Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 15 juni 2012

Ute!

Av Aamor & Tina - 15 juni 2012 18:37

Idag kändes det verkligen att det var dags att få lite ledighet, var så trött!

Kom till syrra och gick och la mig direkt men gick upp igen när matte gav sig iväg efter ca 5 minuter men sen kojade jag igen.

Mattefrs bror kom på besök och vi blev som vanligt jätteglada, tur att han står stadigt, hihi och kanske att vi inte är så stora!

Mattefar och broren skulle ut på galej eller så var det lite shopping men vilket som så hade vi mattemor för oss själva och vi har varit ute nästan hela dagen.

Okej att jag har gått in i uterummet och lagt mig i sängen där ett tag men jag har kommit ut igen.

Ett tag så tittade jag och syrran på varandra och sen fick vi fart, ner för trapan och ut på gräsmattan och runt runt gick det, oj vad vi sprang och brottades!

När vi sen blev trötta gick vi upp till mattemor för då ville vi vila ut uppe på bordet för då har vi bra utsikt över vägen utanför!

Inte från idag!


Matte hade vett att sluta i vanlig tid idag så när hon kom blev det mycket gos, jag försökte åla mig så nära henne jag kunde när hon la sig på golvet och när jag inte kunde komm närmre suckade jag högt och bara njöt av att ha henne hemma.

Fick till och med åka bil hem, det gillar jag. Matte tänkte först köra hem bilen och sen komma gåendes men så kom hon på att jag gillar bilen.

Vi satt ute på bänken innan vi gick in och jag såg några katter, en katt vässade klorna mot ett cykeldäck men han slutade när matte sa till honom, hihi!

Grannen kom och snackade en stund och sen frös matte så vi gick in.

Nu kollar matte nyheter och annat på datorn och jag vilar ut på hennes fot!

Från idag! 

   


 
 
Smulan, Amanda och matte Julia

Smulan, Amanda och matte Julia

15 juni 2012 19:21

Åkt brummis idag med, vilken tur du har!
Nu får ni har en jättetrevlig fredagskväll :)

=^.^=

Kram och nosbuffar

http://thhp://hjuliahullerombuller.blosgspot.se

Aamor & Tina

15 juni 2012 20:03

Kort bit men allt räknas, hihi!
Ni också!

 
Laika

Laika

15 juni 2012 21:38

Vilken himla stor trädgård ni kan leka i, ojoj så spännande jag hade tycket det vore. Mina matteföräldrar har en lite mindre trädgård men den funkar jättebra den med. Jag kan se ut på gatan när jag ligger på altanen men ett bord ska jag nog oxå se till att få, den utsikten verkar helt kanon.

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

16 juni 2012 00:25

Det är en stor trädgård men vi får bara vara fritt i en del som är inhägnad, finns två grindar på framsidan och folk kanske öppnar dom för att kivas så vi sticker men vår hage är stor nog åt oss!

 
Edith

Edith

16 juni 2012 14:16

Vad praktiskt att du och syrran kan ligga på bordet och få en superbra utsikt. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Aamor & Tina

16 juni 2012 15:22

Vi är väldigt bortskämda säger matte, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards