Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 2 april 2012

Mat!

Av Aamor & Tina - 2 april 2012 19:32

Igår tyckte jag att matte var väldigt taskig för allt jag fick var en Sjöbogårdens stick och sen inget mer. Varje gång jag frågade efter nått gott blev svaret "ät din mat först", suck!

Jag åt ingen mat så jag fick inget mer gott. Dålig stil på matte för jag hade faktiskt kunnat äta mig mätt på gottis!


Då var det måndag igen och klockan drog igång klockan 06, varför är man alltid tröttare av att vakna till klockan än självmant vid samma tid, matte har förklarat varför men jag tycker ändå att det är märkligt.

Syrran blev jättglad när hon såg mig för hon hade inte sett mig på en hel dag, hihi!

Vi har hjälp matteföräldrarna att städa, mattor som skulle ut och allt annat. Massor av hår på mattan där jag brukar ligga men det kan inte vara mitt för jag har mitt kvar, hihi, måste vara syrrans för hon har tunnare päls, hihi!


Matte jobbade länge men det visste jag om men väntan blir lång ändå.

Mötte Ollie när vi kom hem och han ville kela lite men sen tyckte han att det blåste för mycket så han stack hem till sig själv igen.


Matte har satt om min tofs och borstat igenom min päls och sen fick jag en godisbit för jag varit duktig.

Jag tyckte att hon kunde fortsätta med godiset men då började hon igen "ät din mat Aamor så får du mer", vill ju inte ha mat.

Till sist satte hon sig ner på golvet och satte skålen framför mig och sa "ÄT!", jag åt och det blev en helt portion och matte blev glad, hon är knäpp alltså!

Fick faktiskt mer godis som hon lovat!

Nu sover jag för jag orkade inte hålla mig vaken medan matte klöddade med en dator som bara strulade och inte ville starta min blogg men jag berättade vad hon skulle skriva!

 

Min TV-rums säng är skön! 

 
 
Julia, Smulan och Amanda

Julia, Smulan och Amanda

2 april 2012 19:58

Tänk vad vi 2benta är struliga... ingen gottis innan maten. Fast nån har viskat (kan det ha varit din matte???) att du brukar få nån godbit för att du ska äta *fniss*

=^.^=

Kram å Nosgos

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

2 april 2012 20:01

Jo det kan jag få men jag ville ha mer än bara smakbiten.

 
Laika

Laika

2 april 2012 20:24

Detta eviga tjatande om att man ska äta innan man får godis. Jag själv brukar bara äta halva tallriken, lite beroende på vad det är för mat. Man måste ju få plats med efterrätten och sen när jag vill ha mer gottis så händer samma sak: Ät upp all din mat! Vad är nu det? Förstår ingenting, vad är det för fel på våra mattar?

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

2 april 2012 20:42

Samma sak här! Vet inte varför de är så knäppa alltså!

 
Hillmans matte

Hillmans matte

2 april 2012 22:45

Visst är vi tvåbeningar ena trista varelser som inte förstår att ni fyrbeningar kan äta er mätta på bara godis, hihi. Fast nog mår du bättre om du äter maten först, för annars så får du ju inte vitakaniner i dig, hihi.

Påskpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

3 april 2012 06:36

Du låter som matte, hihi!
De kan väl stoppa vitakaniner i godiset istället, hihi!

 
Kjelle Bus

Kjelle Bus

2 april 2012 23:13

Tänk så många tokiga idéer dom där 2-benta har som det här med att man måste äta maten innan man får godis :(
Här har det oxå blåsit väldans mycket idag , det märkte jag nog när jag gick ut till min mattes bil idag när vi skulle åka till mattes föräldrar en sväng.
P.S har din matte tänkt att komma till kattutställningen som är i Malmö 14/4-15/4 ? Vi katter som bloggar tänkte ha en liten bloggträff där eller rättare sagt dom 2-benta som har katter som bloggar kommer att träffas där på lördagen runt lunch. Hade varit kul att träffas tycker både jag o matte :)

http://kjellebus.blogspot.com

Aamor & Tina

3 april 2012 06:35

Märkliga är dom ens 2-benta!
Jag vet inte om hon tänkt göra det, jag vet att hon är upptagen med annat en av dagarna men man vet aldrig vad hon får för sig, hihi!

 
Frasse

Frasse

3 april 2012 16:50

Det bästa vore ju om du kunde få matte att muta dig med godis för att få dig att äta den "riktiga" maten :-) Men godis är i och för gott både före och efter middagen... tänk om man kunde äta det när man ville... *drömmer*
Vilken perfekt passform din TV-rumssäng har, den följer kroppsform exakt. Ser jamarskönt ut!
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

3 april 2012 20:58

Det hade varit bra men matte blir lite tuffare med godiset när jag ätit mat dåligt som jag gjoer nu ett tag!
Den är superskön, speciellt nu när den är inkörd!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards