Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2012

Besök!

Av Aamor & Tina - 10 augusti 2012 18:32

Vi sov länge idag, oj vad skönt det är, hihi! Fast det blev ändå inte så många mer timmar än vanligt för matte läste länge, som vanligt.

Vi gick ut på dagens första runda och sen satte vi oss ett tag och kolla katterna, ja matte lyssnade på bok så hon hade annat för sig, hihi.

Rätt som det var kom Ollie och kelade med min matte men det gjorde inget för jag höll koll på Simba som satt i buskarna.

Fast när Ollie hoppade upp i mattes knä och sen upp på hennes axlar för att kela kind mot kind med MIN matte fick jag ju hålla koll på honom istället så han inte snodde min matte!

Efter ett tag hoppade han ner och då ville jag upp i mattes famn för att kolla vad Ollie gjort där uppe, hihi!


Inne igen så satte matte igång och släktforskade ett tag men efter en timme blev hon trött i ögonen och började göra lite annat, jag sov så jag brydde mig inte vad hon gjorde, hihi!

Vi gick ut lite senare, blev en halvlång runda. När vi satt där ute så kallade vår granne på oss, hon som bor vägg i vägg men i trappan bredvid, hon undrade om vi ville ha lite kaffe och det tackar man inte nä till, hihi!

Jag undresökte hela lägenheten, under soffan, under sängen, och uppe i olika möbler, hihi. Matte sa till mig att hålla mig på golvet men grannen sa att det gjorde inget - såna gillar jag!

Det var kul att gå på besök men nu är jag trött för det tar på att kolla in varje millimeter, hihi!

Just nu ligger jag i sin TV-säng, hihi och matte skriver till mig, kollar på handboll och lyssnar på "Till minne av Charlie K".

 

Gammal bild!

 
 
Smulan, Amanda och matte Jula

Smulan, Amanda och matte Jula

10 augusti 2012 19:48

Vilken tur att Ollie inte snodde din matte ;-)

=^.^=

Kram å nospuss

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

10 augusti 2012 20:15

Visst var det men vi har nog förklaringen till hans kärlektsförklaring till min matte nu!
Han hade nämligen blivit ovän med sin egen, hihi!

 
Laika

Laika

10 augusti 2012 21:59

Visst blir man lite sömnig av att vara på besök. Finns så mycket att undersöka. På tal om undersökning, så snällt av matte att släktforska, ja vårt släkte är ju stort det, tänk din gammel, gammel, gammelfarfar tex, vart bodde han? ;) Eller släktforskar hon om sin egen släkt tro? Njäää...

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

10 augusti 2012 22:46

Hon släktforskar faktiskt på sin egen släkt men hon har faktiskt kollat på min med. Mest för att kolla varför jag har rödbrun färg när mamma och pappa båda är svart/vita. min gammel, gammel, gammel farfar hette Tangse Nugget men jag vet inte var han bodde, hihi!

 
Kjelle Bus

Kjelle Bus

10 augusti 2012 22:23

Tur att grannkatten inte snodde din matte :)
Kul att gå på besök där man får kolla runt överallt !

http://kjellebus.blogspot.com

Aamor & Tina

10 augusti 2012 22:39

Visst var det tur, man blir ju lite smått nervös när nått sånt händer, hihi!
Ja och där luktade hund överallt för hon brukar passa barn och barnbarns hundar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards