Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2011

Sirap!

Av Aamor & Tina - 11 augusti 2011 18:21

Glömde att berätta att jag lekte med en hund igår när jag klippt klorna, hon heter Sirap och är kloklipparens ena hund, en aprikos  Toypudel.

Jättesöt är hon och väldigt busig men jag blev inte arg på henne som jag blir på Alice men så är Alice lite yngre, Sirap är 9 månader.

Hon liknade en boll som rullade runt när hon kutade runt runt, snabb som tusan!


Jag har inte gjort mycket idag, sovit och än så länge fått ögondroppar 3 gånger.

Jag tyckte inte om när matte klättrade upp på en stege när hon bytte ut glödlampor som pajat så jag satt nedanför och traggade lite på henne!

Matte har tvättat men det fick hon sköta själv idag för jag var inte sugen på att hjälpa till.

Det har inte ens gått att sitta ute på stenen och titta på katterna för det har regnat hela dagen, det hade väl gått att göra det men vi ville inte bli blöta.


Jag har även blivit friserad och genomborstad, jag lägger mig på mattes ena arm för att hon inte ska kunna använda bägge och på så sätt kanske hindra henne från att reda upp tovor, hihi men tyvärr funkar det bara att tag!


Jag trodde innan att matte gått och blivit snål för hon tvättade mina bajspåsar!

Nu är det inte så som det låter utan hon glömde att tömma ett par byxor innan de blev tvättade så hon tvättade även en rulle bajspåsar, en 5 krona och en tjuga, snacka om att tvätta pengar!


Nu ska jag vila lite till! Jag brukar vakna vid 20-tiden och då gäller det att matte är beredd för då ska det busas och så ska jag göra allt möjligt som hon bara måste vara delaktig i!

 

 
 
Ingen bild

Bamse och Valle

11 augusti 2011 19:49

Oj har du också fått leka med en kompis, visst är det skoj med kamrater. Vi verkar ha missat att du fårögonmedicin. Men internetet ute i stugan funkar när det vill, så vi kan inte läsa din sida så ofta. Men nu är vi ju på hemmaplan så då funkar det. Tvätta pengar det gör våran Matte också. Husse han tömmer aldrig sina fickor, fast hon sagt att han ska. Nospussar från brorsorna i Norr

Aamor & Tina

11 augusti 2011 23:34

Det blir så med internet, det säger matteföräldrarna också när de är iväg i husvagnen att det kopplar när det själv vill!
Jag vet inte riktigt vem matte ska skylla på med penga- eller annan tvättära, inte mig i alla fall, hon får lära sig att känna igenom fickorna innan de hamnar i tvätten!

 
Julia

Julia

11 augusti 2011 20:36

Du är allt en liten filur ;-)
Hoppas att du inte bråkar när du får droppar i ögonen, utan är en duktig pojke. Du får säkert massor med extra gottis efteråt.

=^.^=

Kram å nosgos

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

11 augusti 2011 23:31

Jag är jätteduktig säger matte och jag tror henne!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards