Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 5 juni 2012

Gav upp!

Av Aamor & Tina - 5 juni 2012 19:01

Jag gav upp i går kväll och fick allt krypa till korset och äta min mat för jag tröttnade på mattes tjat och sen var jag gottesugen och tydligen var jag tvungen att äta först, suck!

Fast jag hämnades lite, hihi! När matte satt och tittade på slutet på CSI så var jag i ett jättestort behov av att gå ut, var så nödig så, hihi!

Hon fick ju resa sig och gå ut med mig men jag lurades, pinkade långt om länge men på så vis missade hon slutet och sen början på nästa CSI, hehe!


En lugn dag hos syrran, vi har vaktat mattemor så hon inte skulle ge sig iväg igen men då glömde vi bort mattefar som passade på att rymma!

Han skulle cykla till Ö&B och shoppa lite.

Matte var sen för hon skulle på 3 ställen och handla och sen hem med varorna, hon shoppade Sjöbogårdens sticks till mig och det var ju bra och sen hämtade hon det som mattefar handlat för han kunde inte ta det på cyklen och matte hade bilen.

Sen in på ICA för kylen ekade sa hon och sen ner i min affär men där handlade hon inget gott utan mat!

Hon berättade att hon gick in och frågade om de hade nån mat för en liten kräsen fis, undrar vem hon då tänkte på, hihi!

Det blev ett RC foder för "small fussy dogs" men när hon erbjöd mig det här hemma så fnös jag bara, det kan hon själv äta för jag åt ju igår, hihi!

Visst är fyssy och fnysa väldigt lika lika, hihi


Vi gick hem och och satt ute ett tag men inga katter syntes men efter en stund inne ville jag gå ut igen så matte tog på sig och så gick vi och jag ville gå en långrunda. Efteråt satt vi på bänken utanför och då var "mina katter" ute men bara Chandi ville hälsa.

Träffade en annan katt som jag varje gång tror att det är Ollie men denne bor i huset bervid vårt och han heter Dexter, jättesöt!

Nu är jag trött i mina små ben och ska vila lite, matte sa att vi är lediga i morgon så vi kan sova länge - me like!

Jag och Chandi i maj månad! 


 
 
Smulan, Amanda och matte Julia

Smulan, Amanda och matte Julia

5 juni 2012 19:36

"A small fussy dog" är precis det du är!!! En mycket kräsen filur. Vad tyckte syrran om den nya maten eller fick inte hon smaka?
Bra med RC maten, matte kan lämna tillbaka den om du vägrar att äta den.

=^.^=

Kramis å mjauis

http://thhp://hjuliahullerombuller.blosgspot.se

Aamor & Tina

5 juni 2012 19:40

Nä är jag det, hihi!
Jo syrran fick en liten påse och hon smakade det, matte stoppade in den första i munnen och sen åt hon när matte gav henne det!
Jag äter nog om jag är hungrig, matte sa att den luktade gott och sen smakade hon och spottade ut, hon brukar göra så.

 
Maurice & Kajsa

Maurice & Kajsa

5 juni 2012 20:05

Joooo, nog är du "fussy" alltid. Men eftersom det är du, så gör det ju ingenting, för du är ju sötast av alla skällisar!! :)
nosgos å nationalgottisar
Maurice & Kajsa

http://lillieslya.blogspot.com

Aamor & Tina

5 juni 2012 20:15

Vad gulliga ni är! Jag har hört av matteföräldrarna att matte var minsann fussy när hon var lite och hön är faktiskt det även idag! Hennes katt var också kräsen så det är nog nått "släktdrag" hihi!

 
Edith

Edith

5 juni 2012 21:47

Nu tycker jag du var lite busig Aamor när matte inte fick se sin favvoserie SCI. Men hur kan matte kalla dig för 'kräsen fis' ... det stämmer väl inte. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Aamor & Tina

5 juni 2012 21:59

Ja men man måste säga ifrån iblan ;)
Jag är nog lite kräsen ellae kanske finsmakare, hihi!

 
Felix

Felix

6 juni 2012 11:09

Jag antar att de har samma system där nere hos er som de har på djuraffären här, man får byta eller pengarna tebaks om inte jycken äter fodret. Så är det här med dyra foder i alla fall, är visst fabrikanterna som har så. Det finns ett RC Shitzu foder, tror matten värt att prova, för ju dyrare dess bättre hihihi.

Russelpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

6 juni 2012 11:13

Jo vi har samma system här. Jag har ätit Shih Tzu fodret men jag ville inte ha det mer så då köpte matte dermacomfort och det gick bra men nu vill jag inte ha det heller, ätit Shih Tzu nu ett tag igen men har inte ätit med glädje så nu är det detta nya, åt nog en 10-15 bitar igår och det är inte illa väl!

 
Laika

Laika

6 juni 2012 12:33

Ja, varför kan man inte få gottis innan maten? Så att man vet att gottiset får plats. Man kan ju inte äta upp all mat för man vet ju aldrig hur mycket gottis man kommer att få, att de ska krångla så. Hämnden satt på rätt plats tycker jag ;)

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

6 juni 2012 15:25

Jag brukar få en bit godis innan maten för att jag ska komma igång med att äta men visst är de krångliga!
Mitt motto - fri tillgång till godis för alla som vill ha, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards