Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under augusti 2012

Av Aamor & Tina - 7 augusti 2012 17:40

Nu ska jag visa er mitt register eller delar av det. Just detta är kring matdags och jag kan hålla igång matte mer eller mindre, hihi!

Igår kväll höll vi på i 2 timmar mellan 20-22!

Det hela börjar med att jag egentligen är hungrig men jag måste chansa och se om jag kanske kan få något annat istället!

  Här har jag hållt på att kalla på matte säkert i 30 minuter, jag började i hörnan under godiset men då hon inte hörde mig fick jag flytta fram så hon både såg och hörde!

Jag fick en liten bit godis så att jag skulle komma igång att äta och det fungerade för jag gick in i rummet och åt min mat.

Matte filmade även det men filmen blev så mörk, dåligt tänt i TV rummet.


Efter maten ska jag ha lite godis!
Jag hoppar upp och lägger mig på min kudde på golvet och tuggar i mig den torkade nötköttsbiten men man blir ju törstig efteråt, hihi!


 

När jag har druckit måste nosen och munnen torkas och det görs bäst i skinnsoffan, hihi!

Matproceduren tar sin lilla tid men när den är klar då ska jag ut så vi gick ut, var inte direkt nödig mer än "kise-nödig", såg både Ollie och Chandi så det gav utdelning, hihi!


Idag gick jag och matte en långrunda på morgonen men efter ett tag misstänkte jag att matte hade en baktanke så jag stannade och tittade på matte och då sa hon att vi skulle gå till Affi!

Jag satt kvar och gäspade stort och så det hördes och skakade på huvudet, flera gånger men matte sa att vi skulle dit ändå men att vi skulle bli hemma i morgon bara hon och jag så då reste jag mig och hängde med!

Inte nog med att vi skulle dit för matte och mattefar gav sig iväg med bilen och vi fick inte följa med!


Då de kom tillbaka hade mattefar massor av saker med hem men matte hade ingenting men då sa hon att hon hade lämnat det hemma.

De hade varit på Satchmo's, djuraffär och där hade hon shoppat till mig, yeah och sen hade de varit på jula och Rusta.

Matte köpte bland annat en ny matta till TV rummet för den andra var så tråkig och fläckig och fläckarna gick tydligen inte bort och enligt matte fanns de inte där innan jag flyttade hem här!

Fanns mycket som inte fanns här innan jag flyttade hem så några fläckar mer eller mindre, hihih!

Jag inspekterade mattan och sen blev den godkänd!

Den är lite luden så kanske inte det bästa till oss men vadå då! Säkert jätteskön att gnugga nosen i!

 

ANNONS
Av Aamor & Tina - 6 augusti 2012 18:02

Idag var jag borta om hos syrran ett tag för matte skulle hjälpa mattemor med  nått med datorn.

Det regnade lite när vi gick dit men inte så att det störde men sen......

Det har regnat och regnat men ändå kom det inte så mycket regn i vattenmätaren.

Just nu skiner solen så nu kan jag inte klaga, hihi!


Matte och jag gick in med lite saker när vi kom hem och sen gick vi ut på bänken och satte oss, matte fick ta med en handduk att sitta på för annars hade hon blivit blöt och baken, hihi!

Rätt som det var kom mina kattkompisars matte gående och när hon satte sig hos oss kom katterna också, lycklig!

Jag fick hälsat på många av dom men kelade gjorde jag med Ollie.

Han såg så rolig ut för han hoppade upp på sin mattes axlar och kelade runt med hennes huvud och jag fick inte vara med där, fick bara titta och då är det svårt att vara tyst och still!


Nu ska matte snart äta lite mat, hon skulle ta nått snabbt så det passar nog inte mig så jag tänker ta en tupplur!

 

Gammal bild tagen hos matteföräldrarna!

ANNONS
Av Aamor & Tina - 5 augusti 2012 17:26

I morse när vi gick ut, ja morgon och morgon kan väl diskuteras, hihi men när vi gick ut så kom Ollie springandes och han var så kelig så och följde med oss en bit men till sist fick matte lyfta upp mig så vi gick runt en hörna för jag får ju inget gjort om han är med påstod hon. Får jag visst, jag får kelat med honom!

Tillbaka igen så ser jag nått som gör mig jätteglad, jag såg Simba den lille svarte katten som skulle flytta och rätt som det var såg jag 2 likadana små svarta!

Grannen som Simba bodde hos innan han flyttade kom ut och sa att det fungerade inte dit han flyttat så nu flyttade han hem hit igen och inte nog med det de hade varit 2 hela tiden, Simba och Gizmo!

Bägge hade flyttat och var nu hemma här igen! Dubbel lycka!

Tyvärr hade de nog blivit lite skrämda för de ville inte hälsa på mig men vi får jobba med det sa matte!


Jag och matte gick till syrran ett tag, även om jag var lite tveksam till det först men matte lovade att hon skulle stanna där också så då hängde jag med.

Vi lekte lite och efter ett tag ville jag gå ut så när vi gick ut genom ytterdörren var Affi snabb och hängde med och när matte frågade vad hon skulle viftade hon bara på svansen så vi fick ta med henne.

Jag som hade tänkt dra hem matte men det smög sig, hihi!

Tog lite tid innan jag fick som jag ville, gå hem alltså för matte skulle få mat där, suck!

 

Gammal bild men även idag var vi ute i vår hage och busade ett tag!


Har varit jättevarmt och kvavt hela dagen men nu har det svalnat av så det är rätt skönt men fortfarande kvavt!


Igår hade hyreshusen på andra sidan vägen gårdsfest så när vi var ute ville jag gå dit och kolla, en snabb runda runt och sen hemåt igen.

Vi träffade mattes kompis, de har varit vänner sen de gick i 4:e klass, alltså länge, men hon hade bara tid med ett snabbsnack för hon skulle till jobbet, jobbar natt!


Av Aamor & Tina - 4 augusti 2012 19:14

Idag har vi inte gjort mycket, matte har läst ut den sista av böckerna om Sookie nu så nu har hon läst 7 engelska böcker under semestern och jag har sovit eller kollat katterna.

Det är skönt att ta det lugnt nån gång även om vi gör det ofta, hihi men extra lugnt!


Var precis ute nu och då snackade jag med en liten tjej som nog precis lärt sig gå och hennes mormor/farmor och när mamman (troligen) kom så ville jag hälsa på henne också men hon var rädd för mig(?), jag som är så snäll!

Två av mina tvåbenta små kompisar kom också och hälsade på mig!


Vi fick göra en liten paus här för jag behövde plötsligt gå ut igen, 2:an ville ut. Det blev nog lite för lite torrfoder igår eftersom jag sorterade ut köttfärsen, hihi!

Jag träffade i alla fall 2 hundar, först Skrållan en Jack Russal på 6,5 månad, jisses så busig hon är, hihi och sen kom en Irländsk Röd Setter som var 5 månader, det blev lite bus så när vi kom in slängde jag mig på golvet och flåsade, hihi!

Det ser ut som om det ska bli regn snart men innan har vi haft en varm och skön dag.

Jag och matte satt ute i skuggan under ett träd rätt så länge och det var skönt men när solen kom så inte jag fick mer skugga där gick vi in!

 

Från förra året när vi låg under trädet!


Av Aamor & Tina - 3 augusti 2012 15:49

Jag fick inte låna datorn igår för matte var upptagen med den hela tiden!

Hon körde en total genomsökning så vi inte hade virus och det tog sin långa tid, hihi!


Jag snackade med 2 hundar igår, en stor tjej som jag snackar med ibland och skäller ut ibland, hihi! Hon är nån Rottweiler korsning och jätteleksen men jag backar när hon kommer farandes, jag vill bara nosa och sen är det bra tycker jag!

Senare träffade jag på vägg-i-vägg grannen och hon kom gåendes med en hund och det ska hon inte ha så jag skällde ut dom lite, hihi!

Efter en stund hälsade vi och fast han inte var fullt vuxen var han rätt så stor men när han ville leka så gick jag och la mig och tittade efter katterna istället, matte och grannen skrattade åt mig!


Annars har vi inte gjort mycket, jag kollade matte när hon gjorde mat, svampomelett så den kunde hon själv behålla, örk!

Matte påstår att jag lägger mig till med egna regler nu när vi har semester! Vad egna? Det är VÅRA regler, hihi!

Jo det är så att när jag ätit så ska jag ha mitt "eftermaten godis" har alltid varit så och så ska det alltid förbli men innan har jag gått och lagt mig men nu vill jag ut och gå en runda!

Okej att jag behövt, inkomster och utgifter ni vet men det är inte alltid jag behöver men jag lurar matte och hon vill ju inte chansa att jag luras, hihi!

Det är så lätt att få henne till det jag vill men säg inget, hihi!

Fick matte till att gå ut med mig precis när hon lagt sig också klockan 01.10, hihi fast jag behövde lämna en liten 2.a så jag lurades inte men sen sa hon att det var som om f-n forit i mig!

Jag hoppade upp i en av mina sängar och bäddade runt så dynan for all världens väg och sen upp i nästa för att göra likadant, sen ville jag upp till matte som lagt sig igen och där bäddade jag också och sen var jag helt slut och la mig under mattes säng!


Idag skulle vi ta det lugnt här hemma men så ringde mattemor och frågade om jag ville komma och leka med Affi en stund, lite jobbigt men matte lovade att hon inte skulle lämnna mig där så okej en liten stund!

Affi blev så glad när jag kom men sen ville hon upp på bordet och så var det bra med den leken!

Matte sa att hon ville nog bara se så det var bra med hennes lillebror.

Matte ska nog snart laga mat och jag ska nog hålla mig framme då för det verkar vara nått med köttfärs och det är alltid gott, hihi

 

Gammal bild men så här håller jag koll på mattes matlagning!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2012 17:52

Vi tog än en gång en lång sovmorgon men kanske inte så konstigt för matte låg och läste länge!

Jag har vant mig vid det nu och kans somna ändå!

Tog en kort morgonrunda när matte var klar med sitt och sen gick vi in igen.

Lite senare gick vi ut och jag fick kelat med Ollie medan matte läste lite i sin bok.

Rätt som det var frågade matte mig om jag ville ta en tur med bilen men att vi i så fall fick gå in först och hämta bilnycklarna så jag reste mig och drog med matte in snabbt så hon inte hann ändra sig, hihi!

Först körde vi till en affär och matte gick in snabbt medan jag passade bilen och sen körde vi och tankade bilen för att därefter ta en extra tur innan vi körde hemåt igen.

När vi kom ut ur garaget satt Peggy och väntade på mig eller kanske för att kunna smita in i garaget - jag tror på det första, hihi!

Vi hade följe med henne hem och sen kelade vi lite medan matte satte sig på bänken.


Matte fixade lite mat och jag tog en tupplur och när matte startade TV:n slappnade jag av lite extra.

Nu har vi precis kommit in från en riktig långrunda.

Jag ville vända halvvägs men matte sa att det var lika långt vilket håll vi än gick så jag valde att fortsätta.

Blev en liten paus på 10 minuter i skuggan för bommarna var nere och det tog tid innan tåget kom. Har inte sett nått tåg på så nära håll men jag bara tittade och jisses vad många vagnar där var som for förbi, hihi!

Helt slut när vi kom hem men självklart ville jag inte gå in utan att kollat efter katterna men matte sa att jag behövde dricka så efter en kort titt gick vi in och jag måste erkänna att jag var törstig!

Var inte så varmt när vi gick iväg men solen och värmen kom när vi gått en bra bit men vi försökte hålla oss i skuggan så mycket som möjligt.

Matte drog igång dammsugaren när vi kom hem men det var bara för att hon slog ett glas i kanten till vasken, klumpigt, hihi!


Nu ska jag ta en paus och kanske lite senare äta lite mat om jag känner för det.

 

Gammal bild!Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste kommentarerna

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se