Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 25 maj 2012

Äntligen!

Av Aamor & Tina - 25 maj 2012 19:12

Efter några veckor men matte hemma, hon var först sjuk och sen jobbade hon bara halva förra veckan så har denna vecka känts lång och äntligen är det fredag! Matte säger att hennes vecka gått fort men jag håller inte med.

Trött i morse för matte hade ju inte vett att lägga sig, hon skulle först kolla om Sverige gick vidare till final i melodigrejset, hon tittade inte på när de sjöng så jag förstår inte varför hon skulle se slutet då!

Jag försökte få henne i säng innan men hon sa bara att då kunde jag gå och lägga mig själv och det går ju inte för vi ska "godnattas" och annat innan vi somnar, hihi!


Varit varmt idag också men idag har det blivit lete mer utevistelse och bus för mig - nog för att det är fredag, hihi!

Matte skulle handla nått i en annan affär på hemvägen men hon orkade inte så hon kom direkt och det gillade jag.

Hörde henne när hon satte cykeln så jag ställde mig vid grinden och väntade och när hon kom närmare ställde jag mig på bakbenen så jag kunde ge henne en puss innan hon kom in. Oj vad det blev mycket gos när hon la sig ner och syrran hade inte en chans att komma mellan oss men till sist fick hon också hälsat på matte - en liten stund i alla fall, hihi!

Matte hade köpt en Mp3:a till på Netto idag och lagt in en bok som de har på jobbet och när mattefar ville kolla på den sa han "tack så mycket, en sån kan jag ha!". Matte fick cykla ner och köpa en ny till sig själv, hihi (mattefar betalade den så klart)!

Sen satt de och snackade så jag fick säga till matte att jag ville hem och hon lyssnade så vi gick hem.

Vi satt ute länge och jag fick hälsat på en katt och några tvåbenta, både stora och små , inne plockade matte undan lite och startade diskmaskinen och nu fick hon tid att hjälpa mig med bloggen.

 

Gammalt kort på mig och syrran!


Julia! Nu har matte fått båda matteföräldrarna till att lyssna på bok, det sprider sig, mattefar var emot det innan men vi får se vad han tycker om det efter den första. Kul!


 
 
Smulan, Amanda och matte Julia

Smulan, Amanda och matte Julia

25 maj 2012 20:28

Jättekul! Allt fler upptäcker tjusningen med att läsa med öronen :) Hoppas att han också blir "biten" av ljudböcker.

Kram
/Julia, tjejerna sänder nosgos till Aamor!

http://thhp://hjuliahullerombuller.blosgspot.se

Aamor & Tina

25 maj 2012 21:01

Skulle tro det för han tyckte matte skulle besöka vårt bibliotek, hihi!

 
Laika

Laika

25 maj 2012 21:18

Klart att det ska godnattas innan man lägger sig, inte kan man väl då gå och lägga sig före. Jag brukar pipa och gnälla lite vid läggdags, till slut följer dom med mig :D Här tittades det också på massa musik.

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

25 maj 2012 21:30

Lite trist när de inte "lyder" direkt.

 
Rebellen

Rebellen

25 maj 2012 21:58

Hihi, det låter som om din matte och hennes pappa kan det dära med att kompromissa så det inte blir bråk om samma lilla mp3 ;). Tänk om det smittade över hela vår värld! *tassarna upp*

Nosgos och Kärlek

http://skyggisfamiljen.blogspot.com

Aamor & Tina

25 maj 2012 22:11

Det hade varit bra om allt kunde lösas så, hihi!
Matte och mattefar är väldigt lika i mycket och det innebär att de "dåliga" sidorna krockar ibland också, hihi men som tur inte så ofta och ingen av dom är långsina heller!
Mattefar gör allt för sin tös och han är väldigt lättvirad vilket hon vet, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards