Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under september 2011

Av Aamor & Tina - 6 september 2011 18:21

Tänk, idag blir jag och Affi 3 år!     

 Klart våra andra två systrar också blir 3 men de har vi inte träffat sen vi flyttade men grattis på er ändå!

När klockan ringde i morse vaknade matte först och sa "Grattis Aamor på 3 års dagen" och sen fick jag en puss i pannan.

Jag vaknade till lite extra men somnade snart igen, hihi!


Affi fick en present av oss, en påse med små tuggben och hon skulle ha ett direkt på morgonen, säg inget men jag snodde det sen, hihi!

Vi har varit ensamma med mattemor nästan hela dagen för mattefar en en vän till honom skulle köra till husvagnen och ta ner förtältet och ta hem alla sakerna i det.

Affi har varit lite hängig men det är för hon saknade sin husse, piplisa, hon hade ju sin matte där!


Mattemor har släppt ut oss i vår hage så vi har fått pinkat av oss och då passade vi även på att busa lite.

Matte hade handlat lite innan hon kom, fick göra det idag när det nu inte blev igår eftersom det blev så sent innan hon kom ifrån jobbet.

Matte blev kvar ett tag hos mattemor och snackade och jag fick ett paket av matteföräldrarna.

Hemma kollade jag efter katter men såg bara Baby på avstånd men jag hade fått grattis hälsning av Snutte, Ruffa och deras matte Eva på mattes mail, ett perfekt kort!

  


Det hängde en kasse på vår ytterdörr och där var paket från dom också!

Tack så väldans mycket!

  

Här sitter jag och kollar alla mina saker!

Tro inte att jag fick smaka förrän jag ätit!

  

Gällde att äta snabbt då, hihi!

Här är alla mina godsaker jag fått!

Mini Frolic och Rodeo av Snutte, Ruffa och Eva, Pommy´s kycklingfilé av matteföräldrarna och kattgodiset av matte! Tack igen alla!

  

Nu tänker jag slappa, ingen överraskning, va men det ska jag för matte ska sätta om tofsen på mig för hon påstår att jag liknar svinto men hon ska alltid överdriva! 



Av Aamor & Tina - 5 september 2011 18:39

Jag fick gosa med Ollie även i går kväll, jag hann pinka och sen kom han springandes mot mig och var så kelig. Matte sa att det var allt tur att jag pinkade först för annars hade jag glömt bort det, hihi!


Det var rätt så tröttsmat att gå upp i morse men det är det nästan alltid på måndagarna och sen vet jag att matte jobbar länge då.

Vi har tagit det lugt, varit ute och lämnat 1:or och 2:or men inga långrundor för det har varit en regnig dag. Trist nu när det var så fint igår!


När klockan var 16.30 gick jag ut till ytterdörren och satte mig för jag visste att matte snart skulle komma men jag väntade och väntade!

Sprang in till matteföräldrarna och frågade men de sa bara att "matte kommer snart"!

Oh, denna eviga väntan! Klockan 17.30 kom hon, vad likanar det va?

Nu blev det så att någon annan blivit sen så hon kunde inte komma ifrån utan blev på så vis 50 minuter försenad, suck!

Glad blev jag i alla fall när hon väl dök upp!


Kollade efter mina katter för det lovade matte att vi skulle göra när vi kom hem för vi hann inte i morse men typiskt så syntes inga.

Har ätit och fått mitt "efter matten godis", snart ska matte fixa min tofs och sen ska vi bara njuta av kvällen!

 

Av Aamor & Tina - 4 september 2011 17:43

Hipp Hipp Hurra för mattefar som fyller år idag!

Vi har varit på kalas där idag, var bara vi som var där för de andra gästerna som brukar komma kommer antingen på mattemors eller mattefars dag eftersom det är i samma vecka.


Först sov jag en stund när de tvåbenta kollade på friidrott och fikade, behöver vila mig för vi gick en långrunda när vi skulle hem till dom.

Jag blev lite skrajsen när matte började snacka om bad men det visade sig att det var syrran som skulle plurra idag så jag la mig tillrätta och sov lite till!

Eftersom vädret var varmt och skönt så att matte på trädäcket när hon fixade till syrran och det blåste en hel del så vinden torkade henne, perfekt, hon blev ursnygg men så fort matte släppte ner henne så går hon in på mattan och gnuggar huvudet där så hon såg ut som svinto sen, matte fick kammat till mustascherna en gång till!


Vi har sprungit och busat på hela gräsmattan, urskoj men jag har försökt hålla mig i skuggan fast det är inte det lättaste när Affi jagar en!

Mattefar och matte försvann ett tag och jag märkte det inte förrän de var borta, ve och fasa för jorden gick nästan under!

De kom tillbaka efter ett tag för de hade bara varit och handlat Kina-mat.

Jag fick smaka lite av mattes, biff med champinjoner, det var väldrigt gott ja inte svampen men köttet, tyvärr var hon för snål!


Hemma nu och jag har ätit lite av min mat nu och ska snart vila lite.

Ville kolla efter mina kattpolare men där var för många barn ute och då kommer de inte fram!

Ollie kelade med mig i gårkväll och det var ett ordentligt kel för han gick runt mig och gnuggade sig överallt och sen ville han busa men jag fick inte för matte för jag lät förmycket! Får man inte skälla klockan 00.00 då?

  

Gammal bild på Ollie och mig!

Av Aamor & Tina - 3 september 2011 18:21

Matte hade satt klockan på 8.30 i morse för att vara säker på att vakna då och hon vaknade 5 minuter innan.

Matte och jag skulle nämligen hjälpa mattefar och Affi att ta hem lite saker från husvagnen, mattemor hade annat för sig idag så hon blev hemma och skötte det.

Strax innan 10 var vi hos dom och körde vid 10.30 men först stannade matte till för att handla vars en baguette till sig och mattefar, kan väl erkänna att jag inte gillade att bli lämnad ensam!

Visst mattefar och Affi var där men det är helg och då SKA jag vara med matte hela tiden! Det gick rätt så fort som tur var.


Vi åkte och åkte 10 mil dit och sen höll de tvåbenta på att plocka än här och än där men det bästa var när Pussel kom och hälsade på oss. Hon är en Schapendoes tjej och Affis bästa vän på campingen!

Här är tre hippies!

  

Man är väl en riktig karl och hälsar ordentligt men först måste man ta reda på vad det är!

    

Sen kan man dela ut pussar!

Matte missade när Affi hängde runt halsen på henne, hon riktigt kramar om henne med sina tassar, ser jättegulligt ut!


Vädret har varit varmt och skönt men ingen klar himmel utan lite skyig ändå.

Sen bar det iväg med fullastad bil hemåt 10 mil till.

Helt slut nu för det är rätt så jobbigt att packa ner saker, okej de tvåbenta gjorde det men vi var tvugna att hålla ständig koll på vad de gjorde och var de var!


Varit hemma ett tag nu så jag har hunnit kolla katter och ätit min mat så snart ska jag knoppa in ett tag!

Av Aamor & Tina - 2 september 2011 18:29

Jag vågade smaka kexen matte bakade igår och de var faktiskt väldigt goda när man väl fått smak på dom, i alla fall igår!


Det är tur att det är fredag idag för jag var helt slut när klockan drog igång, lyfte bara på huvudet och tittade på matte när hon gick upp och tänkte "gå du för jag tänker sova vidare"!

Knappt en timme kunde jag sova för sen skulle vi gå, inga katter såg jag, inga människor som var ute men jag såg några duvor som flög från ett träd till ett annat men jag fick inte titta färdigt för matte skulle tvunget vidare.


Vi har varit och hälsat på mattemors syster, vi gav oss iväg alla, ja inte matte för hon jobbade men vi andra var där.

Väldigt spännande för där luktar ju katt men hon visade sig inte och det var nog tur för det är en riktig suring när man kommer nära!


Matte kom direkt efter jobbet och det gillar jag för då behöver jag inte vänta så länge på henne.

Var så soligt och varmt så vi satte oss på "vår" sten och kollade på katter, matte snackade med grannens son ett tag men så gick solen i moln och helt plötsligt frös matte och ville in!

Så fort hon kom in så drog hon igång den där saken som låter och följer efter henne för hon tyckte golvet såg smutsigt ut men det blir snart likadant igen om jag får råda, hihi!

Har ätit lite mat och ska sova nu snart, matte sa att min tofs skulle fixas till men hon gör kanske det i morgon istället, se om vi orkar, hihi!


Är så härligt att det är helg igen!

 

Av Aamor & Tina - 1 september 2011 18:27

Matte sa att hon hade funderingar på att köpa en skateboard! Ja det skulle jag vilja se köra runt på, hihi men då sa att den skulle vara till mig!!!!

Tydligen är jag väldigt långsam vissa morgnar och ska stanna och titta på ingenting (mattes ord) för det finns så mycket att titta på fast inget syns!

Så då skulle jag åka då den och, nä jag går hellre men hon kan skaffa en pulka till mig till vintern så jag slipper bli full med snöklumpar!


Tagit det lugnt hos syrran, hon blev nog lite gramse på mig idag för hon ville leka men jag tyckte att det var bättre att vila så hon lekte själv.


Matte hade varit och shoppat lite för snart kommer det tre födelsedagar, mattefar på söndag och Affi och jag på tisdag. Tänk vi blir 3 år!

När vi kom hem satte matte igång med ett bak, det luktade ljuvligt redan innan hon började blanda ihop det och jag tyckte att hon var taskig som inte lät mig sitta på vasken och kolla in vad det skulle bli.

Resultatet!

  

Kex till mig! Inte konstigt det luktade gott!

Nu ska jag och syrran få dessa när vi fyller år och kanske nått annat med som vi inte vet om.

Matte sa att eftersom vi två är så kräsna så kan det hända att vi inte kommer att äta dom men det gör inget för även de tvåbenta kan äta dom!


Nu ska jag vila lite för senare ska jag hjälpa matte att hänga tvätten för hon hade smutsat ner sig nått förfärligt på jobb men det var inget mot hur hennes ena kollega såg ut, vilka lortgrisar!

Matte berättade att det faktiskt var mattes eget fel för hennes ena fot kasade i en lerpöl och för att inte trilla så for foten upp och slutet blev att kollegan som gick framför såg ut som Pippi Långstrumps häst på hela baksidan! Ojdå!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards