Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 27 december 2011

Motorstopp?

Av Aamor & Tina - 27 december 2011 18:01

Sov länge idag också, klockan blev 9.15 innan matte gick upp men jag sov en god stund efter det.

Regnade när vi vaknade så vi stannade inne, tur att jag inte behöver gå ut direkt när jag vaknar, hihi!

När matte var klar med sina morgonsaker så påstod hon att jag behövde borstas/kammas för vi hade slarvat lite de senaste dagarna. Efter lite suck och stön från min sida kom jag upp på trimbordet och lät henne härja med min päls och det kändes som om hon hade rätt för det hade knutat ihop sig lite här och där. Matte sa "du behöver bada Aamor" och jag satte mig upp så jag kunde fly men då sa hon att vi tar det en annan dag och då la jag mig ner igen!


Vi gick en rätt så lång runda innan vi hamnade hos matteföräldrarna, matte skulle köra mattefar för han hade några ärenden.

Jag fick prata med en hund som jag aldrig träffat innan och hans matte blev så glad att hunden ville hälsa på mig för han är lite skraj annars. Mig behöver ingen vara rädd för även om jag kan låta som ett lejon ibland, hihi!

Vi mötte ett äldre par  som jag var tvungen att stanna och kolla in och när de passerade oss sa mannen till matte "fick hunden motorstopp nu?", ja svarade matte han får det allt som oftast när han ser nått och sen skrattade dom!

Sen gick matte och mobbade mig för mina "motorstopp", taskigt men jag måste erkänna att det var rätt så passande ändå!


När matte och mattefar kom tillbaka så ville jag gå en runda och vi tog även med Affi, hon gillar att vara ute med oss.

Det blev en långrunda, matte får extra fart på henne genom att säga "kom igen då Affi!" och då sätter hon fart som en Whippet, himla fart den tjejen kan komma upp i så det är inte konstigt att jag inte hinner med när vi springer lösa i trädgården!


Nu har vi varit hemma en bra stund och matte hålle på med tvätt, disk och annat trist och så vill hon att jag ska äta men jag vill inte ha, inte nu i alla fall!

 

I våras när jag en av massor av gånger hamnade på rygg, okej jag är lätt att fälla men ändå!

 
 
Julia, Smulan och Amanda

Julia, Smulan och Amanda

27 december 2011 18:40

Motorstopp??? *fniss*
Fast kanske är det en bra beskrivning, när du absolut inte vill gå vidare.
Konstigt att ni får en faslig fart ibland, när ni vill...

=^.^=

Kram å Nosbuff

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

27 december 2011 19:39

Jo det är så, ibland har jag så hög fart att matte inte hinner med men jag kan även gå och lulla och stanna bara jag hör nått.

 
Hillman

Hillman

28 december 2011 14:26

Såna där "motorstopp" brukar jag oxå få, när vi är på promenix, klart att man måste stanna och snosa runt lite och nosa på såna som går förbi, hihi.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

28 december 2011 16:33

Visst måste man det, tur att nån förstår det, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards