Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2011

Fjunis!

Av Aamor & Tina - 13 oktober 2011 17:02

Kan det inte vara helg snart, är så trött om morgnarna! Matte säger att det bara är en morgon till vi behöver vakna av klockan, skönt!

Matte har ett nytt smeknamn på mig, Fjunis! Jag är väl inte nån Fjunis? Jag har ju hur mycket hår som helst, matte är lite knasig faktiskt och kanske jag också för jag lyssnar ju på även det namnet!


Varit ute en hel del på trädäcket för det har varit rätt så varmt och soligt trots att det var minusgrader i morse, vitt på taken och gräset knastrade lite när jag gick i det!

Jag somnade uppe på altanbordet, mattemor fick stötta mitt huvud för jag hade det halvvägs utanför kanten, jag är vad matte kallar "en kantkännare".


Matte hade varit i min affär efter jobb och shoppat lite, torrfoder, inte så kul men nödvändigt och sen mitt favvogodis som egentligen är för katter men det är så mumsigt!

När vi gick hem så träffade jag på en ny kompis, en Dvärgpudel som heter MacGyver, han är bara 6 månader och jättebusig men så söt. Hans husse sa att han fått namnet eftersom han bröt sig ut ur allt!


Matte tog en bild på den virkade katten jag fick i går, jag ser helknasig ut men man kan ju inte vara vacker alltid, hihi.

Jag ville ta med den ut på min sista runda igårkväll men fismatte sa att den fick stanna inne!

 

 
 
Wille

Wille

13 oktober 2011 17:48

Vilken söt virkad katt du fått. Har din matte gjort den ? Jovisst ser du allt lite skojig ut på bilden, men det gör väl inget. En kan ju inte alltid bli bra på bilder heller !
Jo dte är ju bara en dag kvra innan det är helg. Vi kanske har dte lyxigt, för vi behöver bara gå upp och äta frukost med husse och så ut en sväng, eller tvärtom, sedan så får vi fortsätta sova med matte en stund till. Det är jätteskönt ! Jag är ju rätt morgonpigg, men Hector han är en riktig sjusovare han !
Ha nu en skön kväll kompis.

http://willebus.bloggagratis.se

Aamor & Tina

13 oktober 2011 18:18

Matte virka? Den var bra den! Nä jag har fått den av mattes fd kollega som är jättduktig på allt med handarbete mm.
Jag ska egentligen inte klaga heller för jag sover ju vidare hos matteföräldrarna när jag väl kommer dit men bara att höra den attans klockan även om det bara är musik.

 
Julia

Julia

13 oktober 2011 18:23

Kärt barn har många namn, sägs det... Jag tror att om din matte säger till exempel "knasfibbla" på rätt sätt och tonfall så kommer du nog... Det gör Amanda i alla fall när jag kallar henne så *fniss*
Härligt att det bara är en jobbedag kvar! När matte hämtar dig imorrn har ni två lediga dagar att njuta av!

=^.^=

Kram och nosbuffar

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

13 oktober 2011 19:10

Det har du verkligen rätt i, säger matte det "gulligt" lyssnar jag! Knasfibbla var ett bra namn - ska jag säga till matte att kalla syrran när hon är busig hihi!

 
Maurice & Kajsa

Maurice & Kajsa

13 oktober 2011 20:01

*fnissar åt "knasfibbla" - det får bli lillies nya smeknamn...

Vad toksöt du ser ut tillsammans med den virkade katten! Vi gillar heller inte väckarklockor. Inte för att lillie använder dem, inte för att vakna av i alla fall, men ibland har det hänt att "någon" lyckats tassa till knappen på klockan så att väckningsskrällandet går igång! Isch!
nosgos å gottisar
M&K

http://lillieslya.blogspot.com

Aamor & Tina

13 oktober 2011 20:11

De är hemska de där klockorna!

 
Ingen bild

Eva

13 oktober 2011 20:37

Mjau Aamor!
Kul att du gillade katten! Visst ser han busig ut?
I dag har jag(Snutte) vatt hos vetten, har troligen utvecklat allergi mot mitt torrfoder, fick klåda runt halsen o i huvudet så pälsen rök med när jag klia på det,matte sa att jag likna Kojak, (vem det nu är)så det blev tratt på i lördags o nu är det Cortisontabl. o specialfoder till att börja med. Hoppas det hjälper.
Tycker din fint mot Affi häromdan var suverän, matte skrattade gott åt det ;)
Ha det bra till er båda!
Mjauu...Snutte o Ruffa

Aamor & Tina

14 oktober 2011 17:52

Du din stackare, hoppas du snart blir bättre och att kliandet försvinner.
Kojak säger matte att ingen katt ska likna om det inte är en Sfinx (är väl dom som är kala).
Visst var det en bra fint, ibland kan även jag komma på finter, hihi!
Katten ser jättebusig ut och inte blir det bättre trots att jag försöker tämja honom varje kväll!

 
Hillman

Hillman

15 oktober 2011 12:04

Kärt barn har många namn, gäller nog oss hundar med, för jag har massor, "Hissnisse" ska förklara på bloggen, hihi.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

15 oktober 2011 15:24

Spännande, ska snart läsa om namnet!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards