Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under oktober 2009

Av Aamor & Tina - 8 oktober 2009 17:55

Näst sista dagen hos Affi denna arbetsvecka, missförstå mig nu inte för det är kul där men skönare är det när matte är hemma hos mig och vi kan sova lite längre.

Vi har varit snälla idag också men vi har busat ute på trädäcket och på gräsmattan, oj vad vi kan springa där knappt att vi hinner med oss själva, vi sladdar i svängarna och undan går det!


Jag har faktiskt blivit arg på Affi idag, hon kom och väckte mig så jag blev inte direkt glad!


Matte var sen idag när hon hämtade mig och som jag satt och väntade på henne! Jag går ut till ytterdörren ca 15.20 så jag inte missar henne när hon kommer in men där satt jag och väntade. Hon kom först vid 16.45 ca för hon hade varit och tränat. Hon ska komma igång igen nu sa hon för hon har inte varit iväg sen maj månad, fy på henne!

I och för sig har hon ju haft mig och vandrat med så hon har ju fått lite motion.

Matte tänkte som så att hon beger sig iväg direkt efter jobb för kommer hon hem och landar här kommer hon inte iväg igen, innan har hon tränat med en fd. kollega men hon har slutat. Är ju lättare att komma iväg när man är två!


Precis när vi skulle gå hem började det regna så vi fick vänta lite men gräset var ju blött så jag blev ju blöt om tassar och mage.


Nu ska vi ta det lugnt resten av kvällen!

Av Aamor & Tina - 7 oktober 2009 19:10

Jag måste bara berätta att jag var mycket duktig nu i kväll när matte fixade till mig. Ja, kanske att jag försökte sticka upp men matte tog ner mig snabbt så jag lät bli sen. En klapp på axeln till Aamor!


Matte och jag har gått en lång runda nu ikväll, vi brukade gå den innan men har inte gjort det på länge nu, det var riktigt kul för där var andra dofter att markera över.

Tyvärr mötte vi ingen hund alls, lite trist men när vi kom hem igen var Misen ute. Han sa bara HEJ! på avstånd och sen stack han på andra hållet, jag måste ju erkänna att jag blev lite besviken på honom! Satt och väntade ett tag för att se om han kom tillbaks men nä han förblev borta!


Nu kallar TVn om där är något och ev. kallar kudden på mig, är lite trött nu!


  

Natti Natt....

Av Aamor & Tina - 7 oktober 2009 17:20

Jag tror, men framförallt tror matte att jag är i trotsåldern igen! Hon kan mycket möjligt ha rätt för jag är nästan alltid tvärtemot just nu!

Aja, det har gått över de andra gångerna så det kommer troligen att gå över även denna gången, ska försöka skärpa mig, lite.


Varit ganska så lugnt hos Affi idag, vi har sovit mycket, hon i fönsterkarmen och jag under kökssoffan.

Det är en bra plats där under för jag har koll på allas ben och ser när de går iväg!

Fast något bus har vi ju hittat på för när Affi ville ner från sin plats så tog det inte så lång tid innan vi sprang allt vad vi orkade.


Nu när vi kom hem öppnade matte balkongdörren så jag har härjat där ute lite, upp i solstolen och ner igen ett par gånger. Det är kul för går jag upp en bit på ryggstödet så tippar stolen, första gången jag gjorde det blev jag rädd och vågade inte röra mig men nu gör jag det med vilje!


Vi får väl se vad vi ska hitta på ikväll men troligen kommer jag även idag att hamna på trimbordet så då ska jag försöka vara snäll.

Av Aamor & Tina - 6 oktober 2009 19:09

Matte fick för sig att ´jag behövde fixas till, vilken töntig idé!

Vadå om jag knappt kunde se något och jag hade tovor lite här och där!

Jag fick finna mig i att bli tillfixad, försökte protestera men till ingen nytta.

Tyvärr blev vi lite ovänner och när jag sen var klar visste jag att jag gått över gränsen och tänkte att nu är det bäst att fjäska allt vad jag kan. Så jag satte igång med alla mina trick och till sist tittade matte på mig igen, puh!

Det är inget kul när hon ignorerar mig så!


Eftersom jag hade ansträngt mig på trimbordet behövde jag gå ut lite tidigare än vanligt så vi passade på att gå en ganska lång kvällsrunda och det var skönt.

Försökte få syn på Lillvis tjejer men de var nog inomhus. Jag stack till och med in huvudet genom staketet men inga tjejer fanns där så vi fick trava hemåt istället!


Nu ska vi titta på TV lite om där är något, fast jag tror jag sover istället.


Vi säger

Natti Natt....

  

Av Aamor & Tina - 6 oktober 2009 17:24

Jag och Affi har varit snälla idag, mattemor sa att vi hade nog bara busat i 30 minuter sammanlagt under hela dagen, inte dåligt va!

Affi har i och för sig legat mycket uppe i fönsterkarmen idag så då har vi ju inte kunnat härja. Skönt ibland att ta det lugnt för vi umgicks ju hela dagen igår.


Matte sa att kritikerna från utställningen på Sofiero låg ute på Shih Tzu sidan nu, kul att läsa vad alla de andra fick för kritik.

Jag var unik för jag var den ende som det stod på "sött ansikte", jag är en kille visst att jag kan vara söt för det är jag ju, hi hi.

Matte läste igenom allas kritik för hon trodde kanske att några av tjejerna skulle ha "sött ansikte" men nä, endast jag hade det, lite märkligt!

Visst det stod på några vackert, fint ansikte men inte sött.

Får väl inse att jag är en riktig sötnos, fast ärligt vet jag ju det redan!!!!


När vi kom hem låg ett brev i vår brevlåda, vi hade vunnit i en Webtävling på Royal Canin, 150:- på valfritt foder, inte illa alls. Först den enda Shih Tzu som var söt och sen mat, livet är härligt!!!


Solen har lyst hela dagen och det har varit helt underbart, Affi och jag har varit ute på gräsmattan och lekt en hel del.

Nu ska jag vila mig lite!  

Av Aamor & Tina - 5 oktober 2009 22:05

Affi och jag kröp ihop och somnade på min mattes fötter men så var hon tvungen att gå och kolla vid dörren så inte mattefar kom och hon missade det, när där inte var någon så kom hon igen.

Mattefar ringde vid 20.45 och sa att de närmade sig oss så matte kunde göra den lilla damen redo för hemfärd.


Affi fick sele och koppel på och matte tog mig i famnen och så gick vi ut i trappuppgången för att invänta, ni kan tro att Affi blev glad, hon är ju inte så van vid att bli lämnad som jag är.

När sen jag och matte gick in igen blev jag lite sorgsen och saknade henne i säkert 5 minuter!

Matte kallade på mig och så la jag mig själv på hennes fötter.

Jag kommer ju trots allt att få träffa syrran i morgon!


Snutte: Du hade säkert också fått EX på utställning om du hade varit  på en sådan, det finns ju för "bonnakatter" också. Det med örat är ju lätt hänt och det viktigaste är ju inte EX det är ju att ha ett hem där man blir älskad, eller hur?

Utställningarna är ju egentligen mest kul för människorna. Fast det kan ju vara kul att träffa endra hundar!


Nu ska vi hoppa i bingen och sova gott!


Natti Natt....

Av Aamor & Tina - 5 oktober 2009 19:15

Nu har Affi gått igenom alla mina leksaker, tuggben och alla vrår hos mig, äntligen har hon somnat.

Då vill jag gå min kvällsrunda och ser till att väcka henne.

Vi går den vid motionsslingan och jag tror inte att Affi gått där innan så hon skulle ju lukta på alla tuvor, äh vilken tid det tog.

Matte och jag brukar ha bra fart men nu fick jag ju sätta mig ner och vänta in henne. Tittade på henne och tänkte kom igen då!

Till sist kom vi runt och kom hem och helt plötsligt var vi väldigt överens om att det var dags att TIGGA godis, vi sätter igång i stereo och godis fick vi. Haha haha!


Nu ska vi titta lite på TV.

Av Aamor & Tina - 5 oktober 2009 17:43

Vilken dag!

Först när matte och jag gick iväg i morse sprang jag in framför hennes ena fot så hon råkade sparka på mig, jag pep till men matte blev jätte rädd och förtvivlad. Tittade lite "surt" på henne sen när vi gick vidare.

Bra början på dagen ju!


Busat hos Affi och haft kul hela dagen, blev väldigt glad när matte komför att hämta hem mig.

Då frågar matteföräldrarna om vi kan passa Affi ett tag, det är ju klart att vi kan göra det.

Vi gick i väg och när vi var nästan hemma hos oss fäller Affi mig så jag kanar säkert 2 meter på ryggen över asfalten - tur man är hårig! Vi sprang så det var därför jag kanade.


När vi kommer in i lägenheten springer hon runt och kollar in mina saker så jag måste ju hålla koll på henne.

Sen tar hon sig fräckheten och tar min 1 års present som jag fått av min uppfödare och börjar leka med den och fresta mig så jag tvingas jaga henne runt runt!

"Lägg den, lägg den" sa jag men lydde hon? Nä, hon har den fortfarande men jag bryr mig inte längre, suck!


Får väl stå ut med att hon har mina saker för jag har ju hennes på dagarna!


Inget regn idag men det har blåst lite.

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards