Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 24 september 2012

Långrunda!

Av Aamor & Tina - 24 september 2012 17:44

Efter en hel del slappande igår så var jag sugen på en långrunda på kvällen, vid 17.30

Jag visade matte var vi skulle gå. Först skulle vi kolla i garaget så inte Peggy var inlåst, jag ger mig inte förrän matte öppnar porten så jag själv kan titta in, hihi!

Sen var jag väldigt bestämd att vi skulle gå den långa vägen ner om kolonierna, matte försökte med två lite kortare rundor men jag satt mig ner och visade att det kunde hon glömma, hihi!

Ja, jag fick som jag ville och det blev en härlig runda för regnet hade slutat falla på mig och matte nu.

Sen ville jag prova på att gå där jag såg var en liten liten stig över en gräsmatta som ledde upp mellan några buskar och träd, spännande.

Matte tyckte först att där var för kletigt och skitigt men sen sa hon att jag ändå fick duscha tassarna så det kunde ju kvitta - ja så ska det låta, hihi!

Sen hem och vila lite och därefter äta min mat, smakade gott då.


Fick åka bil i morse för de sa på nyheterna att det skulle regna och matte ville inte bli blöt - hon kanske är lite lat också, hihi!

Har varit ledsen i ca 2 timmar för mattemor gav sig iväg och var borta länge, saknar ju henne när hon inte är där hon ska.

Sen var Affi och jag ute och lekte på trädäcket och mattefar satt innanför i uterummet och lyssnade på en bok.

Vi hade jättekul men så upptäckte vi att mattefar drog igen dörren för det drog tydligen kallt på honom men då ville vi inte vara ute längre.


Matte jobbade länge, trist! Fast de hade möte med sin nya chef och matte sa att yiden gick jättefort så det måste ju betyda att det var bra. Matte berättade att han är vänsterhänt så då kan han ju bara vara bra, hihi - hon är lite knasig. Bara för hon själv är vänterhänt, knasfia!

Regnade som om någon skruvat på kranen för fullt när vi gick hem så matte ville inte stanna ute och kolla katterna.

Nu ligger jag i min kökssäng och torkar, hihi. Självklart har jag först varit uppe i mattes säng och bäddat den, den är så fin nu med täcket i en knuta mitt i sängen, hihi!

 

Tidigare bild denna månaden!

 
 
Smulan, Amanda och matte Jula

Smulan, Amanda och matte Jula

24 september 2012 19:02

Du är då envis! Tur att du har en så snäll matte som ofta gör som DU vill, busfrö ;-)
Vänsterhänta är jättebra, husse/maken är det också!!!

=^.^=

Kram å puss på nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

24 september 2012 19:14

Ja matte är oftast jättesnäll och låter mig hållas, som hon säger och det gillar jag men är det nått hon absolut vägrar är hon envisare än.....ja mig, hihi!

 
Frasse

Frasse

25 september 2012 14:51

Jamar med Smulan o Co - din matte är jamarsnäll, men måste också ge dig en eloge för din förmåga att få henne dit du vill, hihi :-)
Matte blev jamartacksam för att du bäddade hennes säng, eller hur? *fnissar*
Matte är högerhänt och hon säger att hon inte kan fatta hur vänsterhänta kan skriva med vänster hand... Knasig hon är - det känns ju precis som hennes högerhand för dem, det fattar ju vem som helst! Undrar förresten om jag är höger- eller vänstertassad... *funderar*
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

25 september 2012 20:26

Matte är rätt svag för mig, hihi så oftast kan jag få henne dit jag vill - eller så låter hon mig kanske tro det man vet aldrig ju.
Matte skriver inte så konstigt med vriden hand över texten som många andra vänsterhänta gör.
Du får testa om du är höger eller vänster vriden, hihi!
Jo över bäddningen i hennes säng suckade hon lite men hon brukar inte bädda själv så hon kan behöva hjälp ibland - fast hon påstår att det blir inte bättre med min bäddning!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards