Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2011

På besök!

Av Aamor & Tina - 21 oktober 2011 16:27

Hörde matte mumla nått i morse att "idag är det fredag" men vad gör det när jag ändå måste upp även om det är sista dagen denna vecka, hihi. Så klart bättre att det är fredag än nån annan dag trots allt.


Hos syrran har jag mest sovit, vilken överraskning va! Lite bus har vi också hunnit med och sen har vi skällt på en annan hund som hade fräckheten att promenixa utanför vårt hus.


Vid 13.30 hörde jag helt plötsligt mattes bil (bromsarna gnäller nämligen) men det var ju vid helt fel tid så jag blev lite fundersam men blev naturligtvis överlycklig ändå.

Hon hade tydligen mumlat mer på morgonen som jag missat för jag skulle på besök!

Vi hoppade in i bilen och körde, vi körde längre än det är till mattes jobb så vi skulle nog nått annat. När vi stannade kände jag inte alls igen det men när jag kom in i huset så kände jag igen de tvåbenta. Fast vissa saknade, de som blivit kvarlämnade på gamla stället (de var två grupper där).

Jag skulle "jobba" med matte i eftermiddag.

Först skulle det hälsas på alla och undersöka huset i alla rum och alla vrår och det blev en del för huset är på lite mer än 200 kvm, under soffor och bord så nu har de fått dammat där, hihi!

Alla blev så glada när jag kom och jag blev så kelad, fick vatten i två skålar så det inte blev bråk om vem som skulle ge mig.

Efter jobbet körde vi och tankade bilen och sen hem.


Inga katter var ute men det gjorde inget för jag låg nästan och somnade i gräset.

Ätit och ska sova en stund för jag är trött, har jobbat hårt i 2 timmar, hihi!

 

 
 
Julia

Julia

21 oktober 2011 17:03

Kul att du har fått se mattes "nya" jobb. Gulligt av dig att damma under soffor och bord! Vi gissar att du var efterlängtad.
Imorrn ringer inte mattes klocka (om hon nu inte glömmer att stänga av den) och du får sova hur länge du vill, Sömntuta *fniss*

=^.^=

Kram och nosbuffar

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

21 oktober 2011 17:07

Jo nog var jag efterlängtad, en frågade när jag kom nästa gång, hihi!
Matte stänger klockan redan på fredagsmorgnarna nu sen hon glömde bort det en helg.
Ja jag är en riktig sömntuta!

 
Maurice & Kajsa

Maurice & Kajsa

21 oktober 2011 17:38

Kattentaren bara försvinner - *morrar

Vad jamar du öh... Vad voffar du? Kan en skällis traska på en annan skällis område? Vi trodde att om man mutat in ett område, så var det ens eget i all evärdeliga tider, i evighet amen!

Kul jobb du har - även om man kanske kan tycka att matte kunde ta tass om städningen. Fast, du har nog stiligast tofs, så det är nog därför detta förtroendeuppdrag ligger på dina skuldror. Människors tofsar brukar se fjomiga ut.

Hoppas du får en härlig fredagskväll!
nosgos å gottisar
M&K

http://lillieslya.blogspot.com

Aamor & Tina

21 oktober 2011 17:54

Jobbet är i och för sig bara att jag ska bli gosad med och det andra gör jag frivilligt, dammar aaltså under saker, hihi!
Visst är det fräckt att bara våga gå utanför vårt staket, fattar inte hunden borde väl den tvåbenta fatta att området är vårt!

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

22 oktober 2011 07:54

Men du vad skoj att få följa med på jobbet. Förstår om du fick stå i centrum. Vi har ibland fått komma till Mattes jobb, men det är inget för oss. Hon sitter ju själv, så ingen gosar med oss. Hoppas du får en härlig helg, Nospussar från brorsorna i Norr

http://mrbamse.bloggagratis.se

Aamor & Tina

22 oktober 2011 08:44

Det är jättekul att hälsa på där nån gång men jag är helt slut efteråt! Så många och mycket som ska hinnas med!

 
Frasse

Frasse

22 oktober 2011 11:36

Så kul att få följa med till mattes jobb! Och vilket bra tassistentjobb du gjorde, du kanske får fast anställning nu :-) Är säker på att du skulle göra raketkarriär då :-)
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

22 oktober 2011 17:40

Inte för att skryta så är jag nog den populäraste som kommer dit, hihi men jag är ju inte utbildad servicehund och jag hade nog fallit på att man tydligen ska lyda så jag får gästspela då och då.
Hade nog blivit chef på direkten, hihi!

 
Hillman

Hillman

23 oktober 2011 15:43

Visst blir man trött av att jobba, det är slitit för en liten hund att hinna med och passa allt och alla. Så jag förstår att du blev sleten och inte orkade bry dig om missarna.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

23 oktober 2011 15:53

Det var hårt för sen sov jag nästan hela kvällen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards