Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2011

Glömt!

Av Aamor & Tina - 16 oktober 2011 17:55

Matte vaknade vid 7.45 men stannade i sängen till 8.30 och det blev jag glad för, jobbigt när hon går upp och störar sig.

Minusgrader i natt också och löven har nog gjort sitt för de faller av hela tiden, det prasslar och rasslar när man går förbi nått träd eller nån buske!

Blev en långrunda även i morse, men det var inte så skönt idag sa matte för det blåser kallt, hon fryser rätt så mycket idag.

Jag mötte en Fransk Bulldog som hette Stitch. Först blev han rädd för mig men sen vågade han komma fram och hälsa men då blev jag lite fundersam för det lätt som om han morrade men han bara "knorrade" när han andades.

Matte sa att vi såg roliga ut för hans huvud var nästan dubbelt så stort som mitt men kroppen var kortare än min, udda vänner men då sa jag till matte att de flesta vi möter ser ju inte ut som mig!


En sväng till syrran och hon verkar ha glömt att jag tetades med henne igår, hoppas det i alla fall eller så bidar hon sin tid och tänker ge igen i morgon när jag inte har matte med mig!

Vi busade lite men mest låg jag i mattes famn, jag vet var hon är då, hihi!


Vi var hemma igen vid 14.30 och sen har matte tvättat, ätit, diskat och sovit (nästan), vi låg i soffan och kollade på film då jag härde att hon höll på att somna så jag hoppade ner och pep lite så hon vaknade till, hon stängde DVD.n och sen la hon sig igen och då tyckte jag att jag också kunde ta en sovstund!

Har precis blivit friserad och sen ville jag ha mat men när jag serverades den hade jag ångrat mig, försöker få matte att ge mig gotter istället men hon vill inte!

Tror jag ska försöka få ut henne om en stund så kanske jag äter när jag kommer in igen!

Morgon rundan blev förbi den lilla dammen men där var inget spännande idag (gammal bild).

 
 
Julia

Julia

16 oktober 2011 18:19

Du har nog rätt i att det inte är många som ser ut som du på era promenader. Men visst är det roligt att lära känna alla de andra som inte ser ut som du :)
Matte vill att du ska äta mat innan du äter godis, såna är vi. Gärna gotte, men mat först!

Njut av kvällen med matte, imorrn "ringer" klockeländet igen :(

=^.^=

Kram och Nosgos

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

16 oktober 2011 18:25

Är det redan dags, vägrade tro på matte men när du också säger det så....
Jo jag vet, mat först - sen gotter men ibland kommer jag igån med matten om jag får nått gott först men idag så gick det inte. Fick en liten bit efter kamningen men jag ville inte äta maten ändå!

 
Maurice & Kajsa

Maurice & Kajsa

16 oktober 2011 18:19

Vi trodde att det var lag på att det skall finnas ankor i dammar. Hmmmm. lillie säger att här på vårat berg finns det ganska många som ser ut som du. Säkert en fem - sex stycken. De bor inte tillsammans, men de kommer alla från samma familj. Tre av dem är rätt lika - hon (lillie) säger att går man och tänker på annat så kan man bli lite vörfirrad, då man först möter och hälsar på en shih tzu, sen möter samma shih tzu med en annan människa 100 längre bort och efter en stund träffar på den igen med en tredje människa ännu längre bort... Det behövs inte mycket för att vörfirra vår människa, tyvärr...

ha en härlig söndagskväll
nosgos å gottisar
Maurice & Kajsa

http://lillieslya.blogspot.com

Aamor & Tina

16 oktober 2011 18:23

Stackars er matte som blir förvirrad, tror nog inte att hon blir så förvirrad som ni tror trots allt.
Spännande med Shih Tzu där, visst är här också såna som mig men jag möter dom sällan!
Där brukar vara ankor i dammen men den enda fågeln jag så där idag var en duva!

 
Edith

Edith

17 oktober 2011 16:12

Visst är det kul att träffa lite nya kompisar på promenixen. I morse träffade jag och Hilda det gamla vanliga gänget ... d v s Tabou, Orca, Mufti, Noursi och lilla plingelingkillen som "bröt" sig in hos oss när Hilda löpte. Den enda som saknades var Rita som måste ta det lite lugnt. Hon har brutit ett revben stackarn. Collikramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Aamor & Tina

17 oktober 2011 17:06

Det var inte ett litet gäng det!
Stackare som brutit revben, måste göra ont.

 
Hillman

Hillman

19 oktober 2011 09:17

Jag brukar oxå ligga med matten på soffan och snosa en stund, det är så lätt att somna när man är två, tycker både matten och jag, hihi.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

19 oktober 2011 17:30

Det är mysigt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards