Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under november 2009

Av Aamor & Tina - 11 november 2009 08:13

Jag vaknade klockan 7 idag och vill ut, matte lyckades sträcka det till 7.15 för hon måste ju klä på sig först.

När vi kom till den vägen som vi viker av på när vi ska till Affi så stannade jag och tittade på matte. Hon sa "vi ska vara hemma idag också" och då skuttade jag rakt fram istället, matte sa att jag såg väldigt glad ut.

Jag älskar verkligen min syrra men det är så sällan jag och matte en heldag.

Hemma igen så fick matte för sig att jag skulle äta, vilka idéer hon kan få ibland! Visst jag åt väldigt lite igår men jag behöver väl inte äta nu för det.


Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag men vi kommer att ta det lugnt och det gillar jag.

Än så länge regnar det i alla fall inte och det kan man ju vara glad över.

Av Aamor & Tina - 10 november 2009 22:19

Jag har tiggt om att vi ska gå och lägga oss nu ett bra tag, men lyssnar matte på mig! Nä, hon säger bara "gå du och lägg dig Aamor".

Lägger in min bild som jag har som Tigg-pose. Är det den bilden du menade Julia?

  


Matte ska bara se ett program som slutar snart, sen ska vi ta nattrundan så vi kanske ska kunna sova lite längre i morgon. Matte tänker stanna hemma även imorgon.

Jag har legat mycket i soffan idag, har fattat tycke för den nu, har inte velat ligga där innan. Den är skön!


Natti Natt....

Av Aamor & Tina - 10 november 2009 19:51

Min eftermiddag och kväll har varit lugn och slö. Jag har varit ute på en mellan runda och det räckte för mig och matte idag.

Matte har tittat lite på TV och jag har som vanligt sovit eller tuggat på mina tuggben.


Tack Hillman för att du tycker att jag är snäll mot min matte, jag är nog en väldigt snäll hund, visst jag kan bli arg också men det går över fort.

Sen är det ju bara jag och matte och vi anpassar oss efter varandra, matte sa att hennes katt var likadan så det är nog mattes inverkan som gör oss så. Äh vad vet jag!

Klart att din matte får kalla mig söt. Jag fick ju det omdömet när jag var på Sofieros utställning. Av alla hundar, ja Shih Tzu alltså, så var jag den enda som fick det "Sött ansikte", inte en enda tik fick det, bara jag en kille så jag har inte något emot att kallas söt. Matte säger ofta att jag är söt.


Det har regnat och duggat lite hela dagen och det finns stora vattenpölar överallt. Nu ska jag nog inte ut förrän vi ska natta oss.

Av Aamor & Tina - 10 november 2009 14:01

Jag njuter verkligen av att ha matte hemma, även om hon mår lite si och så.

Vi har varit ute och gått en runda nu, tyvärr mötte jag inga hundar men däremot några människor som jag studerade. Det är kul att titta på allt möjligt. Jag är hopplöst nyfiken, ska jag titta något så står jag där jag står.

Matte säger att jag har nog sugkoppar under fötterna! Nä nä, jag är bara väldigt envis!

  


Matte har pratat med Liza, min uppfödare idag. Hon hade skickat nya bilder på mina halvbröder, de var ljuvligt söta sa min matte.


Nu har matte ätit och jag har smakat lite och det var helt okej.


Av Aamor & Tina - 10 november 2009 09:14

Märklig dag idag!

Matte vaknade innan klocka och gick sen här och fräste och gurglade sig, själv blev jag kvar i sängen.

Hon ringde till någon och sen åt hon frukost. Vi gick ut och jag tittade frågande på henne för kon var inte som vanligt. Matte sa "du ska bara göra vad du behöver Aamor, sen går vi in igen". Då blev det fart på mig, ut till stolpen, lyfter och tvärvänder in igen.

Jippie, matte är hemma hos mig och det är inte helg. Visst matte är sjuk och det är ju synd om henne men det går ju över. Hon fick ont i halsen igår och haft det inatt så hon stannade hemma.

Hon tålde nog inte att vara ute i lördags!


När vi kom in från den lille rundan la vi oss igen och sov till 9, skönt. Mattemor ringde för att höra hur det var med matte och om hon behövde något för mattefar skulle handla sen.

Mattemor berättade då att Affi hade suttit och väntat på mig ganska länge vid dörren och när jag inte kom ville hon upp i fönstret för att spana men ingen lillebror syntes! Jag är ju hemma med matte och ska ta hand om henne!



Av Aamor & Tina - 9 november 2009 20:53

Har nu gjort min sista runda för dagen och det är fortfarande regnigt och surt ute!

Ville inte riktigt gå mer än till första bästa stolpe men matte stod på sig att vi skulle i alla fall gå en liten bit. Tur var det för jag behövde även nr. 2.

Tyvärr satte jag mig så det blåste rakt i häcken och nr. 2 fastnade lite så matte fick tvätta mig när vi kom hem, så nu är inte fötterna blötast.


Vi ska kolla TV lite och kanske tugga på tuggben, jag i alla fall och sen ska vi sova.


Matte tålde nog inte av att vara ute på galej i helgen för hon börjar bli förkyld igen.


Natti Natt....

Av Aamor & Tina - 9 november 2009 18:14

Precis hemkommen från Affi och har nu intagit min ena säng.

Regnet öser ner och som tur var hade matte vår bil hos matteföräldrarna så vi körde hem, den kan ju inte stå där när vi har garage.


Mattefar och hans bror har varit och hämtat husvagnen och satt in den för vinterförvaring idag så vi har rått om mattemor själv. Vi har varit så otroligt snälla och lugna idag så vi kanske ska busa till det lite imorgon så de inte tror att vi är färdig med vårt bus.

Det enda som vi gjort är att vi har velat upp i fönsterkarmen och ska en av oss så ska den andre med så klart, vi är ju tvillingar (fyrlingar egentligen men de andra känner vi ju inte).


  

Det har regnat sen middagstid här, stänkte lite innan men det märktes knappt. Det är trist och det tar emot att gå ut, mest hos matte för jag blir så blöt trots regncape.


Matte hade varit inne på vår djuraffär, Morrhoppan och handlat lite, tuggben, gottis och en hängare i metall som där står "Min Hund" på och där är en krok och den sätts på väggen. Jättefin är den och nu har jag mina saker där, koppel, reflexväst, handduk mm. Matte har gått och tittat ett tag på den men nu slog hon till.


Av Aamor & Tina - 8 november 2009 21:20

Jag kollade igenom hela lägenheten och allt var som det skulle sen gick jag och vilade. Känns så skönt att komma hem och att inget hade hänt var bra. Man vet ju aldrig.

Nu är jag lite dramatisk men tänk om mina tuggben och leksaker försvunnit medan jag var hemifrån!


Matte och jag har varit ute på två rundor, måste även ha koll på livet utanför. Såg kattorna men varken Misen eller Peggy syntes där.


Jag har även fått ner en seg matte på golvet för jag ville att hon skulle hålla mitt tuggben medan jag gnagade på det. Hon ville inte ligga där så länge men en stund är ju bra, sen fixade jag att hålla det själv.


Då är det måndag i morgon ige. En hel vecka hos Affi med bus och kvällarna med matte i lugn och ro, kan man som hund önska sig mer!


Vi ska faktiskt koja nu så..............


Natti Natt....  

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards