Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under februari 2013

Av Aamor & Tina - 20 februari 2013 17:10

Blev inte så bråttom i morse som tur är för matte är inte så rolig när jag inte får läsa alla morgonens nyheter i lugn och ro!

Syrran har gnällt lite på mig idag för att jag inte velat busa när hon var bussugen.

En kille kan aldrig få lov att sova i lugn och ro för de där damerna, hihi!


Vi fick besök i dag också för mattefars lillasyster kom på besök och vi passade på att pussa henne ordentligt när hon böjde sig ner och knöt upp sina kängor, hihi! Hon sa till oss att det räckte efter ett tag men vi slutar först när VI tycker det räcker, hihi!

Hon berättade att sonen och han fru skulle få barn till sommaren så vi säger grattis till dom!


Matte var lite sen idag för hon var på nån koll som damer gör men mer vet jag inte och jaug bryr mig inte heller för det viktiga är att hon kom och hämtade mig!

Matte snackade lite med matteföräldrarna innan vi gick hem.

Det snöar lite, har gjort det till och från under dagen men det blir inget av det och det gillar matte, hon är lite tråkig.

Inga katter ute men jag ska kolla nästa gång vi går ut.

Matte gillade inte min frissa så jag har fått tofsen omsatt och sen åt jag min mat, just nu härjar jag ute på balkongen och matte misstänker att jag kommer att se ut som svinto i ansiktet igen när jag kommer in, hihi!


Eftersom jag inte såg några katter får jag njuta av videon med mig och Peggy!


 

Av Aamor & Tina - 19 februari 2013 18:25

Matte och jag kom iväg sent i morse så vi fick skynda oss lite mer än vanligt men så träffade vi på vår granne som passade sitt barnbarns hund och vi var ju tvugna att hälsa på varandra, träffade honom senast i somras men sen fick vi verkligen lägga benen på ryggen. Matte han till jobbet i tid ändå med 3 minuter till godo, hihi!


Syrran och jag har varit ute i vår hade 2 gånger idag, ena gången nästan i en timme och som vi busade där ute. Blev helt slut efteråt men syrran ville fortsätta busandet när vi kom in men inne slappar jag så vill hon busa kan hon göra det själv, hihi!

Vi fick besök idag av mattefars bror och det gillar vi, speciellt att han kom två gånger för han tog mattefars jacka när han körde iväg första gången, hihi. De har väldigt lika jackor.


Matte jobbade länge idag så väntan blev lång på henne men desto kuligare när hon väl kom.

Det var kallt när vi gick hem och det blåser rätt så mycket, inte skönt alls och med en frusen matte som inte vill stå ute och titta efter katterna blir det rätt trist.

Ätit min mat och nu tänker jag sova en stund om matte kan sitta still, bra när hon hjälper mig med bloggen för då sitter hon ner och jag sover på hennes fot!

 

Så här gott är det att vila under skrivbordet!

Av Aamor & Tina - 18 februari 2013 16:45

Måndag igen och matte sa att vädret också var måndag! Hon sa inga fina ord när hon tittade ut för det hade kommit några centimeter snö och det snöade än!

Snöandet har fortsatt hela dagen, inga mängder men tillräckligt säger hon, regnat lite då och då men det snöade när vi gick hem. Blöt tung snö men jag tycker att det var jättekul!


Syrran och jag har mest sovit, eller rättare sagt jag har mest sovit och hon har suttit och vaktat mig!

Vi har busat som tusan rent ute i vår hage, det var hur kul som helst. Vi sprang och jagade varandra och rullade runt, jag lekte mullvad också, hihi!


Matte slutade tidigt och det är skönt men troligen ska hon jobba längre en annan dag men det gör inget idag, hihi!

Vi gick hem och jag träffade på två hundar, Lukas - en Westi som jag brukar hälsa på och en liten valptik, hon var söt men oj så busig!

Ville ha mat när vi kom in så jag har ätit mitt torrfoder med 1 tsk smält smör på, väldigt gott!

Matte gjorde äggmackor till sig för hon hade ätit på jobbet idag så hon behövde inte mer sa hon men hon fick inte gulan för den åt jag - bägge gulorna, hihi.

Nu tänker jag vila lite och matte ska nog göra detsamma så vi orkar gå ut i den tunga snön sen, matte sa att stan har nog redan satt in sina skottsaker för inget var skottat längs med cykelbanorna!

 

Bild från feb förra året men jag får en sticks efter maten!


Av Aamor & Tina - 17 februari 2013 17:12

I morse gick vi inte upp förrän 9 men matte hade nog varit vaken i 1 timme då, det är en av sakerna som gör helgen så skön.

Vi gick ut vid 9.30 när matte var klar, inga katter och inga hundar syntes, såg knappt nån tvåbening heller!

Vi satt ute ett tag, jag på marken och matte lutade sig mot cykelstället men det kom inga katter så vi gick in och åt frukost istället!

Ja ni läste rätt - även jag åt frukost, hihi! Det tillhör verkligen ovanligheterna, har nog inte gjort det sen förra sommaren vad matte minns men idag var det gott. Det var ingen sån där mattefrukost utan det var mitt torrfoder jag åt!


Sen slappade jag lite medan matte satte igång disk- och tvättmaskinen, när matte var klar med det kom hon också och slappade i soffan, hihi! Lite gos, lite ljudbok och lite DVD.

Vid 13-tiden gick vi en långrunda och jag sprang lös en bit med min långlina efter mig, hundar får ju inte gå lösa här i stan men så här kan matte ta tag i min lina om nån kommer och det är helt okej för mig för jag tillhör inte precis de lydigaste hundarna säger matte! Gör jag visst säger jag men det är på mina villkor, hihi!


Kände mig lite rastlös efter lite vila och då frågade matte om jag ville ta en tur med vår bil - självklart att jag ville det men jag glömde nästan bort det när Peggy kom och kelade med mig. Hon gosade in sig riktigt i håret vid mina öron, hihi!

Vi kom i alla fall ner till bilen och så tog vi en runda runt stan, härligt! Vi satte bilen hos syrran och så hälsade vi på där i 1 timme, lite bus blev det för min tofs hade fått en extra bula, hihi!

Bulan är borta nu för jag hamnade på trimbordet och så klippte matte lite på mitt hår för det hängde i marken när jag gick!

 

Gammal bild men vi gick förbi samma damm men nu ligger där is på den, jag fick inte gå ut och kolla om isen höll!


Av Aamor & Tina - 16 februari 2013 17:51

Så skönt att det är lördag och jag och matte kan vara hemma och bara njuta av det. Sov inte så länge för matte vaknade tidigt men hon slumrade till lite då och då så egentligen gick vi inte upp förrän 8.15

Tog en halvlång runda när matte fått kläderna på sig och sen har vi inte gjort så mycket mer idag, hihi!

Självklart har vi varit ute och gått några gånger för jag måste ut och kolla katterna och göra mina behov.

Matte har mest lyssnat på bok och tittat på DVD där emellan.


För en timme sen låg jag och snackade med matte och först trodde hon att jag ville ut men det ville jag inte utan jag tittade på trimbordet och då förstod hon att jag ville ha lite mys där uppe - knasigt jag vet för jag ångrade mig så fort hon hittade en tova på frambenet, hihi!

Tyvärr fick jag ändå bita i det sura äpplet men det blev massor av mys också!

Efter myset vill jag ut i fall där var några katter som kunde se hur fin jag blev, hihi!

Inga katter syntes så jag valde att leka mullvad i snön istället med det resultatet att matte inte tyckte att det hade varit lönt att jag blivit fin innan - nått kul får man ju ha!


När matte lagade mat till sig åt jag min mat, det är gott när man är hungrig.


En sommar bild på mig, den är från min första sommar och jag är nog 8 elller 9 månader på den!

 

Ja!

Av Aamor & Tina - 15 februari 2013 17:41

Fy tusan så trött jag var i morse när klockan ringde, tur jag kan sova ända tills det är dags att gå iväg.

Inte utan jag vill ropa "Ja, det är fredag" sista dagen denna vecka och nu ska jag ta och passa matte hela helgen, hihi!


Dagen hos syrran har mestadels spenderats på rygg i soffan eller i nån annan liggande ställning på golvet eller i nån av Affis sängar som är mina också!


Matte var sen för hon och mattefar var och handlade innan matte hämtade mig. En bra sak var att matte inte var hemma med våra saker innan för vi skulle ju åka bil hem men jag tror nästan att hon ångrade sig att hon inte varit hemma med sakerna för hon lät lite konstigt när hon bar hem en stor kasse, ett fack ägg och mig i koppel från garaget - förstår inte vad hon menade när hon kallade mig "yr höna", hihi!

Har ätit min mat nu när vi kom hem och just nu busar jag ute på balkongen, gnuggar mustaschen är det rätta men matte tror jag busar där, hihi!


Nu ska vi inte göra så mycket mer än att hålla fredag och det brukar bli tidigt sänggående för vi är rätt så trötta då!

Trevlig helg alla!

 

Bild från januari!

Obs! slipper trimbordet idag!

Av Aamor & Tina - 14 februari 2013 18:19

              

Idag är det ju Alla Hjärtans dag och vi hoppas att alla har haft och får en toppen dag!


Min dag har varit mest som den brukar men med mycket mera bus ute med syrran, mattefar skottade lite mer i vår hage så vi inte skulle se ut som två snögubbar när vi kom in!

Min tofs har hamnat på sniskan så den ska väl matte sätta om sen. Syrran springer nämligen fram och försöker dra mig på rätt köl när jag gnuggar mig i mattorna så därför ser den ut som den gör.


Matte var sen idag med men det var bara för att hon skulle besiktiga min, förlåt vår bil och den gick igenom utan minsta fel så mer godis till mig nu när hon inte behöver laga nått, hihi!

Åt mat hos syrran innan matte och jag gick hem.


Matte ringde VVS:aren som ska byta våra termostater när vi kom hem och han sa att han skulle komma vid 18-tiden men nu är klockan 18.28 och än har han inte kommit, det ryker nästan ur mattes öron, hihi!

Nu ringde han precis och är på väg men matte tror inte det från han är här, hihi!


Vi ska nog njuta av kvällen och kela massor för en Alla hjärtans Dag är som bäst när jag får vara nära matte!

 

Gammalt kort på mig och matte!


Puss på er alla ute i välden!

Av Aamor & Tina - 13 februari 2013 17:37

Syrran och jag har busat massor ute i vår hage, vi sprang runt runt och det gick fort som tusan men jag fick skälla lite på syrran som bara sprang ifrån mig men inte hjälpte det för hon bara kutade vidare, hihi!

Jag hade lite snöklumpar i pälsen när jag kom in igen.


Matte kompade 15 minuter idag så när hon kom gick vi hem direkt för det skulle komma en man och byta ut termostaterna på våra element, ska göras i alla lägenheterna, vi skyndade oss hem och han var här på området men tro inte att han kom in till oss så ni kan ju gissa hur irriterad matte är på honom nu, hon ska allt ringa honom i morgon - oj oj oj!


Jag tog mig en tupplur i soffan när vi kom hem och vid 17-tiden ville jag gå ut, blev en kort runda för nr 2 var snabb idag och så fick jag syn på Peggy och då kan man inte gå för långt!

Vi träffade på vår granne också så vi snackade lite med henne också.

Inne igen åt jag min mat och just nu kör jag med matte (hennes ord) för jag ska ut på balkongen och in igen efter ett tag, när jag går in stänger hon för hon tycker det drar men då ska jag ut igen, hihi!


Matte håller på att tvätta sin jacka för tredje gången och hon säger att blir den inte ren nu skiter hon i det och låter fläcken vara där - töntigt sagt för går den inte bort så vad ska hon göra för hon kan ju inte klippa bort den, hihi!

 

Från i november men just nu ligger jag på samma ställe och tuggar på ett tuggben!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards