Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2011

Peggy!

Av Aamor & Tina - 18 oktober 2011 17:45

I går när jag var ute på min sista runda så var Peggy också ute och hon var så otroligt kelig och stannade kvar hos oss hur länge som helst fast jag kanske enligt matte var lite väl ivrig. Var ju ett tag sen hon behagade hälsa på mig!

Jag fick några riktiga kel men annars var det mest matte som gosade med henne.

Grannarna tror nog att matte är lite knasig för där sitter hon ute för att jag ska få hälsa på katterna eller när vi sitter och snackar med dom men det bryr hon sig inte om, de får tycka vad dom vill, det bjuder hon på, hihi! Matte har alltid gjort som hon vill och bryr sig inte så mycket om vad andra tycker!

Jag var i alla fall helt salig för att jag fått gosa med Peggy!

  Gamla bilder men visst är hon söt!


När jag gick iväg (motvilligt) i morse sa matte till mig att skynda på lite för regnet hängde i luften men det var lugnt för vi hann in men däremot så hade det börjat när matte gav sig iväg, tur hon är lat och kör bilen!

Sen har det regnat och regnat! Hur mycket vatten kan det egentligen falla ner? Tog slut först på eftermiddagen vid 16-tiden.


Jag fick åka bil hem, yeah, för matte skulle ha hem mitt torrfoder som stod i bagaget, hon skulle ha tagit in det i helgen men minnet......, hihi! Hon orkade inte bära hem 10 kg heller och jag tänkte inte asa hem det för det väger ju mer än vad jag gör!

Tror nog att jag ska få åka bil i morgonbitti också, kan ju alltid hoppas!


Jag har ätit och börjar bli lite trött så jag ska nog sova en stund snart. Matte trodde att hon skulle slippa tofsa om mig idag för hon sa att jag fortfarande var fin men efter maten och en runda i soffan så är jag nog inte lika fin, något hänger nog ner i ansiktet på mig och sen måste jag se till så matte inte slappar ihopa rent för mycket!

 
 
Maurice & Kajsa

Maurice & Kajsa

18 oktober 2011 18:35

Vilken söt kompis du har! Förstår att du var glad över att träffa på henne ute. Du är verkligen en riktigt skön kille!!
nosgos å gottisar
Maurice & Kajsa

http://lillieslya.blogspot.com

Aamor & Tina

18 oktober 2011 19:02

Matte säger att jag är det härligaste som finns men det säger nog alla som nån fyrbent vän!

 
Julia

Julia

18 oktober 2011 19:34

Härliga bilder på dig och söta Peggy :) Det syns på lång väg att du gillar henne skarpt! Vi undrar om inte du har flest missevänner av alla skällisar vi "känner" och vet om.
Nu är äntligen våra mattar kompisar på fejjan också. Kul eller hur!

Nospuss å en kram till matte från vår!

PS
Fejjan fick nog hicka när matte skickade ett meddelande nyligen till din matte *fniss* Hon får nog den tre gånger DS

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

18 oktober 2011 19:40

Att jag har så många katt vänner kan jag tacka grannen mitt över för, hon har en hel del, de flesta är nog från nått katträddnings hem.
Kul att mattarna är vänner på fejjan. Ibland får datorn nån konstig hicka, det hör jag på matte ibland när hon snackar i #¤&/!#¤, låter konstigt!

 
Hillman

Hillman

19 oktober 2011 09:10

Jag lovade att titta in till er i går kväll men mattens huvuvärk var så besvärlig att hon inte kunde skriva nåt på datore. Hon tålde inte ljuset från skärmen en gång, så det blev inge med det.

Nej, dra hem 10 kg hundkäk, det orkar inte ens jag fast jag är en stor och ståtlig tax, hihi. Matten köper små påsar, för 3 kg var för mycket när vi var två och nu när det är bara jag så säger matten att det får bli småa påsar. För när vi kom ner till botten så var det ingen av oss som ville ha något av det, det smaka inte lika gott och matten vill inte kasta bort en massa taxkulor.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

19 oktober 2011 17:34

Aha, ni är/var såna som är lite kräsna, hihi och det ska jag säga säger matte!
Jag och syrran delar på en säck, matte tar med sig till henne när matteföräldrarna säger till, jag har en bra tunna!

Hoppas din matte är bättre nu!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards