Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 6 december 2011

Halt!

Av Aamor & Tina - 6 december 2011 17:33

Hiskeligt trött var jag i morse men det är ju bara att masa sig upp ändå.

När vi gick iväg och hade gått en liten bit började matte låta lite otrevlig, inte mot mig men mer allmänt för hon trodde att hon trampat i hundskit för det kändes så under ena foten men sen upptäckte hon att det kändes likadant under den andra, märkligt!

När hon sen tittade ner glänste asfalten, det var halt ute. En beläggning med is över hela gångbanan så hon fick ta det försiktigt.

Själv upptäckte jag att det var snorhalt men det tyckte jag var kul för jag satte fart för att göra några tjurrusningar men varje gång jag började springa stod jag ändå still ett par sekunder innan jag fick grepp med tassarna, jättekul. Höll på så hela vägen till syrran!

Matte sa att jag fick stanna innan kopplet tog slut så jag inte drog omkull henne, som om lilla jag skulle lyckas med det!


Har haft det lite jobbigt med syrran idag för jag har gömt frolicar för framtida behov men hon gick efter och åt upp dom för mig, man blir ju trött!

När jag sen skulle göra likadant och ta en av henne blev hon ilsk på mig så jag vågade inte.


Matte var sen även idag, hon skulle ju sluta i vanlig tid, hopplös är hon! Hon sa att hon varit och handlat lite mat och förnyat vårt lotto, skulle förnyat det förra veckan men det glömde hon så tur vi inte vann!

Nu är vi i alla fall hemma, varit ett tag och jag har ätit min mat, åt inget igår så idag smakade det gott, tiggt godis har jag också gjort så nu är jag full ända upp och ska strax sova en stund!

Gammalt kort! 


 
 
Julia, Smulan och Amanda

Julia, Smulan och Amanda

6 december 2011 18:37

Lilla du kan nog dra omkull matte om det är halt. Var rädd om henne! Dumt av syrran att äta upp dina frolicar. Konstigt att du inte fick ta hennes...
Ha en trevlig kväll med matte!

Kram och nosbuff

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

6 december 2011 19:15

Matte förklarade att det är rycken som gör att hon kan falla så jag ska försöka vara lite mer försiktig.
Visst är syrran en riktig snålis!

 
Maurice & Kajsa

Maurice & Kajsa

7 december 2011 08:26

Snåljåpar är mjausingens jobbiga! Du får tassa till henne ordentligt, så hon antingen lämnar dina frollisar ifred eller låter dig snoka rätt på de hon gömt. Hahaha, det där kortet är för roligt! Det är ju en enda lurvehög som man bara vill gosa med och gömma nosen i! Fast vi ser inte vad som är fram och bak... Eller upp och ner. Men åh så mycket goselurv!!!

nosgos å gottisar
Maurice & Kajsa

http://lillieslya.blogspot.com

Aamor & Tina

7 december 2011 17:33

Syrran är så ibland och jag blir sällan arg på henne men då jag blir det får hon allt passa sig!
Magen upp, huvudet till vänster i bilden och ja resten kan ni nog räkna ut, hihi!

 
Hector

Hector

7 december 2011 14:59

Jojo nog kan du dra omkull matte nu när dte är halt, men dte är absolut ingte att sträva efter. Vi "råkade" dra omkull vår matte idag i en brant nedförsbacke, för vi blev lite ivriga. Men matte blev inte glad på oss då. Men rätt snart var vi förlåtna för hon hade ju inte gjort sig illa.
Men dte var halt, och i morse var dte ett tunnt snölager på asfalten, men nu är dte mesta borta och snart är dte is istället, för det har börjat frysa på.
Men skojigt har vi haft idag i alla fall. Hoppas du har en härlig dag du med.

http://rocketbuz.blogspot.com

Aamor & Tina

7 december 2011 17:31

Vilken tur att er matte inte slog sig!

 
Frasse

Frasse

7 december 2011 16:37

Hihi, förstår att det kan vara kul att vara lite som Bambi på isen :-) men klart du ska ta det försiktigt med matte!
Inte snällt av syrran att sno dina Frolicar, hoppas hon får en ordentligt tillsägelse när hon är dum mot sin snälla bror...
Jamar med om att det var en evinnerlig TUR att ni inte vann - tänk att man skulle jama det, men i det här fallet hade det ju varit otroligt retligt :-)
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

7 december 2011 17:31

Ja tänk om vi fått storvinsten, hu vilket liv det hade blivit på matte då nu när det var glömt!

 
Hillman

Hillman

8 december 2011 12:18

Det var skrilligt här om dagen med men hussen har sandat så det gick att gå i alla fall, hihi. Va dryg din syrra är, det är bäst att du äter upp dina frolicar me samma, så du slipper bli blåst av syrran, hihi.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

8 december 2011 17:07

Hon kan vara jobbig, speciellt när hon har matlust för då äter hon allt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards