Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 25 maj 2010

Håll-i-gång!

Av Aamor & Tina - 25 maj 2010 20:45

Idag har jag och syrran haft världens håll-i-gång nästan hela dagen!

Lite har vi så klart sovit, man måste juvila för att orka busa.

Vi har gjort allt som vi kommit på och påhittiga kan vi verkligen vara, värst är syrran för det är en smarting hon!


Matte var lite sen för att hämta mig för hon hade varit och handlat ett par nya skor och lite annat. Sen fick hon mat hos matteföräldrarna så vi var hemma först strax innan 18.

I och för sig så mötte vi Sickan så där gick nog en halv timme, vi busade runt riktigt.

När vi väl kom hem fick jag min mat och åt upp allt uton kanske 5 kulor och sen fick jag mitt favo godis.

Lite kel med matte inne på mattan och sen fick hon för sig att det var dags med örondropparna så jag fick snällt ställa upp.


Varit ute på en kvällsrunda nu, mest för att spana in omgivningarna men inget inressant hade hänt eller hände förutom att jag träffade tre av våra grannar.

Inne igen ville jag upp i mattes knä och där somnade jag och då passade den luringen på att ta fram borste och kam och gav pälsen en riktig omgång, en hel del ull gick hädan, skönt och nu är det bara tofsen som ska fixas till inför morgondagen.

  

Bilden är från förra sommaren.

Vad kan man säga om vårt väder då?

#!¤&%  &%#¤ väder!    

Det har (och gör fortfarande) blåst, regnat och är allmänt kallt! Det blåser så all päls flyger nästan upp i nyllet på mig om man har vinden i häcken!

Kommer den från sidan så känner man sig som en krabba för man går nästan sidledes!


 
 
Julia

Julia

26 maj 2010 08:18

Stackars liten... inte kul med busväder. Vi hade nästan skyfall en liten stund igår vid 12-tiden, men det var kortvarigt. Ca 5 minuter och sedan stänkte det lite till, men klarnade upp.
Idag är det kyligt och uppehåll. Hoppas att solen kunde skina på er också!

Voff på're och en kram till matte

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
Hillman

Hillman

26 maj 2010 14:15

Samma skräp väder här, det blåser och är inge varmt alls. Jag som trodde att vi skulle få sommar men där bedrog jag mig. Det här kallar jag inte för sommar, inte ens vår med den här griskylan som dimpit ner hos oss. Minusgrader på nätterna, nej vart tog värmen vägen.

Tänk va mattar är baksluga, när vi ligger och myser med dem, då åker borsten fram. Tassigt tyckr jag, brorsan tycker likadant fast han far upp som skjuten ur en kanon om borsten kommer fram.

Taxkramisar från er vän Hillman

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards