Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 17 november 2011

Pip!

Av Aamor & Tina - 17 november 2011 17:49

Matteföräldrarna sa att jag har varit en riktig pip idag, kan nog vara lite sant!

Jag är lite irriterad i mitt ena öga, vitan är röd säger matte som sköljer och tvättar, hon påstår att det är säkert för att jag gnuggade igår i gräset. Suck, kan det bli så när det är så skönt att gnugga? Får kanske låta bli då!

Det har i alla fall inte varit mycket sovande för jag har suttit nedanför mattemor och snackat nästan hela förmiddagen, har så klart även fått komma upp för att bli kelad men har inte haft nån ro.


Det föll sig så att när mattefar skulle gå ut på en snabbrunda med oss så backade matte precis in på uppfarten och gissa om jag blev glad!

Fick så bråttom till henne att mattefar och Affi knappt hängde med och när matte tog upp mig tryckte jag mig så nära jag kunde och gav upp en lång och djup suck, äntligen kom matte!

Matte blev lika glad för hon säger att hon kan få sån Aamor-abstinens ibland på jobbet, hihi jag tycker det låter bra för då vet jag att hon älskar mig!


Vi är hemma nu och matte har läst och komenterat hos mina bloggande vänner för min räkning, jag har fått tofsen omsatt, ögonen tvättade och droppade så nu ska jag sova, ville inte äta idag men så är det ibland.

Min fina söta nalle! 


 
 
Julia, Smulan och Amanda

Julia, Smulan och Amanda

17 november 2011 18:23

Din nalle är jättesöt, precis som du. Ibland längtar man lite extra efter matte, det gör vi med om hon rymmer lite *fniss*

=^.^=

Kram och nosgos

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

17 november 2011 19:12

Det är nog så, jag vill nog ha matte hos mig alltid men jag vet också att det inte funkar så.

 
Gunilla och Frasse

Gunilla och Frasse

17 november 2011 20:47

Så fint att läsa om hur du visar matte din kärlek, och så glad hon måste vara att du älskar henne så mycket. Att hon älskar dig framgår ju också med all tydlighet :-)
Jättesöt nalle, inte riktigt så söt som du men nästan... :-)
Kramar och tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

17 november 2011 20:58

Vi är som gjorda för varandra, hihi!
När hon var och tittade på valpar så for mina tre systrar fram som ångvältar men jag smög upp bakom matte och nosade på hennes fötter och sen var det kört, hihi!

 
floridatjej åButtons

floridatjej åButtons

18 november 2011 11:34

Du är så himla snygg ju, och mattegrisar är vi båda två.
Hoppas ditt öga blir bra snart.........blötpuss

http://floridatjej.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

18 november 2011 17:57

Vi är rätt så snygga bägge två, eller hur!
Hoppas jag också!

 
Hector

Hector

18 november 2011 17:59

Nämen vilken söt nalle du har. Jag försökte norpa till mig en av lillhusses nallar idag när matte bäddade och plockade undan i hans rum, men matte verkar ha ögon överallt så hon kom på mig varenda gång. Jag har ingen egen nalle som du. Nu ska jag klaga hos matte och det på momangen.
Visst kan man vara lite gnällsjuk av saknad ibland, jag brukar också sakna min familj när de är iväg någonstans. Men även om matte är hemma men inte kelar med mig så beklagar jag mig högljutt och ofta. Wille han hörs ju han med. Ibland ger det utdelning, men oftast säger matte till mig att vara tyst, och sedan när jag är det och inte kräver uppmärksamhet, då kelar hon med mig istället. Så jag börjar fundera om det lönar sig att gnälla egentligen.
Ha nu en skön helg, allihopa ! Nospussar
Vad jobbigt att ha ont i ögat. vilken tur att du kan ha tofs då.

http://rocketbuz.blogspot.com

Aamor & Tina

18 november 2011 18:09

Du kan säga till din att hon virkar en till dig, mattes fd snälla kollega har gjort min.
Du är mer väluppfostrad än vad jag är så jag lyssnar inte alltid när matte säger till mig.
Trevlig helg själv!

 
Hillman

Hillman

20 november 2011 12:01

När man inte är i form så är det inte alltid man äter, lika här om jag är sjuker vill inte jag ha någon mat. Du har ätit braigt den sista tiden så det gör du nog igen när du känner dig bätter.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

20 november 2011 15:16

Håller med att det är inget gott att äta när man mår kasst och sen har jag en del hull att ta av, för mycket säger matte men det ska hon säga men det går ingen nöd på mig.
Har ätit en hel portion idag!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards