Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under november 2012

Av Aamor & Tina - 22 november 2012 18:57

Så trött i morse att jag ville inte iväg och inte kändes det bättre när vi kom ut och det småregnade, suck!

Sov en stund hos matteföräldrarna men sen kom mattes faster och hon och mattemor gav sig iväg, vi vill ha alla samlade så det hade varit bättre att fastern stannat hos oss. Fast de var bara borta några timmar så vi tyckte väl att det var rätt så godkänt trots allt.


Matte och mattefar gav sig iväg så fort matte slutat jobba, ja nu såg jag inte matte men jag vet ju när hon ska komma.

De skulle iväg och byta däck på matteföräldrarnas bil och några andra ärenden.

Då de kom tillbaka kom mattefar in genom ytterdörren först och han bar en del saker och då passade jag på att smita ut för att se om matte också var där men jag fick springa enda till deras garage innan jag såg henne och mattefar gastade på mig men det struntade jag i, hihi!

Nu ligger garaget på tomten men utanför staketet och jag hade ju bara matte i tankarna så jag tänkte inte smita, tror jag, hihi!


Hemma åt jag min mat och sen tyckte matte att jag såg hemsk ut i ansiktet så jag hamnade på trimbordet!

Före bild!

 

Helt normalt att se ut så här när jag torkat nosen i soffan efter maten och druckit ur vattenskålen!

Efter bild!

 

Ge hit godiset matte!!!!

Klättrar på mattes knä för att få mina godisvitaminer men hon är hemskt långsam mellan bitarna så jag försökte ta dom med tungan men den svek och slickade bara nosen, hihi!


Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen för det där gråa trista och småregnandet håller på än!

Av Aamor & Tina - 21 november 2012 18:32

När jag kom ut i morse kom katten Ollie och han var väldigt kelig så jag ville inte gå därifrån, matte fick ta mig under armen och gå, hade tydligen lite halvt bråttom idag.

Idag följde jag matte till dörren när hon åkte iväg till sitt jobb men sen gick jag och la mig ett tag.


Matteföräldrarna bestämde sig för att titta lite på DVD och när vi gick in i TV rummet fick jag och Affi lust till att busa.

Vi sprang runt runt och skällde på varandra så det var inte lönt att någon DVD startades innan vi lugnat oss.

Vi tog turer runt soffan och vidare runt matrumsbordet och sen tillbaka igen, vi hade jättekul!

När vi var färdiga så hoppade jag upp i soffan och somnade!


Matte var lite sen för hon var och fick bytat däck på vår bil, okej okej hennes bil men den är min lika mycket tycker jag, hihi!

Hon klappade en hund där som heter Vera, lite orättvist för henne känner jag också - lite i alla fall, det är nämligen mattes kusins sons hund.


Vi gick hem och jag hälsade på några grannar och såg en katt, såg ut som Chandi som sprang iväg i väldig fart.

Jag har ätit och sen tyckte jag att matte och jag skulle kela lite så jag hoppade upp i sängen och kallade på henne - jättemysigt men matte höll på att somna så jag hoppade ner och då reste hon också sig upp!

 

Gammal bild där jag ligger och myser i mattes säng!

Av Aamor & Tina - 20 november 2012 18:22

Eftersom jag inte ville äta nån mat i går blev det så att jag kräkte i morse när vi kom ut och det tycker jag är äckligt och sen tycker jag väldigt synd om mig själv!

Efter att jag kräkt kunde jag inte gå för så synd om mig var det, hihi. Nu var det så att vi var lite sena så matte sa "kom här Aamor" och så lyfte hon upp mig och bar mig en liten bit, jepp och det var precis det jag ville!

Jag är så bra att få matte att göra vissa saker, hon är rätt lättlärd ibland, hihi!


Sov sen till 9.30 uppe på en stol i köket, "vinkade" inte ens hejdå till matte när hon gav sig iväg.

Inte har det blivit mycket mer aktivitet från min sida sen resten av dagen mer än när vi rastade mattefar men sen när matte kom, då blev det fart på mig!

Matte har idag köpt en nattlampa till mig, hon är så snäll. Eftersom jag nu har börjat ligga mer och mer i sängen hos henne så tycker jag att det är så mörkt när jag ska gå ner för trappan när hon släckt lampan så jag har nog råkat väcka henne ett antal gånger så därför köpte hon en nattlampa till mig idag, eller det kanske är mer till henne, hmmmm!

Jag låg hos henne ända till 01.30 natten till idag.


Matte skulle leta upp en bild när jag är rufsig på för Melody min bloggvän som är Shih Tzu tycker att jag alltid är så välfriserad eller så var det hennes matte som tyckte det, hihi!

Tror nog att jag är ungefär i din ålder på denna bilden Melody!

 


Av Aamor & Tina - 19 november 2012 17:35

Måndags morgon och huvudet känns så tungt, suck - eller hur nu den sången går fast det är nog mest trött jag var när matte gick upp, tur jag kan sova fram till vi ska gå iväg.

Fick åka bil till syrran och bara det gör en piggare trots att jag ändå ska gå en bit så jag får gjort allt jag ska, idag endast en eller ett par 1:or, hihi!

Passade på att sova en god stund sen hos syrran, inte helt fel det där heller, hihi!

Vi fick besök idag för mattemors syster kom och då passade vi på att pussa henne ordentligt och kollade om hon tvättat sina öron, ögon och näsa - nu hade hon gjort det så vi slapp det, hihi!


Blev en lång väntan på matte för jag gjorde mig redo att invänta henne redan 15.15 när hon brukar sluta men så slutade hon inte förrän 16.30, suck!

Hon fick ändå en leksak och en puss när hon kom.


Gick hem och det var mörkt och rätt trist för jag mötte ingen hund och såg ingen katt!


I morse var det dimmigt och frost, matte var glad över vårt garage när hon såg andra stå och skrapa bilrutorna, senare under dagen har solen lyst och vädret blev fint, det gillar jag!

 

Bild från innan i november, spaning efter katter!

Av Aamor & Tina - 18 november 2012 17:57

Det blev sovmorgon idag också men mest för att matte vaknade till tidigt och sen låg kvar och halvslumrade, jag hörde henne nån gång då och då.

Vi tog en runda och tyvärr regnade det sånt där smått skit så det var inget kuligt väder att vara ute i.


Vid middagstid gick vi bort till syrran för grannen mitt över skulle komma in och så skulle de skriva ihopa nått så de som vill göra väg och fler bostäder vid matteföräldrarna kan göra det på så säkert vis som möjligt så inga skolebarn råkar ut för olyckor.

Syrran och jag körde lite med söndagsbus, roligt när vi inte setts på en dag, syrran sprang runt runt och själv försökte jag mota henne för att slippa springa FÖR mycket, hihi!


Vi kom hem för en stund sen och jag har ätit min mat, nästan hela portionen - bra va!


I går kväll när jag var ute på sista rundan så fick jag syn på Simba, Chandi och Basti som höll på att leka för fullt, såg så roligt ut och nån av gångerna kom Chandi fram till mig också.

Men sen tycker jag att livet är bra orättvist ibland för Simba och Basti klättrade upp i ett träd och busade runt på grenarna och jag kunde inte vara med där uppe, de såg ut att ha så kul!


Nu ska vi nog inte göra mycket mer ikväll tror jag, jo ut en gång till i alla fall sen är det dags att jobba igen i morgon!

 

Gammal bild!


Av Aamor & Tina - 17 november 2012 17:40

Matte vaknade i morse och trodde att klockan var strax efter 6 bara men när hon tittade ordentligt var klockan 9.05, vi hade sovit länge, så skönt det var!

Vi gick ut när matte var klar med sitt, blev enhalvlång runda men jag mötte inte en enda hund eller katt! Lite trist.

Hemma igen satte sig matte och åt frukost och själv tyckte jag att det passade bra med en morgontupplur.

Det har blivit en lugn och det har varit så skönt, jag har slumrat och  då och då sagt till matte att det var dags att kela med mig!

Matte har lyssnat på bok och släktforskat lite, hittade inget och sen sa hon att det inte var kul längre och stängde ner.


Vi har varit ute ett par gånger för att kolla efter mina kattkompisar eller för som matte säger att jag ska göra mina behov, mina behov är att kolla efter kompisarna också, hihi!

Har precis ätit efter en del trugande som matte säger men jag måste försöka att få en del annat för att se om jag slipper äta maten, hihi!

Troligen kommer vi inte att göra mycket mer nu ikväll än att slappa i soffan och kolla på TV, ut en gång till i alla fall men sen får det vara nog!

Så skönt att kunna koppla av så någon gång med matte hemma!

 

Foto från oktober i år!


Av Aamor & Tina - 16 november 2012 18:53

Så härligt att det äntligen är fredag!

Jag ville gå in till mattemor i morse när jag kom dit men hon sov så matte sa att jag kunde pussa henne sen när hon vaknat, fick nöja mig med det och hoppade med hjälp upp till mattefar istället för att sen hoppa vidare upp i fönsterkarmen för att "vinka" av matte när hon körde iväg.


Tagit det mest lugnt under dagen, jag och Affi har legat i vars en del av soffan och sovit medan matteföräldrarna kollade på DVD.

Har inte varit nått uppiggande väder idag heller tyvärr.

När matte sen kom blev det fart på mest mig men vi busade med matte och lekte med våra leksaker och sen hade matte varit i en affär och handlat nått nytt gottgott, mums tyckte vi båda och ville ha mer men det fick vi inte - snåljåp!


Fick åka bil hem och vi kollade noga in de nya lamporna i och utanför garaget, blev hur bra som helst men där var ingen Peggy.

Fast när vi gått en bit hör jag ett litet jamande så jag stannar och då kom Peggy ut från några buskar och hon var kelsugen - självklart ställde jag upp och kelade, hihi!


Hemma fick nog matte nått fnatt för tvättmaskinen startades och dammsugaren blev luftad, verkligen en lugn hemkomst!

Fast nu slipper jag kanske dammsugaren i helgen i alla fall om jag inte drar in för många torra löv vilket jag är expert på, hihi!

Har gått och lagt mig för jag blev helt utmattad när matte städade, hihi!


Trevlig helg alla ni!

 

Bild från september!





Av Aamor & Tina - 15 november 2012 18:31

Jag hörde matte tidigt i morse när hon sa "var är den?", undrade vad hon blivit av med men så förstod jag - hon hade somnat med lurarna i öronen och Mp3:an under täcket och nu låg lurarna på hennes mage och Mp3:an låg hon på, hihi!

Undrar om boken var bra och om hennes mage kunde höra vad de sa, lite knasig är hon allt!


Snart så är det helg och det är ska bli så härligt, bara en morgon till! Alltid lika skönt när den kommer för då kan jag rå om matte hela tiden.

Matteföräldrarna hade besök av en dam idag som gjorde vid deras fötter, den som de gått till innan har slutat så nu provade de en som kom hem och gjorde det. Vi hälsade henne hjärtligt välkommen och kollade väldigt noga vad hon gjorde och själv ville jag hjälpa till så mycket som möjligt och pussa damen med jämna mellanrum, hihi!

Hon hade själv 3 hundar hemma så hon hade inget emot det, såna personer gillar jag.


Matte var sen för hon körde mattefar till affären och så passade hon på att shoppa lite annat som hon missade sist, godis till mig var en av sakerna, hihi.


Sånt trist väder det har varit idag, grått, regn - såna där små små droppar och nu ikväll kom dimman och det är så blä!

Matte säger till mig att äta lite mat man jag gick och la mig istället för jag ville inte ha - inte just nu i alla fall, hihi!

 

Gammal bild!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards