Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2010

Glad!

Av Aamor & Tina - 11 oktober 2010 18:30

Det kändes att det var måndags morgon när klockan ringde och som tur var trodde inte matte att det var helg, med tanke på att klockan ringde i helgen med!

Sovit så gott i natt men det var nog för matte tröttade ut mig med bad och allt som hör där till.

Affi var tvungen att nosa igenom hela mig innan hon riktigt släppte in mig i morse, luktade ju gott men kanske inte Aamor!

Den mesta tiden har vi suttit i fönsterkarmen eller legat på bordet och kelat med matteföräldrarna.


Matte skulle jobba länge idag men hon kom hem tidigare och jag blev så glad men tyvärr innebär det att hon kommer att jobba längre två dagar denna veckan, vilken dålig deal enligt mig!

Hon hade köpt grillad kycklig till kvällsmat så vi delade fast inte jämnt för hon tog det mesta, jag skulle ju ha mitt torrfoder också men gott var det.


När vi gick hem hade vi följe med Sickan och hennes matte en bit, de ska ju snart flytta så det gäller att snacka med Sickan medan man kan.

Och här hemma satt Peggy och väntade på mig och hon var väldigt kelig, nästan för mycket.

  

Kort från sept men samma kel!

Har även blivit friserad för min tofs kasar ner lättare nu när hået är rent!


Vi hade frost i morse någon gång för taken var vita och på vissa ställen i gräset men det var 2 plusgrader när vi gick iväg.

Solen kom fram sen och har lyst hela dagen!

 
 
Ingen bild

Eva

11 oktober 2010 20:51

Mjau Aamor!
Vi har nyss tittat på "Allt om hundar" på Animal Planet,du lär vara den ras som närmast härstammar från vargen,kan man inte tro när man ser dig :) Sen sa dom att din ras är framtagen i Tibet som fotvärmare till de kungliga, då måste matte vara av kunglig börd eftersom du gärna vill värma hennes fötter. Förstod vi det rätt var din ras på väg att försvinna ett tag, så nu härstammar ni från 7 tikar o 7 hanar från Kina allihop, o att ni var svårdresserade, måste repetera 40-50 gånger innan det satt,men det tror vi inte på,tur för dig att du fått en lättdresserad matte :)
Vi tycker att du är den sötaste o charmigaste Shih Tzu kille som finns!

(Matte har spelat in det om ni inte såg programmet)

Ha det bra o hälsa matte!

Mjauu...från Snutte o Ruffa

Aamor & Tina

11 oktober 2010 22:07

Jo nog är jag alltid en liten varg jag men syrran ännu mer, fniss!
Matte är verkligen kunglig, i alla fall för mig även om ingen annan ser det, hahahaha!
Det där med att min ras är svår dresserad, nä det tycker inte jag och matte håller med för får jag bara rätt motivation och nått gottigt sitter det där snabbt. När matte lärde mig sitt, ligg och tass tog det inte mer än 3 gånger men tro inte att jag gör det förrän jag får något för det.

Nosgunggar till er jamisar & er matte

 
Hillman

Hillman

13 oktober 2010 11:29

Frost ja det har vi haft många gånger men idag var det etter värre. Den där missen verkar väldigt närgången på din bakdel, visst kan man gilla katter men inte så där väl, hihi.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards