Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under juni 2012

Av Aamor & Tina - 11 juni 2012 18:54

Är så trötter på måndagsmorgnarna och ändå har jag inte gjort nått speciellt under helgen men det hör väl till att man är trött när klockan ringer tidigt!

Vi gick iväg och jag spanade efter nån att hälsa på men inga syntes, har alla börjat semestern redan eller!

Syrran mötte mig vid dörren och vi hälsade snabbt innan jag gick in och hälsade på matteföräldrarna.

Vi har tagit det lugnt idag, en del busande ute men annars lugnt.

Min mage har inte riktigt vant sig riktigt än med min nya mat, matte vet att man ska blanda med det gamla fodret men det vill jag ju inte äta så vad göra då mer än duscha baken dagen efter man ätit!


Matte jobbade inte länge idag emn hon var inne och handlade innan hon kom men det var bla godis till mig, torkad kycklingfilé så hon är förlåten, hihi!

När vi kom hem så gick vi först in för att lägga in varorna men sen gick vi ut igen men jag såg bara några av katterna som inte hälsar på mig eller matte men det kom en liten tvåbent (11 år) och hälsade på mig och sen snackade hon med matte.

Jag har blivit friserad nu, tofsen satt på sne och jag hade några tovor vid nacken men nu är jag fin igen, hihi!

Jag ska ta en liten lur nu tills jag ska gå ut nästa gång för sen är det full fräs till jag stupar eller matte går och lägger sig, hihi!

Gammal bild! ANNONS
Av Aamor & Tina - 10 juni 2012 19:27

Jisses vad jag och matte blev skrämda igår kväll! Matte satt och kollade på TV och jag låg och sov på golvet och då hör vi något yla.

Matte tittar på mig och jag tittar på henne men så frågade hon mig "vad drömde du om gubben?".

Jag? Var det jag som lät så där? Jag blev rädd men när matte sa att det var jag så rullade jag runt och somnade igen!

I morse sov vi inte så länge som igår men vi låg kvar, matte lyssnade på bok och ja - jag sov, hihi!

När matte gått upp och allt var klart utom frukosten så gick vi ut, blev en halvlång runda.

I början fick vi sällskap av Ollie och Chandi men de vek av innan vi kom ner till parkeringen men när vi kom tillbaka så satt Ollie och väntade.


Vid middagstid gick vi och hälsade på syrran ett tag, vi busade ute en liten stund och sprang senare i den långa hallen men sen stöp vi i vars en säng, hihi!

Vid 15 var vi hemma igen men matte ville inte sitta ute för det stänkte lite, vekling, hihi!

Sen har vi slappat men nu för en stund sen ville jag gå ut och vi kollade om "mina tjejer" var ute men inga syntes så vi gick hemåt istället.

Pausade på stenen innan vi gick in och då kom Ollie och han var så kelig så, först med matte där han kröp upp i hennes knä och sen fick jag massor av kel av honom, så härligt!

Nu tänker vi slappa vidare för i morgon är det vardag igen, suck!

Jag när jag var ca 9 veckor! 

ANNONS
Av Aamor & Tina - 9 juni 2012 18:49

Idag har vi bara tagit det lugnt, nästan i alla fall. Vi sov till nästan 9, matte var uppe och vände vid 5.30 men som tur var somnade hon om igen.

Vi gick ut en runda när matte var klädd och lite annat och sen satt vi ute och kollade katterna, några ute men inga som ville säga godmorgon nära, hihi.

Några tvåbenta kom och snackade med matte och då passade jag på att hälsa snabbt och sen tillbaka för att kolla katter.

Inne igen satte matte igång en maskin tvätt och jag sov en stund.


Vid middagstid frågade matte om jag ville åka en runda i bilen - självklart att jag ville det, en biltur säger man ju inte nä till!

Bråttom ner till garaget och jag hittade vårt fast det var ett tag sen jag fick åka nu.

Matte sa att vi bara skulle köra några mil eftersom bilen stått still så länge nu - jag behöver ingen ursäkt utan jag är nöjd med att bara få följa med, hihi!

gammal bild!

Hemma igen satt vi ute och kollade katterna, vår relativt nya granne kom och snackade och jag hälsade på henne. Hon sa att hon aldrig hör något från vår lägenhet (vi bor vägg i vägg men i olika trapphus) och det tyckte matte var bra för jag kan tydligen bli rätt högljudd när jag ber om godis, enligt matte i alla fall, hihi!

Vi gick in och matte fick nog nått spel för hon for ut och började städa lite på balkongen, dammsugaren åkte fram och den var överallt så jag gick in men det hjälpe inte för den hittade in i lägenheten sen!


Nu ska vi hålla kväll och göra ingenting - hoppas jag!

Av Aamor & Tina - 8 juni 2012 18:13

Äntligen är det helg och sista dagen för mig att "jobba", var rätt trött i morse så det känns bra!

Matte tog matteföräldrarnas bil till jobbet idag för det såg ut att bli regn, kom först vid middagstid så hon hade klarat sig på morgonen men det kom rätt mycket när hon slutade.


Syrran och jag har sovit en del och busat en del, vi har rastad mattefar och skällt på 2 hundar, hihi!

Jag hälsade på en stor svar blandras i morse, ibland skäller jag ut henne men idag orkade jag inte spela tuff, hihi!

Mattefar skulle släppa ut oss i hagen efter middag men vi såg att där var blött på trädäcket så vi vände snabbt in igen så tassarna inte blev blöta.


Matte kom och jag ropade nästan jippie, hon fick 2 pussar och en frolic och massor av gos och sen gick jag och la mig igen tills vi skulle gå hem.

Matte informerade mig på hemvägen att det inte blev nått kattspanande för det regnade men när vi kom runt hörnan kom 4 katter gående så jag satte mig ner och vägrade gå in, hihi!

Matte hade lite tur sen för de sprang vidare och då kunde jag också gå, hemskt när bakbenen bara viker sig så där och rumpan blir så tung, hihi!

Inne la matte upp mat till mig så jag gick och la mig, har ätit det nya torrfodret i 3 dagar nu så jag kanske hoppar över det idag eller äter senare. Matte fick lägga det på golvet igår med till mig för att jag skulle ta det.

Först försökte hon lura mig med att vika in det i en godisbit men den lätta gick jag inte på utan backade undan som om höll i en farlig sak. Matte sa att jag såg rolig ut så det är tur att jag kan roa henne med mina matvanor också, hihi!


Trevlig helg på er alla!

Gammal bild men jag har samma ställning nu, hihi! 


Av Aamor & Tina - 7 juni 2012 18:02

Alltså jag tyckte denna helgen gick rent för fort, 1 dag ledigt bara! Matte upplyste mig då att det var bara en extra dag som vi var lediga, hihi snacka om att jag är förvirrad men det kändes tufft att gå upp i morse så det var nog därför, hihi.


Varit rätt så hyfsat väder trots allt idag, mulet men inget regn så vi har velat vara ute lite i vår hage.

Syrran försökte dra igång mig så vi skulle springa lite men jag är rätt trögstartad men till sist började jag jaga henne men då vänder hon sig om och slår omkull mig!

Den damen borde vara brottare alltså!

Matte var lite sen för hon skulle inom på biblioteket, komdärifrån med 2 Mp3-böcker så hon verkade nöjd men hon gnällde att de har rätt lite Mp3-böcker, de flesta är CD-böcker och inte ens de är så många.


Nu har vi varit hemma ett tag, självklart har vi suttit ute en stund men katterna syntes inte så vi gick in.

Matte har kammat om min tofs så nu ska jag ta en liten kvällslur, hihi!

Gammal bild när jag fått syrran på rygg, händer inte så ofta tyvärr, hihi! 


Av Aamor & Tina - 6 juni 2012 19:43

Så otroligt skönt det är med en ledig dag så här mitt i veckan!

Fast matte sa till mig i går kväll att vi var lediga idag så väckte jag henne för säkerhets skull 7.30 för att höra att hon inte hade försovit sig, hihi. Hon sa "tack Aamor men hade vi vaknat 7.30 hade jag redan varit försenad för då börjar jag jobba" och sen sa hon "vi är lediga idag så somna om" så då gjorde jag det och sen vaknade vi inte förren 8.45

När vi var ute träffade jag på Dixie, min Schäfer kompis fast jag gillade inte när hon skrämde bort mina katt kompisar, hon skällde på dom. Hon vill inte dom nått illa för hon vill leka med dom men de blir lite rädda när hon skäller. Annars är hon hur snäll som helst och så "pratar" hon jättemycket, låter så gulligt.

När hon och hennes husse sen gick kom Chandi och Basti fram och lekte, de var så busiga och brottades och jagade varandra, lag låg bara still och njöt!


Vi gick bort en sväng till syrran vid 12-tiden för vi tänkte sitta ute och njuta i solen och så kunde Affi och jag leka ute lite.

Varmt och skönt ett tag men det blev kyligare senare.

Jag och Affi lekte en del men så började hon hosta och då ville jag upp i mattes knä så där satt jag länge. Gillar inte när Affi hostar och då ska vi inte tala om hur jag ogillar när jag själv hostar, låter hemskt.


Hemma igen tog jag en lång tupplur och matte satt och frossa på räkor, gottegris, hihi! Jag ville inte ha några så då passade det bra att sova.

Vi har precis varit ute och gått en halvlång runda och det är rätt så kyligt.

Matte blev glad när vi kom in för när hon erbjöd mig mat så åt jag! Inte från skålen men när hon la ut bitarna på golvet så tog jag dom, det är kul när matte blir så glad, hihi!

Nu ska vi göra ingenting resten av kvällen för i morgon är det jobb igen!

Gammal bild! 


Av Aamor & Tina - 5 juni 2012 19:01

Jag gav upp i går kväll och fick allt krypa till korset och äta min mat för jag tröttnade på mattes tjat och sen var jag gottesugen och tydligen var jag tvungen att äta först, suck!

Fast jag hämnades lite, hihi! När matte satt och tittade på slutet på CSI så var jag i ett jättestort behov av att gå ut, var så nödig så, hihi!

Hon fick ju resa sig och gå ut med mig men jag lurades, pinkade långt om länge men på så vis missade hon slutet och sen början på nästa CSI, hehe!


En lugn dag hos syrran, vi har vaktat mattemor så hon inte skulle ge sig iväg igen men då glömde vi bort mattefar som passade på att rymma!

Han skulle cykla till Ö&B och shoppa lite.

Matte var sen för hon skulle på 3 ställen och handla och sen hem med varorna, hon shoppade Sjöbogårdens sticks till mig och det var ju bra och sen hämtade hon det som mattefar handlat för han kunde inte ta det på cyklen och matte hade bilen.

Sen in på ICA för kylen ekade sa hon och sen ner i min affär men där handlade hon inget gott utan mat!

Hon berättade att hon gick in och frågade om de hade nån mat för en liten kräsen fis, undrar vem hon då tänkte på, hihi!

Det blev ett RC foder för "small fussy dogs" men när hon erbjöd mig det här hemma så fnös jag bara, det kan hon själv äta för jag åt ju igår, hihi!

Visst är fyssy och fnysa väldigt lika lika, hihi


Vi gick hem och och satt ute ett tag men inga katter syntes men efter en stund inne ville jag gå ut igen så matte tog på sig och så gick vi och jag ville gå en långrunda. Efteråt satt vi på bänken utanför och då var "mina katter" ute men bara Chandi ville hälsa.

Träffade en annan katt som jag varje gång tror att det är Ollie men denne bor i huset bervid vårt och han heter Dexter, jättesöt!

Nu är jag trött i mina små ben och ska vila lite, matte sa att vi är lediga i morgon så vi kan sova länge - me like!

Jag och Chandi i maj månad! 


Av Aamor & Tina - 4 juni 2012 18:52

Jaha, då var det måndag igen och den attans klockan drog igång, visserligen med musik men det kvittar för jag vaknar ju!

Vi var ute i rätt god tid så jag kunde få titta efter mina kattvänner men där syntes inga, typiskt!

Syrran kom och mötte mig vid dörren och hon berättade att hon varit så trött efter badet igår att hon sovit hela kvällen, ja så är det sa jag, hihi!

Varit en rätt lugn dag men vi fick besök av mattefars bror så då visade vi upp allt vi kan och lite till, hihi.

Sen har mattemor varit iväg ett antal timmar idag så det har varit tomt på hennes stol. Jag blev så glad när hon kom tillbaka att jag gav henne ett pipben och hon blev lika glad för presenten för hon har aldrig fått nått av mig innan, jo pussar så klart.


Matte jobbade länge, bara det visade att måndagar är trista dagar, hihi men så är det och till och med vädret visar att det är måndag - grått och trist.

Nu lät jag lite deppig men jag är lite gramse på matte för jag får inget godis utan måste äta min mat först, var likadant igår men jag vann för jag åt inte maten, haha!

Jag fick en bit godis efter att matte satt om min tofs när vi kom hem men sen var det stopp sa hon, gillar inte när hon är så bestämd!


Nu ska vi gosa resten av kvällen!

Bebis Aamor! 


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste kommentarerna

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se