Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under april 2012

Av Aamor & Tina - 22 april 2012 19:26

Matte låg och läste till 02 i går kväll och det var i en bok så lampan var tänd! Eftersom vi hade tänkt ta sovmorgon gjorde det inte så mycket men klockan 08 ringde mattemor och frågade om vi fått med oss garageöppnaren med hem och det hade vi. Mattefar skulle in där men kunde ju inte, den andra ligger i bilen .......som finns i garaget, ups!

Sen kunde inte matte somna om så det blev inte så många timmars sömn där inte.

Klockan 10 gick vi bort och lämnade öppnaren och matte tog en förmiddagsfika (läs frukost).

Vi gick hem igen klockan 13 ca för matte skulle - suck och stön - bada mig.


Tydligen räckte det inte med att det regnade ute så jag blev blöt ändå, nä nä här skulle löddras och hållas på!

Nu blev det inte direkt vi kom hem för matte satte sig ner ett tag men sen blev det.

Var rätt så skönt faktiskt, i alla fall när jag var klar. Det var dags för mitt hår liknade en för varmt tvättad lammullströja bara jag sovit en stund, säger matte i alla fall.

När jag var klar skulle det förevigas som vanligt, hon har väl nog med "nybadad Aamor" bilder nu!

 

Är inte riktigt helt torr men jag kröp upp i mattes famn sen så det gjorde inte så mycket, gillar inte fönen så öronen blir aldrig torra när restan av mig är torr!


Jag har hälsat på Skrållan, hon ville leka med mitt koppel och det lät jag henne göra.

Har även hälsat på mina hundkompisar Rex och Lucaz, jag såg dom stod och snackade en bit bort så jag la mig ner och väntade på att de skulle komma till mig. Matte hade endast fått med mig om hon burit mig, hihi så jag fick hälsat! 

ANNONS
Av Aamor & Tina - 21 april 2012 18:40

Suck och lite gnäll över matte för hon låg länge och lyssnade på bok i går kväll, visserliken med släkt lampa men jag hörde att hon var vaken, sen vaknade hon 02 och tog av sig öronlurarna och la Mp3:an och började muttra, "jag får kolla var i morgon", hon är knasig!

Sen väckte jag henne strax innan 7.30 för jag behövde gå ut, den intagna kycklingen i går ville ut, hihi!

Inne igen efter en rumptvätt så slängde matte min säng i tvättmaskinen, hon hade tydligen tänkt tvätta den ett tag så det blev gjort idag och sen la sig matte igen för att lyssna klart på avslutningen på boken.

Jag la mig i kökssängen men efter ett tag kom jag in till henne och ville upp i sängen, jag kurade ihop mig på det dubbelvikta täcket uppe vid mattes armhåla och där myste vi, jag gillar mattemys.

Boken tog slut och matte gick upp och strax efter även jag.


Vid middagstid gick vi bort till syrran för matte skulle bada henne, hellre hon än jag, hihi!

Affi blev fin och luktade gott  men hon själv körde nosen i mattan och när hon tittad upp igen såg hon lika rufsig ut som alltid, hihi. Hon är mästare på att "fixa frillan"!

Matte cyklade ner till Netto och kom hem med två pip-leksaker, en till oss var och det var en clownfisk.

Till sig själv köpte hon en ljudbok på en Mp3:a för 129:-, hon har ju en innan men men.......


Hemma igen nu sen ett tag och jag ligger och slappar med ett öga på matte så hon skriver rätt här till mig.

Inga katter ute när vi kom hem men när vi gick iväg till syrran så hälsade jag på både Peggy och Skrållan.

Jag och syrran som småfisar, hihi! 

   

ANNONS
Av Aamor & Tina - 20 april 2012 18:58

Äntligen är det fredag, yeah, kan det bli bättre!


Jag väckte matte i natt klockan 02.20 för jag behövde gå ut och matte fick masat sig upp men när jag kom ut fick jag syn på Ollie och ville hälsa på honom istället men matte sa att det kunde jag bara glömma så det blev en snabb hälsning, hon är taskig!

Efter en kort runda fick jag gjort vad jag skulle men matte var hopplös för hon låg sen bara och vände sig i sängen, till sist gick hon upp och hämtade sin Mp3:a och startade sin bok, hon somnade nog vid 04.


Syrran och jag har lekt svansar hela dagen, vi har varit mattefars svansar, hihi!

Han sa att här kommer jag med mina två svansar varje gång han kom in där mattemor var, hihi.

Vi måste ju hålla koll så han inte smiter för han är rätt så rymnings benägen.


Matte kom i tid idag, ett ärende först men hon kom strax efter 15.30

Vi fick mat hos matteföräldrarna, helstekt kycklig och matte blandade lite med mitt torrfoder och matte blev glad att jag åt efter att skippat torrfodret i två dagar.

Jag fick åka bil hem för den skulle få sova i vårt garage nu i helgen, jag gillade att få åka hem.

Vi satt ute en stund på bänken men inga katter syntes, ska kolla nästa gång jag ska ut.


Ha entrevlig helg alla vänner!

Gammal bild! 


Av Aamor & Tina - 19 april 2012 18:18

Matte var så trött i morse när klockan drog igång, hihi, hon kanske inte ska läsa så länge om kvällarna!

Jag var nog inte mycket piggare om jag ska vara ärlig, hihi.


Vi har fått besök hos matteföräldrarna även idag fast idag var det mattemors syster som kom och hälsade på oss eller kanske det var matteföräldrarna.

Vilket som så blev vi glad och höll nästan på att välta omkull henne, ups!

Annars har vi tagit det rätt så lugnt under dagen.


Matte var sen för taxin som skulle komma 15.00 kom inte förrän 15.50, hon var inte så glad berättade hon när hon ringde två gånger till taxi och sen en gång till kundtjänst för att klaga och sen är det ju synd om dom som skulle åka hem och om matte som fick jobba över.

Efteråt körde matte inom på Ö&B för att handla till mig, hon är väl för go´!

Vi gick hem och halvvägs så mötte vi mattes fd kollega och hennes hund Dennis, han är en Samojed och stor, i alla fall mot mig. Vi hälsade lite och sen snackade matte och Petra länge så jag la mig ner och Dennis började tugga på nått i buskarna men när jag försökte smyga dit för att kolla sa matte "nä du det kan du glömma" så jag la mig ner igen.


Var tvungen att kolla efter katterna sen så matte satte sig på sin sten och jag kollade där de brukar vara. 

Först kom det en mamma med sin son, en liten sak som nog precis lärt sig gå och han ville hälsa på mig och jag ville hälsa på honom, svansen viftade så matte trodde den skulle lossna, hihi!

Sen kom två av våra grannar och snackade och sen kom - Ollie, min kattkompis men det blev en snabbhälsning för han skulle vidare men lite är bättre än inget.


Matte sa att hon skulle sätta om min tofs och ge min päls en omgång med borsten, suck jag får väl ställa upp men sen har matte sagt att det snart är dags med bad men jag nöjer mig med omgången med borsten idag!

 

Tittut! (gammal bild) 

Av Aamor & Tina - 18 april 2012 18:17

Matte och jag kom iväg lite sen i morse så jag hann inte kolla in om mina kattvänner var ute och sen sa matte att vi skulle kolla länge när vi kom hem igen.

När vi kom till syrran så hörde jag mattemor säga godmorgon från sovrummet och jag fick väldigt bråttom dit in för att få komma upp i sängen men jag fick vända igen för att hämta matte så hon kunde hjälpa mig upp.

Först en puss till mattemor och sen var jag tvungen att gnugga mig mot henne och därefter var det mattefars sida av sängen som skulle gnuggas in, hihi!

Affi satt nedanför och väntade på mig så när jag kom ner skulle hon säga att så får man inte göra, gnugga sig i "hennes" säng men det struntade jag i, hihi!


Vi fick besök av mattefars bror och när de fikade så fikade även vi, sockerkakan var våldsamt god, hihi!

Matte sa när hon kom att det är tur att jag inte är så förtjust i kakor, bara ibland.

Matte och jag gick hem rätt så fort och vi tog en omväg när vi gick hem, det blev en lång omväg och det var kul för vi hade inte gått där på jättelänge och jag lurade även matte på extra omvägar, hihi!


Matte höll det hon lovade så vi satt ute och kollade efter mina katter länge, matte satt och lyssnade på bok så hon blev inte så rastlös, hihi!

Tyvärr syntes inga katter, jo Scarlett men hon vill aldrig hälsa även om hon går nära mig!

Inne igen så gick jag och la mig, trött i benen!

 

Gammal bild!

Av Aamor & Tina - 17 april 2012 17:41

I morse när vi gick iväg till matteföräldrarna ville jag ha en anledning för att gå dit och det räckte inte med att matte sa att hon skulle jobba.

Jag stannade och tittade på matte och då sa hon "kom så ska vi nypa Affi i svansen", det var ju kul så det gick en bit men sen stannade jag igen men då fick matte en idé som var rätt så korkad tycker jag!

Hon fick för sig att det var tonfallet jag lyssnade på så istället sa hon nått sånt här "dfjgfgier,sckdflg kfertkfab" lät så i alla fall, jag satte mig ner och stirrade på henne "VA?".

Istället sa hon "ska vi gå och pussa på mattefar" och det var en utmärkt idé så jag gick hela vägen dit, hihi.

Fick ingen möjlighet att ge honom nån puss men jag har kelat med honom och så har vi passat honom.

Mattemor satt i köket vid datorn och mattefar satt i andra ändan av huset och ute i uterummet, vad liknar det det finns ju hur många dörrar som de kan smita ut genom! Vi fick in mattefar till slut i köket och då var vi nöjda!


Matte var sen för hon hade lite ärenden efter jobbet och när hon väl kom blev jag så glad, en leksak hade jag i munnen som jag visade henne.

Vi är hemma nu och jag har ätit, åt inget i går så idag var det extra gott, hihi!

Efter matten intog jag mattes säng för jag tyckte den behövde bäddas, hihi!

 

Sen ville jag ha ett tuggben och matte hämtade ett till mig. Det var gott men jag blev rätt så trött efter en stund, speciellt så här efter maten så jag la mig och slumrade en stund!

 


Idag har vi haft ett riktigt allväder, det har blåst, regnat, snöat, haglat och varit soligt. Som tur var varade snön och haglet bara en kort stund, ca 15 minuter!  

Av Aamor & Tina - 16 april 2012 18:24

Jaha då var måndag igen och mattes klocka drog igång redan 06, tidigt tycker jag men jag har inte mycket val!

Fick i alla fall åka bil till syrran och det är ju aldrig fel.

Syrran blev glad när hon såg mig och ville nosa på mig och sen skulle hon busa direkt så jag la mig ner för att slippa men så hör jag mattemor säga "godmorgon" och då rusade jag in till henne och sen vände jag igen för jag ville ha matte med mig så hon kunde lyfta upp mig till henne.


Vi har varit ute en hel del idag föe solen har lyst och värmt en hel del, i alla fall tills det började blåsa för då blev det lite kyligt. Var frost i morse.

En hel del utebus har det blivit, Affi tvingade mig till en del men jag ville själv leka lite.

Vi fick sitta uppe på trädgårdebordet för att kunna se ut över större område men efter en stund blev jag för varm i solen och ville ner och då la jag mig under bordet.


Matte jobbade länge idag och jag hade en redan sen länge utsett leksak som vi skulle leka med när hon kom. Affi försökte sno den några gånger men jag lyckades behålla den, hihi!

Inga katter syntes ute så matte sa att vi skulle kolla nästa gång vi går ut, hoppas de är ute då!

Matte påstår att jag ska äta men jag ville hellre ha godis, överraskning va men när jag inte fick det så la jag mig istället!

 

Gammal bild!

Av Aamor & Tina - 15 april 2012 17:49

Vi sov till 8.15 och när matte var färdig så gick vi en runda, jag ville egentligen bara gå en kortis men det slutade med en riktigt lång runda, vi var ute och gick i över 1 timme, verkar kanske inte så länge men med mina korta ben och rätt så snabba takt blir det rätt mycket.

Jag mötte först Lukaz, en Papillon som jag inte sett på länge och mot slutet av rundan träffade jag Herr Nilsson, en korsning mellan Shih Tzu, Lhasa Apso, Yorkie och ev Papillon, vi slog följe ett tag innan vi skildes åt.

Hemma somnade jag bums och matte satte igång sin ljudbok och la sig i soffan.


Efter 2 timmar ville jag ut igen men denna gången ville jag bara ut och snacka med mina kattkompisar om där var några och det var där, både Ollie och Skrållan var ute och bägge ville hälsa och själv var jag nöjd och efter en stund gick vi in igen.

Matte fortsatte med sin ljudbok samtidigt som hon släktforskade lite men blev så trött i ögonen att hon la sig i soffan och lyssnade en stund innan hon lagade mat.

Själv sov jag, engen god mat hon gjorde så jag brydde mig inte om att kolla in ens vad hon gjorde.

När jag vaknade var jag bus sugen så matte kröp runt på golvet och sa "nu tar jag dig" och jag sprang och gömde mig för att sen kasta mig på rygg på min kudde och så gosade vi.


Var ute för en stund sen och jag fick bestämma var vi skulle gå och även det blev en långrunda och på slutet träffade jag en 6 månaders Staffordshire Bullterrier, hon slängde sig på rygg och lät mig nosa på hennes mage och hennes svans sopade asfalten.

Det blev rätt många hundar jag träffade idag.

Har ätit nu och ev ska matte fixa min tofs senare men det beror på hur jag ser ut sen för nu är den rätt okej!


Gammal bild men vi gick även här idag och jag kollade in vattnet, såg en Sothöna! 


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste kommentarerna

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se