Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 31 januari 2010

Mera snö!

Av Aamor & Tina - 31 januari 2010 09:33

Idag sov jag faktiskt till 8, det blev ju inte så mycket sömn i gårkväll när jag var borta för jag var tvungen att hålla koll på katten.


Jag har varit ute på dagen första runda och det är ganska kallt -7 men snön vräker ner, helt otroligt.

Matte pratade med matteföräldrarna och som kallast i natt har vi haft -18.

Jag mötte min Lhasa Apso tjej, hon fick syn på mig först och började kalla och när jag fick syn på henne stannade jag för hon fick så bråttom att hennes matte höll på att falla.

När jag sen kom hemåt var Fanny ute så vi snackade och busade lite.

Jag bar på mattes ena vante och ville att Fanny skulle försöka ta den men hon var inte intresserad så då släppte jag vanten och så busade vi istället.

Hade det varit syrran hade hon gjort allt för att försöka få ta vanten!


Väl inne i värmen igen satte jag igång att fråga efter mat, matte tittade på mig som ett frågetecken och úndrade "vill du ha mat, Aamor?". Det ville jag, åt en halv portion.

Det tillhör verkligen inte vanligheterna att jag vill äta på morgonen men en kille har väl rätt att ändra sig då och då.


Nu ska jag vila mig lite!



 
 
Ingen bild

Eva

31 januari 2010 10:24

Mjau Aamor!
Skönt att du o matte fick sova länge idag, ni var uppe länge i natt. Ja, nu snöar det rejält vi får hoppas det inte börjar blåsa så mycket.
Kul att du tyckte om bollen, matte sa att när hon kände på den, så tänkte hon bara Aamor,sen gick hon vidare men kunde inte motstå, så hon gick tillbaka o tog den till dig. Vi får ofta saker, men leker bara med dom den första stunden, sen ger hon dom till Nova, (det är sonens katt) o hon har kul med dom.
Härligt att du har så många hund o kattkompisar, men du charmar ju både människor o djur säger matte, hon ser framemot att Ruffa ska få träffa dig. Är det samma Fanny så är ju hon en stor Schäfer, hon bor ju under oss.

Matte säger att hon känner så bra i ryggen i dag så hon vågar knappt tro det, vi får hålla tassarna för att det fortsätter så.

Ha en fortsatt bra dag!
Mjauu...från Snutte o Ruffa

 
Hillman & Illerson

Hillman & Illerson

31 januari 2010 10:28

Vi brukar oxå bli lite hungrigare när det varit kallt som du hade igår och när vi varit borta dagen före. Sen när vi vaknar på morgonen så är vi jättehungriga.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Aamor

Aamor

31 januari 2010 10:29

Hej Snutte, Ruffa & Eva!
Så skönt att ryggen känns bra, jag ska hålla tassarna att det fortsätter vara bra.
Blev inte så sent för oss för vi var hemma strax innan 23.
Fanny bor i huset snett emot oss, 2 hus från er. Hon är en Collie+Västgöta spets och en gammal dam.
Ta det lugnt i morgon på väg till jobb!

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Edith

Edith

31 januari 2010 15:06

Idag fick du en liten sovmorgon i alla fall. När man är ute och har kul med sina kompisar ... då får man faktiskt mera aptit. Det brukar jag också få. I vanliga fall äter jag bara en gång om dan och det är på kvällen. På morgonen får jag bara lite fil av min matte. Hon äter också av den filen. Den är god. Pariserkramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards