Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 28 februari 2012

Klippetiklipp!

Av Aamor & Tina - 28 februari 2012 17:42

I morse hälsade jag på en stor svart tik som jag skällt ut innan.

Hon ville nog verkligen hälsa på mig idag för hon la sig ner och då sa jag inget utan vi hälsade men när hon ville leka och jag såg de stora tassarna komma flygande flydde jag! Tror att hon var en korsning mellan Rottweiler och Labrador, kanske!

Vi gick förbi syrrans hus för jag hade en 2:a på gång men när matte sen ville vända satte jag mig ner och tänkte inte gå tillbaka men jag fick följa med ändå för matte övertalade mig, hihi!


Det jag gjort mest av idag är sovit, det är gott att sova och min sömn är det inget fel på mer än kanske för mycket men jag säger att hade matte lämnat mig själv hemma så hade jag ju sovit hela dagen!

När matte sen kom drog vi igång ett väldans bus jag och syrran, extra kul då!


Fick åka bil, även Affi och mattefar följde med och när vi stannade fick jag väldigt bråttom för vi skulle till min affär!

Där blev det klippetiklipp på våra klor och fnysningar åt det kloklipparen bjöd på men matte köpte ett godis, en leksak och balsam till mig. Balsamet hade jag kunnat klara mig utan säger jag men det tycker inte matte så det blev det ändå!


Nu har vi kommit hem och jag har ätit och just nu är jag i full gång med att sätta matte i arbete! Det ska serveras godis, en bit av varje sort säger jag men matte säger en bit och sen slut, snålis, jag ska upp i sängen och när matte satt sig så ska jag ner, vatten från min sprayflaska istället för det nya i vattenskålen, mest så matte inte softar till sig för mycket, hihi!


Bild från innan denna månad!

Matte ska tofsa om mig sen för nu när jag är så nybadad är den så mjuk och faller bara fram och det stör mig enligt henne! 



 
 
Rebellen

Rebellen

28 februari 2012 18:20

Ojoj, jag förstår att du akta dig för de dära enorma tassarna.. Dem som är större än oss glömmer nämligen bort att vi är mindre och då kan det bli ajaj på våra kroppar.. De behöver inte ens mena att skada oss.. Det blir bara så ändå.. Åker du hemifrån för att klippa klorna? Det var häftigt! Jag har aldrig hört om det förut.. Så jag är imponerad.. Och vilken tur att din matte köpte gottigt och sådära så du kunde få liite belöning för att du varit såå duktig, även om hon är minst lika snål som min mamma *fniss*. Du får leta reda på hemliga gömman och sno liite när hon sover ;) Nosgos och Tass

http://skyggisfamiljen.blogspot.com

Aamor & Tina

28 februari 2012 18:45

Jag och matte blev väldiga ovänner när hon skulle klippa klorna och sen började jag trilskas med pälsvården också och då vald hon att jag ska få klorna klippta i djuraffären och det är aldrig några problem.
Hon gömmer godiset för högt för lille mig!

 
Hillman

Hillman

28 februari 2012 18:23

Joho, du har slappat idag, det har inte jag haft tid med, hihi. Hussen var ute på backen och då kan jag inte vara inne, utan jag körde med matten tills hon tog med mig ut på en promenix. Sen var vi ute igen, jag lös utan koppel, hihi va kul det var.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

28 februari 2012 18:42

Bra jobbat kompis!

 
Julia, Smulan och Amanda

Julia, Smulan och Amanda

28 februari 2012 18:52

Tänk att klipp-tanten alltid har fel sorts godis till dig :( Du måste visa henne vilken sort du gillar!!!
Bra att matte har fyllt på godisförrådet, lite synd att du inte kommer åt den på egen tass... Fast då kanske du skulle få ont i magen...

=^.^=

Kram å nosgos

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

28 februari 2012 19:07

Hon bjuder på sånt som jag gillar i vanlia fall men jag tar inte emot såna mutor men en puss kan hon få, hihi!

 
Edith

Edith

28 februari 2012 19:50

En blandning mellan rottweiler och labrador ... låter som en jättehund för dig. Du och syrran verkar ha riktiga toppendagar tillsammans. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Aamor & Tina

28 februari 2012 19:52

Hon var rätt så stor men jättesöt.
Jag har ett toppenliv hos syrran men bäst är det när matte kommer hem!

 
Kjelle Bus

Kjelle Bus

28 februari 2012 21:34

Puh , jag trodde först att det var din päls som åkt all världens väg när jag läste rubriken.
Vilken tur att det "bara" var en bit av klorna !
Min matte klipper klorna på mig ibland eftersom jag ju mest är innekatt och inte sliter ner klorna tillräckligt på mina klösträd.
Jag har oxå sovit mest hela dagen , men jag vaknade när matte kom hem från jobbet och då var det bus :)

http://kjellebus.blogspot.com

Aamor & Tina

28 februari 2012 21:43

Det är mest klorna på frambenen som behövs och det är äckligast, hihi!
Matte klippte klorna själv på sin innekatt hon hade förut. Det gick bra i alla fall tills hon blev gammal och gnällig.
Pälsen är kvar, matte klipper bara lite på tassar och när det når marken! Äckligt det också för tänk om hon slinter, hihi!

 
Laika

Laika

28 februari 2012 22:50

Jag brukar också sätta mig ner, eller rättare sagt försöka tillrättavisa den jag är ute med, att nu går vi dit jag vill gå. Det är ju trots allt jag som är ute på promenad. När det regnar ute brukar jag sätta mig redan vid porten för att visa att det inte är lönt att gå någonstans för att jag inte har lust till det i regn.

Varför bjuds det alltid på godis man inte vill ha? Jag brukar få godis hos veterinären men man kan inget annat än fnysa åt det. En gång tog jag emot godisen och så fick jag en till som jag också tog, men när vi gått en bit så spottade jag ut dom på marken, blää för äckligt godis.

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

29 februari 2012 06:33

Så gjorde syrran också, tog godiset och sen plopp så låg det på golvet, hihi!
Regn bryr jag mig inte så mycket om, det är mest matte som piper över det!

 
Frasse

Frasse

29 februari 2012 11:36

Jag tycker att du har hunnit med jamarmycket idag! Mötet med den stortassade hunden, sovstunden och sedan tassikyr - det är inget dåligt dagsverke minsann -:)Förstår att du tar det lelite försikigt med fru Stortass :-)
Tassklappar - från herr Lilltass :D

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

29 februari 2012 17:04

Ja, man blir helt sleten, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards