Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under oktober 2009

Av Aamor & Tina - 14 oktober 2009 08:45

Idag gick vi upp i vanlig tid men matte gick och la sig igen. Var ju inte sen att hänga på, skönt helg igen eller?

Nä, det är det ju inte men matte har ont i sin kropp så hon stannade hemma idag, jag kan ju inte säga att jag blev ledsen över det, skönt att vara hemma. Men matte gick här och övervägde, fram och tillbaka men nacken satte stopp och hon ringde och sjukade sig. Snart bra igen!


Vi gick en runda vid 7.30 och jag träffade Nisse, en 7 årig hane av en Spaniel ras tror jag. Han hade en halv tennisboll som han bar men när jag luktade på den drog han upp sin ena mungipa så jag backade och började leka istället, då släppte han bollhalvan och så lekte vi ett tag. Det var kul!


Matte och jag har ätit frukost nu och sen ska vi ta det lugnt hela dagen.

Av Aamor & Tina - 13 oktober 2009 21:18

Jag fick ner matte på golvet och det gick bra men det såg jobbigt ut när hon skulle resa sig, hon sa att det känns som om benen var av trä men ömma. Vad vet jag!

Hon satte sig i soffan efter ett tag och då la jag mig på hennes fötter.


Ruffa & Snutte: Var nu snälla mot matte i natt så hon får sova och vaknar utvilad, hon har ju också sprutat sig och är öm!


Vi ska snart ta nattrundan, sen ska vi krypa ner i sängen, jag under som vanligt. Ska försöka låta matte sova hela natten, i alla fall så hon slipper trava ut med mig.


Natti Natt....    

Av Aamor & Tina - 13 oktober 2009 19:27

Varit ute på kvällsrundan nu och det är KALLT! Tur att jag har så mycket päls annars hade jag fått vara klädd.

Matte och jag har vilat lite och kollat på TV (matte) men nu vaknade jag och ville ut och snusa och kolla läget.

Inga katter, de tycker nog också att det är för kallt.


Just nu sitter jag på skrivbordet och går igenom alla mattes saker, de som jag kan komma åt i alla fall, de roliga pennorna har hon ju gömt på andra sidan datorn!


Nu när löv och annat skräp finns på marken fastnar det i min päls, tror att matte fick minst 5 gånger plocka bort både löv och små pinnar som fastnar i min päls, jag kan ju inte gå när de sitter där, ganska så obekvämt.


Nu ska jag försöka övertala matte att komma ner på golvet hos mig så kan vi ligga och mysa på mattan framför TVn, kan vara lite svårt eftersom hon har lite ont idag i kroppen.



Av Aamor & Tina - 13 oktober 2009 17:17

Vi har varit väldigt busiga idag. Har en av oss gått och lagt sig har den andre dagit igång bus igen och så har vi skiftats om hela dagen i stort sätt.

Att matteföräldrarna står ut ibland är ett under! Ni är faktiskt goa!


Jag var lite strulig i natt, först ville jag gå ut vid 23.15 då matte låg. Jag hade legat unfer sängen och luftat magen ganska så länge så matte trodde att jag var väldigt nödig, men nä, jag lyfte mot några stolpar och sen gick vi in igen. Jag hade kanske lite magknip!

Väckte matte igen vid 03 men då sa hon "gå och lägg dig Aamor" och så stack hon ner sin hand till mig, jag tvättade den och sen somnade jag om.


Vi har haft riktigt kallt idag, inte minus grader men det har blåst från norr och då är det kallt.


Matte har gnällt att hon har ont i sin kropp idag, troligen efter vaccineringen igår.

Alla leder, nästan ömmar och hon känner sig allmänt hängig, som man gör när man åker på en riktig förkylning sa hon.

Det var fler på hennes jobb som kände det så idag så hon var inte ensam om det. Hon får vila lite så kanske det går över, jag ska ta hand om henne och försöka vara snäll!


Av Aamor & Tina - 12 oktober 2009 20:41

Matte har friserat mig och det gick bra idag också, visst försökte jag slingra mig ur det men fann mig i det efter ett tag. Det är ju skönt när det är klart så jag får tänka på det.

Vilade mig ganska så länge efter att vi kommit hem, det var skönt.


Har varit ute på kvällsrundan nu och jag hade lite bekymmer!

Fick nämligen syn på två hundar på andra sidan gröningen och när vi svängde in där var jag ju tvungen att leta upp varje plats hanen hade pinkat på och täcka över mid mitt!

Problemet var att han var dubbelt så hög som jag är och pinkar således högre men jag gjorde vad jag kunde.

Mitt hamnade i alla fall ytterst! Fall i fall några snygga brudar skulle komma och lukta så luktar de Aamor, den ende hunden som fick "Sött ansikte" från Sofiero!


Vi ska kolla på TV nu men troligen kommer jag som vanligt att sova på mattes fötter!


Natti Natt....

Av Aamor & Tina - 12 oktober 2009 18:17

Idag har mattefar och hans bror kört iväg med husvagnen på service så jag och Affi har passar mattemor, ja hon klarar sig själv så det är inte det men vi tre har myst ihop.

Har känt mig i lite underläge med två damer eftersom mattefar inte var där, vi killar får ju hålla ihop!


När min matte ringde för att höra om allt var bra med lille mig så fick hon veta att hon skulle bli ersättningsskyldig för nått jag gjort! Matte sa "vad har han nu gjort?"

Jo, jag hade kissat på Affi, nä, inte på hela henne utan på hennes tofs!!! Ojdå, som det kan bli!

När vi var ute så stod Affi och luktade och precis där gick jag fram och lyfte på benet!!?? Jag "såg" inte att hon stod där eller trodde att hon skulle flytta på sig i alla fall men icke, hela hennes tofs blev blöt!

Förlåt syrran ! Gråter


Matte har idag varit och vaccinerat sig mot svininfluensan, hon jobbar i vården så de var ju först ut.

Hon sa att det kändes ingenting när de stack och när de sprutade in vaccinet märktes det knappt, det spände lite sen. Hoppas nu att hon inte blir dålig av det bara.


Matte har pratat med min uppfödare Liza och hon berättade att Mimmi ska ha sina valpar nästa vecka, hoppas att allt går bra. Lycka till gumman!


Nu ska jag och matte vila våra trötta kroppar, hi hi!

Av Aamor & Tina - 11 oktober 2009 20:10

När jag var ute på kvällsrundan mötte jag Misen igen, två dagar på rad. Först tittade han på mig men sen fick jag mitt kel!

Misen undrade nog vad jag hade på mig men det var ju inget farligt, bara min reflexväst.

Han gillade nog den för katter har ju ögon som reflekterar och nu har jag västen så nu kan vi reflektera ihop!


Matte har fixat morgondagens mat och jag fick provsmaka. Jag hade nästan precis ätit min egen mat men man får ju alltid plats för lite kyckling, eller hur? Flört


Matte ska titta på den engelska Wallander i kväll och jag ska troligen sova så...........


Natti Natt....

Av Aamor & Tina - 11 oktober 2009 16:33

Jag har varit hos Affi ett tag idag och lekt. Vi har väl busat rätt så ordentligt och blivit kallade busungar, men vi har ju bara så otroligt skoj ihop.

Ibland låter det som om vi bråkar men Shih Tzu kallas ju även Lejon hund och nog låter vi som två rytande lejon då och då!

Det har regnat mest hela dagen och det är ju inte så roligt. Nu när vi gick hem kom det inget regn så både jag och matte var glada över det.


Matte fixade till mig i förmiddags och jag blev ursnygg men det försvann snabbt så fort jag kom ut. För mina tassar var så fluffiga och fina men efter att ha gått i gräs var de klena och blöta, inget kul alls.

Blev inte så jätte sur på matte idag så kanske jag börjar inse att det inte är lönt att bråka!


Då är det jobbedag i morgon och matte och hennes kolleger ska iväg i veckan och få influensavaccinet, hoppas att de inte blir dåliga av det eftersom de alla ska till Ullared till helgen!

Vi får väl se.

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards