Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under juni 2012

Av Aamor & Tina - 20 juni 2012 18:48

Matte gnällde på mig i morse för jag gick så sakta när jag skulle till syrran men där fanns så mycket att nosa på och titta på det var bara det att matte inte såg allt eller hade tålamod att vänta in det som kanske skulle hända, hihi!

Till sist cyklade mattes kollega och make om oss och när jag hörde vem det var fick jag fart och ville springa efter dom men då var matte plötsligt inte med på det!


Det har och är en varm dag, vi har varit ute mest hela dagen men vi har mest legat i skuggan och vilat oss. Blev några busturer ner på gräsmattan men vi tyckte att det blev för varmt.

Mattefar tyckte att vi kunde pinka av oss i hagen, vi brukar göra det under dagen men idag ville vi inte alls så han fick allt ta med oss ut på en runda, hihi!

Vi tuffade oss mot en hund vi mötte och mattefa säger att jag blåser upp mig och blir bredbent i gången, ja det gäller att skydda de sina!


Matte kom och så gav hon sig iväg igen! Hon och mattefar skulle ner till affären och shoppa lite inför helgen, hon hämtade mattefar så slapp han cykla med alla sakerna.

Vi är hemma nu i alla fall och jag har hunnit snacka med Igor och Chandi så jag är rätt så nöjd!

Tänkte sova en stund nu så jag orkar hålla igång matte senare, hihi!

 

Gammal bild på mig och matte!

ANNONS
Av Aamor & Tina - 19 juni 2012 20:56

Snacka om att jag och syrran hade tur idag!

Vi skulle få våra klor klippta men när vi kom dit var ingen av kloklippar-damerna där så vi slapp undan, puh vad skönt!

I och för sig kommer vi att få åka ner där en annan dag men det gör inget.

Istället åkte vi till mattes mormor och marfars grav och planterade nya blommor, mattefar planterade och matte bar vatten!


Matte och jag gick hem efteråt och vi satt ute en stund, Peggy kom och gick bara förbi men när Ollie kom så stannade han en liten stund, alltid nått!

Inne hamnade jag på trimbordetförjag hade kliat ner halva tofsen, hihi! När matte var klar så fick jag en puss i pannan och så sa hon att jag var söt som socker, hihi, hon är lite knasig!

 

Gammal bild!

  

ANNONS
Av Aamor & Tina - 18 juni 2012 21:09

Hände inteså mycket här hemma igår, matte gjorde sitt och jag sov, hihi! Självklart var vi ute någa gånger men vädret var rätt så trist, sol och regn i skifande mängd men jag hade tur för varje gång vi var ute sken solen och när vi gick in började det regna!


Så var det måndag igen men matte säger att det bara är 4 morgnar vi behöver gå upp tidigt på, det gillar jag!

Syrran mötte mig vid dörren när vi kom, hon hade nog saknat sin lillebror eftersom jag inte hälsade på henne igår!

Mattemor skulle iväg på ett ärende idag och hon var djup saknad när hon var borta och oj så glada vi blev när hon hom hem igen!

Mattefar var ute och skruvade staket för de ska sätta upp nytt på baksidan men jag passade på vila mig när han jobbade för ni ska veta att det tar på krafterna att se andra jobba, hihi!

Matte jobbade länge men det visste jag om så jag slapp sitta vid dörren och vänta!


Vi skyndade oss hem för det såg ut att bli regn när som och det stänkte lite när vi gick hem men sen kom det, ojoj!

Precis innan vi gick in började det åska och jag blev lite konfunderad över dånet för jag vill lova att det lät högt så jag tittade på matte men hon bara skrattade och ville busa lite så då struntade jag i dånandet.

Nu ikväll har det regnat och åskat en del så först nu ville matte öppna datorn.


Jag har också varit på min kvällsrunda och det visade sig bli en riktig hund-date!

Först träffade vi en fd kollega till matte och hon hade skaffat en hund, en Tibetansk Spaniel som heter Sigge.

Vi hälsade men när kan ville klättra upp på mig rygg sa jag att där gick gränsen!

När vi och våra mattar står och snackar kommer mina tjejkompisar med sin matte och husse, de hade blivit 5 st nu, ena tjejen var en omplaceringshund och hon luktade gott vill jag lova, hihi!

Fick hälsat på alla tror jag!

Hemma igen kom Peggy och den lille katten Basti och han vågade nästan hälsa på mig men på matte vågade han hälsa!

Inne sa matte till mig att äta, åh vad hon kan vara tjatig och det bara för att jag inte åt igår!

Självklart tog hon ett kort och sa att vi måste föreviga att du kan äta, hopplösa kvinna! Vem vill se mig bakifrån?

 

Av Aamor & Tina - 17 juni 2012 10:18

Igår hände inte mycket alls, vi var rätt så slöa och tog det lugnt.

Var borta hos syrran i ca 2 timmar och då lekte vi lite på gräset, solen sken och det var varmt och gott men sen kom stora tjocka moln och då blev det kallt direkt.

Matte hade tänkt plocka lite här hemma och tvätta men istället hamnade hon i soffan och tittade på Dvd men det gjorde inte mi något alls för då passade jag också på att slappa, hihi!


Självklart var vi ute några gånger för jag måste ju hålla kll på mina kattkompisar, såg några men inga ville hälsa på mig så vi gick in igen.

På kvällen åt jag min mat som matte toppade med klippta bitar av mitt favorit godis, torkad kycklingfilé och sen kan ni tro att det blir fart på mig, hihi!

Upp i soffan, där ska bädas och när kudden och filten är på golvet ä jag klar och hoppar ner!

Sen ska jag ta min lilla pipleksak i munnen, hela får nästan plats och den går jag runt med och så gnäller samtidigt!

Sen ska den bäddas ner i nån säng och så hittar jag den igen och då börjar jag om igen, hihi! Matte säger att jag ser så rolig ut!

Tog den med ut på sista rundan, atte sa till mig att jag fick se till själv så jag inte tappade den och jag hade stenkoll på den, la den på marken bara när jag kollade efter katterna, ville visa dom min fina pipis men inga katter var ute just då!


Idag har vi sovit till 8 och när matte var klar med sitt gick vi ut, hundar överallt men inga som jag fick hälsat på.

Kom en kvinna med en Amstaff och hon kunde knappt hålla den, varför ska man ha så stora hundar om man inte kan hålla dom. Matte lyfte upp mig för säkerhets skull när de passerade för den såg inte snäll ut heller!


Idag ska matte göra det som hon inte gjorde igår så jag får väl hålla koll så hon inte hoppa över det idag också, hihi!

Fast jag tror jag gör det från nån av mina sängar!

Gammal bild! 


Av Aamor & Tina - 15 juni 2012 18:37

Idag kändes det verkligen att det var dags att få lite ledighet, var så trött!

Kom till syrra och gick och la mig direkt men gick upp igen när matte gav sig iväg efter ca 5 minuter men sen kojade jag igen.

Mattefrs bror kom på besök och vi blev som vanligt jätteglada, tur att han står stadigt, hihi och kanske att vi inte är så stora!

Mattefar och broren skulle ut på galej eller så var det lite shopping men vilket som så hade vi mattemor för oss själva och vi har varit ute nästan hela dagen.

Okej att jag har gått in i uterummet och lagt mig i sängen där ett tag men jag har kommit ut igen.

Ett tag så tittade jag och syrran på varandra och sen fick vi fart, ner för trapan och ut på gräsmattan och runt runt gick det, oj vad vi sprang och brottades!

När vi sen blev trötta gick vi upp till mattemor för då ville vi vila ut uppe på bordet för då har vi bra utsikt över vägen utanför!

Inte från idag!


Matte hade vett att sluta i vanlig tid idag så när hon kom blev det mycket gos, jag försökte åla mig så nära henne jag kunde när hon la sig på golvet och när jag inte kunde komm närmre suckade jag högt och bara njöt av att ha henne hemma.

Fick till och med åka bil hem, det gillar jag. Matte tänkte först köra hem bilen och sen komma gåendes men så kom hon på att jag gillar bilen.

Vi satt ute på bänken innan vi gick in och jag såg några katter, en katt vässade klorna mot ett cykeldäck men han slutade när matte sa till honom, hihi!

Grannen kom och snackade en stund och sen frös matte så vi gick in.

Nu kollar matte nyheter och annat på datorn och jag vilar ut på hennes fot!

Från idag! 

   


Av Aamor & Tina - 14 juni 2012 19:46

Jag träffade Linus min Pudel kompis i morse, han och husse var ute så tidigt för husse skulle åka iväg och golfa så Linus den stackaren hade inget annat val än att stiga upp!

Syrran nosade igenom mig när jag kom fram till henne för hon är också kompis med Linus men hon har ine sett honom på ett tag nu så jag fick hälsa från honom till henne.


Vi har varit rätt så stillsamma idag, mest tiggt godis som vi fått men inte i den mängd vi vill ha, hihi!

Några busryck när vi var ute har vi också klarat av men sen sov vi.

Mattevar sen idag med för hon jobbade länge, hon fick rycka in för en kollega som skulle jobba länge men som var sjuk den stackaren, går tydligen magsjuka på hennes jobb men matte och en kollega har klarat sig än så länge, 2 har varit sjuka - synd om dom!

Jag mötte matte och när hon hälsade sa hon att jag lät som en liten snörvlande gris! Ja, försök själv att andas och vara glad med tre frolicar i munnen, hihi!

Jag åt dom sen och några till för jag var lite hungrig!


Vi har precis varit ute en sväng, blev en halvlång runda och jag möte nått konstigt!

Kom en tjej med en hund så jag börade tuffa mig lite men då sa matte "ta det lugnt gubben ser du inte att det är en katt?"

Den går ju i koppel då är det väl en hund? En katt i koppel?Men när jag tittade efter så var det faktiskt en katt så jag slutade tuffa mig!

Jag hörde matte och tjejen snacka lite och då sa tjejen att folk tittade konstigt på henne när hon kom gående med katten i ett koppel men matte sa till henne att så gjorde hon också med sin katt Smulan när hon levde för hon ville absolut inte att hon skulle springa ute själv.

Matte berättade att hon cyklade också med Smulan och då sa tjejen att det var ju skönt att det fanns fler som gjorde så för även hon och katten cyklade, hihi!

Mattes älskade katt Smulan, hon blev 14 år och det är 10 år sen hon dog! 


Av Aamor & Tina - 13 juni 2012 18:44

Jag passade på att sova tills vi skulle gå iväg i morse, jag bara flyttar mig efter var matte är så hon inte smiter iväg själv!

Matte tog bilen till jobbet men det gällde ju inte mig så jag tittade inte ens på den där den stod hos mattföräldrarna!

Syrran och jag passade på att ta en sovmorgon men senare kom mattemors syster på besök och vi blev så glada att vi höll på att välta omkull henne och det hade inte varit så bra för hon är rätt ostadig redan innan.

Mattefar var nere på stan så vi tog hand om damerna och visade hur duktiga vi var på allt möjligt, hihi!


Matte jobbade länge idag så det blev bara till att vänta och vänta.

Sen när hon kom såg syrran henne fört men när jag fick sy på att dom hälsade kom jag med bredsidan före och tacklade bort Affi - min matte, hihi!

Vi är hemma nu, inga katter ute mer än Peggy och hon var högfärdig idag så hon bara passerade och då är det inte lönt att sitta ute säger matte.


Nu ka jag sova en liten stund och sen ska jag ut igen och kolla katterna och kanske lite annat!

Gammal bild! Matte har varit slö med att fota må jag säga! 

   

Av Aamor & Tina - 12 juni 2012 17:58

Jag fick åka bil i morse till syrranför matte skulle lämna in bilen på verkstaden, lite småsaker sm skulle fixas till och det hade jag inget emot alls!

Verkstaden ligger en liten bit utanför stan så mattes kollega hämtade upp matte där för hon kör ändå förbi men det var snällt och sen släppte hon av henne där på eftermiddagen.


Jag och syrran har varit ute mest hela dagen för det har varit varmt och gott trots att det mulnat på lite då och då.

Jag trodde matte kom en gång, det var dags, så jag flög på syrran och ville busa för att visa hur glad jag blev men hon satt bara som ett ? och fatta ingenting, hihi. Tyvärr var det inte matte som kom så vi la oss igen.

När matte väl kom blev jag så glad, hon fick en pipis av mig och när hon la sig ner på golvet så kröp jag in under hennes tunika, mysigt!


Träffade på Ollie utanför vårt men han sprang iväg när jag ville leka. Istället kom det två små tvåbenta och kelade med mig.

Har nu lagt mig en stund för att vila och matte pysslar med sitt, alltså skriver till mig, hihi!

Gammal bild på mig och Ollie! 


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste kommentarerna

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se