Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under juni 2012

Av Aamor & Tina - 3 juni 2012 16:20

Matte vaknade rätt så tidigt men hon låg kvar till 8.30 men sen ville jag gå ut så matte fick gå upp och klä på sig, hihi!

Vi gick en kort runda för jag ville in igen och sova en stund till.

Strax efter 11 gick vi bort en sväng till syrran för att hälsa på och ta en fika men innan vi kom så långt träffade jag på Lucaz.

Vi såg han och hans husse en bit ifrån oss men vi ville inte hälsa idag så vi gick tills matte hör genom boken i öronen "Lucaz stanna" och då vänder matte sig om och ser honom komma springandes efter oss. Lucaz hade gått av selen, hihi!

Husse är inte så snabb för han är 80 om några år och lite öm i kroppen men matte tog tag i Lucaz och sen satte hon på selen när hans husse kom fram till oss. Lucaz ville verkligen hälsa på mig idag!


Syrran nosade igenom hela mig när vi kom dit och jag passade på att kela med matteföräldrarna. Efter fikan så sa matte att det var ett tag sen Affi badade nu så hon tänkte göra det idag och när Affi hörde det började hon skaka, såg kul ut!

Jag kan faktiskt passa på att vara lite kaxig nu när jag själv är nybadad, hihi!

Affi blev jättefin efter sitt bad och jag fick däng efteråt, hon jagade mig och sen drog hon omkull mig så där fick jag för att jag var kaxig, hihi!


Vi gick hem strax efter badet och nu har vi suttit ute och kollat katterna, Ollie, Peggy och KaKa passerade förbi oss men de ville inte hälsa, KaKa hälsar aldrig på mig men ibland på matte.

Ska ta en tupplur nu för jag ska hålla koll på matte sen när hon ska laga mat!

Gammal bild men ett utmärkt ställe att ligga och kolla matlagningen, hihi! 


Av Aamor & Tina - 2 juni 2012 17:29

Vi sov till 8 men gick inte upp förrän närmare 9, så skönt att vara ledig.

En snabb morgonrunda för det började regna så matte ville inte gå så långt och det gjorde inte mig nått, hihi!

Matte tvättade lite och gjorde lite annat smått och gott men så fick hon för sig att jag skulle fixas till och tofsen skulle sättas om så jag hamnade uppe på trimbordet.

När hon hade gummiband i handen för att sätta upp tofsen hittade hon en oinbjuden otrevlig sak, en fästing den åkte ut och jag åkte på ett annat ställe.......

Matte fick för sig att det var lättare att känna igenom hela mig om jag badade, vilken kass idé men jag åkte i badet, hann knappt reagera.

Efteråt satt jag i mattes famn inlindad i 2 badlakan, matte satte sig i soffan men en bok i öronen och jag somnade, vi satt nästan så i 1 timme och när jag ville ner var jag nästan torr men matte ville fixa det sista på trimbordet.


Det gick bra till att börja men men efter en stund blev jag så irriterad på matte som tvunget skulle ta tovor på benen, jag var nog inte den trevligaste hon visste just då för jag åkte ner från trimbordet i en hast och matte lät så arg, jisses vilket humör hon har!

Efter en stund hämtade hon mig igen för att göra det sista och då gick det bättre och nu är vi vänner igen och det känns bäst så.


Vädret är skiftande, ena stunden ösregnar det för att i nästa vara stålande sol men blåsten finns där hela tiden.

 

Gammal bild på mig i badet!

Av Aamor & Tina - 1 juni 2012 18:07

Åh så skönt det känndes när matte sa att idag är det fredag Aamor och sista dagen vi måste iväg. Det är toppen, hihi!

Jag och matte gick till syrran och sen cyklade matte iväg till jobbet, hon var lite tveksam om hon skulle ta bilen eller inte men valde cykel, jag hade gillat om vi tagit vår bil.


Syrran och jag har tagit det lugnt idag, inget väder att vara ute i för det har regnat och sen blåser det mycket, mer blåst nu på eftermiddagen.

Det tog lång tid innan matte kom och hämtade mig för dels skulle hon in om och lämna böcker på biblioteket och sen sa hon att det var sån motvind hem att det kändes som hon cyklade in i en vägg då och då.


Vi gick hem men vi satt bara ute en liten stund för det var inte så skönt, matte frös och jag gillade inte att mitt hår blåste åt alla håll. Inga katter syntes alls så för den delen var det inte lönt att sitta där.

Inne så satte matte igång med att ladda tvättmaskinen, dammsuga och lite annat, själv gick jag och la mig i min kökssäng för att inte vara ivägen och så har jag lärt mig att matte blir fortare klar då, hihi!

Nu är hon klar, bara tvätten som ska hängas sen men hon har tid att sitta ner vid skrivbordet så direkt kom jag och la mig på hennes fot, hon sitter nog still ett tag nu.

Vi ska nog bara slappa resten av fredagen och titta på TV och det gillar jag för då är hon också still, för det mesta i alla fall.


Ha en trevlig kväll alla!

Gammal bild! Ser ni grisknorren i min mun? 



Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards