Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2011

Skynda dig!

Av Aamor & Tina - 17 oktober 2011 18:34

Kändes tungt att vakna i morse men jag var ju tvungen att följa med matte när hon skulle gå för jag ville ju inte vara hemma själv.

Min matte har nog blivit lite lat för hon tog bilen även idag, inte mig emot för jag fick ju åka med en liten bit.

Hon säger att hon har lite ont i ryggen och höfterna än efter deras flytt och det brukar hänga kvar några veckor på henne.


Jag har ägnat min förmiddag till att, nä inte sova men däremot att tigga godis! Det går åt lite energi att göra det så lita tycker jag att jag allt kan få.

Jag vet ju var lådan är och jag gör som så att jag låser fast mattemors blick och sen piper jag lite därefter tittar jag mot lådan och funkar inte det så slickar jag på lådan.

Funkar nästan alltid, till en början i alla fall för rätt som det är tycker mattemor att det räcker, precis när man börjat tugga, hihi!

Har jag tur kan jag själv plocka nått (gammal bild!).


Jag satt i fönstret och tittade efter matte när hennes bil backade in på uppfarten och jag fick bråttom, genade tvärs över köksbordet och fick vänta lite för länge innan mattefar lyfte ner mig, tog några sekunder.

Satt vid dörren när matte satte i nycklen och sen dröjde det "skynda dig" sa jag och började krafsa på den lilla rutan sidan om dörren. Då hon öppnade dörren hoppade jag nästan upp i hennes famn men när jag inte nådde så högt så så nöjde jag mig att resa mig mot stolen för att kunna få min puss!


Matte och jag gick hem och där ute träffade jag Igor, han hoppade ut från sin balkong, tog en sväng till oss och sen hoppade han in igen. Kul när nån vill hälsa även om det bara är en kort hälsning!

Inne satte matte igång och laga mat men det var inget gott men hon var snäll och kokte lite malet kött till mig, visst är hon go´!

Jag har även fått tofsen omsatt så nu ska jag sova en stund innan jag ska gå ut en sista gång!

 
 
Julia

Julia

17 oktober 2011 19:05

Det kan vara jobbigt att tigga gotte, speciellt när dom slår dövörat till. Synd att "självserveringen" hos mattemor var stängd. Kul att Igor hälsade på er :)

=^.^=

Kram och nosbuff

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

17 oktober 2011 19:09

Det är jätte tröttande att hålla på att tigga!

 
Frasse

Frasse

18 oktober 2011 13:41

Alla har vi våra tiggar-metoder :-) Jag har ett speciellt lite hest och kraxande jam som låter väldigt ynkligt och brukar fungera jamarbra. Ditt pipande verkar också mycket effektfullt.
Kul att du träffade en kompis! Är Igor en hund eller en katt?
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

18 oktober 2011 17:36

Igor är en katt! De är ju mina bästa kompisar och de jag är mest fashinerad av!

 
Hillman

Hillman

19 oktober 2011 09:14

Jo, visst är matten snäller åt dig, som fixar så du får lite gottigt på kulorna, det är så man ska ha det, hon är väl trimmad din matten, hihi.

Du och syrran din har det bra som har en hel låda godis, inte svårt att få sig en gobit där, hihi.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

19 oktober 2011 17:31

Min matte är jätte snäll även om hon ibland kan vara lite snål, enligt mig i alla fall!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards