Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2012

Lungt!

Av Aamor & Tina - 20 oktober 2012 18:41

Vi sov till nästan 8.30, okej matte var vaken tidigare men hon låg kvar i sängen så jag kunde sova lite längre.

När vi väl vaknat och matte var redo att gå ut så tog vi en lagom lång runda. Jag träffade en Lagotto som heter Laban, han var nog avundsjuk på min tofs för han försökte ta den.

Vi gick vidare och precis när jag satt och gjorde min 2:a kom en annan hund gåendes en bit ifrån men tyvärr hade han passerat när jag var klar men jag fick för mig att sprida det klippta gräset med hjälp av bakbenen men det blev lite olyckligt för matte satt precis på huk och plockade upp efter mig så hon fick gräs i ansiktet, hihi!


Inne igen blev jag trött så jag hoppade upp i soffan och la mig där på mattes nya kuddar, mjuka och sköna så jag stannade där några timmar eller rättare sagt en gos stund efter middagstid.

Matte kom och satte sig på andra sidan soffan och tittade på en DVD men hon blev också trött så hon slumrade till efter 1 timmes tittande och vaknade till när tvättmaskinen pep att den var klar. Jag överlät upphängningen till henne idag.

Jag hjälpte inte ens till när hon senare bäddade rent i sängen, får undersöka den ikväll istället.

När jag kände att det var färdigvilat så fick matte för sig att jag skulle få en nyuppsatt tofs och ja det var väl helt okej så kunde vi gosa lite samtidigt.

Jag har med andra ord tagit det väldigt lugnt idag.


Var ute för en stund sen och jag ville tvunget ner till garaget, bara andra gången idag suckar matte men denna gången var Peggy där och som tack för att jag släppte ut henne fick jag massor av kel.

Då jag långt om länge (mattes ord) ville gå vidare satte vi oss på bänken utanför porten och då kom Bebbe, en katt som hälsar ibland och gav mig en puss, sen ville jag gå in för jag var fullt nöjd med kattkel för idag.

Har ätit och fått mitt godis efteråt.

Ville leka men min dubbelmacka, en pipleksak men då kom matte med kameran och hon missade precis mitt fina kast med den men hon fick den på bild efter landningen, hihi!

 

Matte påstår att hon hela tiden samlar ihopa mina leksaker och tuggben på ett ställe och bara en stund senare ligger de överallt igen! Ja vadå då - de ska ligga så som jag vill!

 
 
Ingen bild

Melody

20 oktober 2012 19:10

"Lugnt" vad är det för något? Det vet jag inte vad det är
säger matte... trots jag varit ute jättemycket idag så var
jag helt vild på kvällspromenaden och hängde mig fast
i Shakiras koppel! Nu ska jag få en tjursena som lördagsgodis!
Puss från Melody

Aamor & Tina

20 oktober 2012 19:19

Prova på att ta det lugnt nån gång det är så skönt. Jag var rätt lugn som liten också i och för sig men det var mer fart i mig än det är nu, varför hålla igång när man kan vila, hihi!

 
Dui och Deco

Dui och Deco

20 oktober 2012 19:16

Vilken härlig dag, just som det ska vara. Tror du gillar gos precis lika mycket som vi! Nosbuff

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

20 oktober 2012 19:18

Ja jag älskar att ta det lugn och att gosa men endast när jag vill, hihi!

 
Smulan, Amanda och matte Jula

Smulan, Amanda och matte Jula

20 oktober 2012 19:35

Låter som om i hade en lagom lat lördag! Kul att få gos av Peggy och trevligt att träffa Laban! Bra att han inte tog din fina tofs!
Här har vi också leksakerna överallt utom där matte tycker att de ska vara... matte kör på dem ofta med rullstolen och säger fula saker.
Hon får plocka upp mååånga leksaker varje dag!!! *fniss*

=^.^=

Nosbuffar å en kram till din matte från vår

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

20 oktober 2012 19:40

Nä jag vill allt behålla tofsen själv, hihi!
Det säger mattemor också när hon kör över alla sakerna hos dom, hon har ju en rullator!

 
Laika

Laika

20 oktober 2012 20:44

En alldeles ypperligt bra lördag med andra ord. Lördagar ska man ta det lugnt på. Jag undrar lite jag om Peggy gömmer sig där för att hon vet att du kommer och kelar med henne när ni släpper ut henne igen.
Klart dina leksaker ska ligga där du vill att de ska vara. Hur skulle det se ut om du behövde gå till leksakslådan varje gång du blir sugen på att leka? Bättre när det ligger en leksak lite här och där så man bara kan attackera när man känner för det, hihi...

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

20 oktober 2012 21:06

Jo det kan nog vara så med Peggy för annars vet jag inte varför hon ska in där.
Helt rätt inställning om leksakerna, det är bara de tvåbenta som är tröga, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards