Av Aamor & Tina - 4 oktober 2009 08:15

Jag har sovit så gott i natt, jag började snarka redan kl 21.30, låg då på mattes fot. Fortsatte sen under mattes säng, att sova alltså!

Vi har inte blivit störda av blåsten, eller grenar som slår mot balkongen, och sen sov vi till kl 7.45 så skönt.


Jag har redan varit ute på dagens första runda för matte såg att det inte regnade och då tyckte hon att vi skulle passa på så vi inte blev blöta. Men om jag har förstått saken rätt kommer jag att bli jätteblöt sen ,fast i duschen och det kan ju vara lite skönare.

Det är ett bra tag sen jag duschade nu men jag har faktiskt inte smutsat ner mig heller, matte har ju duschar min mage & bak några gånger och helt automatiskt blir benen också blöta då ju!


Hur är vädret hos oss idag då?

Jo, ett större lågtryck har placerat sig över........ det blev jobbigt!

Det blåser ordentligt och kommer säkert att bli regn igen. Vi mötte en man som vi brukar prata med ibland och han sa att det har kommit 34 mm under fredag och lördag.


Eftersom inte jag vill äta på morgnarna mutade matte mig med kalvfrikadeller, åt nästan en halv burk (barnmat), inte illa va!

Nu ska jag vila mig lite innan matte ska duscha mig.


Av Aamor & Tina - 3 oktober 2009 21:04

Har precis varit på min kvällsrunda och tro mig... det regnade INTE, knappt man kan tro det!


Matte gjorde en fuling innan mot mig! Jag satt i hennes knä och då plockade hon fram kammen och tovade av mina bakben! Jag kan ju ärligt säga att jag inte blev överförtjust precis men det fick ju gå!


Nu ska vi kolla lite på TV och rätta lottot, än så länge har vi vunnit storvinsten, blir väl annat när det är rättat!



     Kan ni se att det är samma kille?


Natti Natt....



Av Aamor & Tina - 3 oktober 2009 17:57

Nu ska jag gnälla igen!

Fy vad trist väder, det har regnat hela dagen. Jag har blivit helvåt vid alla rundor utom en då jag "bara" blev halvvåt. Sen ska vi inte snacka om blåsten, oj oj, inte storm eller så men tillräckligt ändå!

Gnällt klart.


Just nu sitter jag i mattes knä och myser med en handduk om mig, har blivit fönad men är inte helt torr ändå, men det är mysigt i knäet.

Varit ett tag hos Affi för matte skulle vidarutbilda mattemor på nya datorn. Fullt ös på oss.

Vi har hittat mattemors fårskinnstofflor, jätte roliga att leka med. Vi har smitit ut på gräset när mattefar skulle sätta in trädgårdsmöblerna i plast, vägrade att gå in igen så matte fick hota med att hon skulle gå iväg, då fick jag fart in med Affi i hasorna!

Jag har jagat Affi i runt runt i TV rummet, hon bara lurar mig, hon är snabb och vig som en katt.

Ett tag hoppade jag upp i en fåtölj för jag ville vila i lugn och ro, först hittade hon inte mig men när hon gjorde det drog hon ner mig därifrån.

Jag tror hon är avundssjuk för att hon inte kan hoppa som jag!

Vi har med andra ord haft rätt så kul idag.


Nu ska jag och matte sitta inne och trycka tills nästa runda kallar.

Av Aamor & Tina - 3 oktober 2009 08:24

Vet inte om morgonen är så god idag! Att gå upp och allt där omkring är jättebra men sen....

Matte skulle ut med mig på dagens första runda och det ösregnar! Hur kul är det? Inte alls om jag får säga min mening.

Först skulle jag ha på mig min regnrock och sen koppel, jag känner mig som en packåsna, visst jag håller mig torr på rygg och bröst men benen, svansen och huvudet blir ju blött. Inte så roligt.

Nu har jag gnällt klart för nu i alla fall, kommer kanske mer för det blir nog "daa-regn".


Jag har sovit jättegott i natt men såg till att väcka matte i vanlig tid så hon inte försov sig idag också, hon sa att vi är lediga idag och så somnade vi om igen.

Vaknade vid 7.45 till detta trista väder. Nä, nu gnällde jag lite igen!


Tanja: Var nu snäll mot Lena och Jonny, busa lagom annars kanske de inte vill passa er igen! Fast jag tror nog att ni fixar det för ni är ju så snälla och fina. Hoppas husse och matte får det bra i Köpenhamn.


Snutte & Ruffa: Ni två är alltid välkomna att hälsa på i min blogg för jag har ju hälsat på er matte. Snutte njut av att Ruffa vill ta hand om dig, visst kan det bli för mycket ibland men hon är ju bara rädd om dig! 


Nu ska jag vila mig lite för det tog på att vara ute, gick i och för sig till bara en stolpe men det regnade ju (gnällde inte nu bara konstaterade).

Av Aamor & Tina - 2 oktober 2009 21:52

Varit ute på sista rundan och det är kallt ute, riktigt kallt! ja jag vet att det inte är kallt på termometern men här är så fuktigt kallt och så fryser det. Matte berättade det för mig!


Jag fick en kommentar av en tjej jag mötte nu att jag hade en fin väst och att jag syntes bra. Hon fick en puss på handen som tack!

Inga katter nu heller, slår vad om jag kommer att se dom imorgon på dagen så jag inte kan visa upp min väst!


Matte sa till mig att jag skulle gå och äta lite innan men då bara tittade jag frågande på henne med mina stora ögon, vadå äta? När hon sen vände på huvudet såg hon att jag redan ätit. Ha, där jag lurade henne allt!


Vi ska kolla lite på Nyheterna och sen ska vi koja!


Natti Natt....


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards