Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under februari 2013

Av Aamor & Tina - 4 februari 2013 17:10

Matte sa att jag skulle få åka bil till syrran men så gick vi åt ett annat håll så jag satte mig ner i protest men då sa matte att jag var tvungen att gå en runda innan men att vi skulle ta bilen ändå!

Det var tur för man kan inte lova först och sen inte göra det fast matte brukar inte göra så så måste man vara på sin vakt ändå, hihi!


Mattemors syster har varit på besök och henne gillar vi jättemycket men när hon sen gick iväg så somnade vi och sen har vi tagit det lugnt resten av dagen.

Har inte varit nått kuligt väder att vara ute i heller för det har skiftats om att regna och snöa i stort sett hela dagen.

Stora snöflinger föll tätt ett tag och nästa gång spöregnade det!


Matte jobbade länge men när hon kom gick vi hem direkt, vi hälsade först för det är ett måste. Syrran ville inte hälsa på min matte för hon satt kvar uppe i fönsterkarmen och tittade, hon får väl hälsa nästa gång matte kommer dit!


Jag lurade precis matte, hon satt här vid datorn och hjälpte mig med bloggen då jag rusade till dörren och när matte frågade om jag behövde gå ut knuffade jag till hennes kängor så hon hämtade soporna så kunde de kastas samtidigt och sen bråttom ut, hihi!

Jag behövde inte göra nått men jag ville kolla om nån katt hade kommit ut för där var inga när vi kom hem, hihi!

Såg Simba som retades med ett gäng skator men han ville inte hälsa så vi gick in.


Matte ska snart äta lite mat och sen ska vi nog bara hålla kväll!

 

Gammal bild!

Av Aamor & Tina - 3 februari 2013 16:46

Blev längre sovmorgon idag även om matte vaknade först den tiden hon brukar gå upp. Matte vaknade riktigt först 8.30 och då sa hon nått till mig som fick mig att skämmas!

Hon frågade om något hänt under natten och det fick mig att borra ner huvudet i min säng!

Jag försökte väcka matte i natt, hon har nått svagt minne om att jag snackat men hon ville inte vakna så vad gör en stackare då!

Matte gick upp men jag låg kvar och när jag hör henne säga "oj vad har hänt här?" skämdes jag ännu mer men matte säger bara vidare "jag är inte arg på dig Aamor för vad ska du göra när matte inte vaknar".

Matte tog upp efter mig och sen fick jag ställas i duschen för även jag hade blivit lite kladdig.

Jag var duktig ändå sa matte för jag hade satt mig vid ytterdörren och på golvet och inte på dörrmattan - bra va fast jag skämdes!


Vid 10.30 gick vi ut och då sa matte att vi skulle ta en snabb sväng till syrran men först träffade jag en kompis, vi är inte alltid kompisar men idag var vi, hihi! Neo heter han vi busade lite men sen gick vi åt olika håll!

Blev lite snabbus hos syrran men sen ville hon upp i mattefars famn och då tyckte jag att jag kunde lägga mig i soffan för ska vi inte leka kan man lika bra sova.

Ville ut i vår hage efter en stund och då hängde syrran med och där busade vi ordentligt!

På hemvägen stötte vi på Kenzo och Yatzy mina Whippet vänner och deras husse, de blev så glada när de såg mig men när Kenzo ville busa drog jag mig undan för den herren har några långa ben, hihi!

Det är så kul att träffa en massa kompisar även om de inte är katter, hihi!


Har precis ätit, matte åt först men då sov jag men snacka om tur för hon orkade inte äta upp hela köttbiten så jag fick småbitar av den över mitt torrfoder - mums!

Matte lyssnar på sin ljudbok och jag slöar så det blir en bra kväll trots att det är söndag!

Matte är nöjd med helgen för hon har nästan tvättat all tvätt så nu kan hon fylla på tvättunnan igen så hon har att göra igen, hihi! Inte det roligaste men skönt när det är gjort!

 

Från februari förra året!

Vänta på mig matte!!!!

Av Aamor & Tina - 2 februari 2013 17:18

Matte lovade att vi skulle ha sovmorgon men jag undrar var den blev av!

Hon vaknade nämligen redan 06.30, okej hon låg kvar till 7.30 men ändå, vi skulle ju ha sovmorgon, okej vi behövde ju inte stressa iväg eller nått sånt så det kanske kunde vara till nån tröst, hihi!

När matte då gick upp förlyttade jag mig från min nattsäng till min kökssäng och där sov jag till jag flyttade mig igen och då gick jag ända in till soffan hoppade upp där och somna om och så var det nog med morgongymnastiken för idag, hihi!

Vid 10 väckte matte mig och undrade om jag var i behov att gå ut och efter en stunds fundering så gick jag till dörren och hängde med henne ut.


Blev smått förvånad att det blivit vitt på marken igen, visserligen ett tunnt skikt men helt vitt ändå och mer kom när vi gick men sen har det inte kommit mer idag.

Nu är det -2,5 grad men i morse var det plusgrader.

Fick lite kel av Ollie när vi gått klart rundan och det var mysigt till han ville leka för då använder han tassarna och då får jag inte vara med för matte, hon är rädd att han ska riva mig då.


Vi har väl inte gjort så många knop under dagen precis, matte har lyssnat på bok och slöat och jag har bara slöat, hihi!

Matte har i och för sig lagat mat och då satt jag och kollade så hon gjorde rätt men jag ville inte ha nått trots att det var köttfärssås och spagetti.

Var ute igen vid 14 tiden och då träffade jag först Skrållan, en Jack Russel på 1 år och hon är så busig men jag hängde nästan med henne i alla svängarna hon tog men bäst var när hon la sig på rygg så jag fick nosa igenom hella henne   

När vi sen gick vidare kom Peggy och hon var kelig även idag och matte hade inget med så vi kunde visa er idag heller, nu får hon skärpa sig!


Blev lite mer slöande och boklyssnande fram till för en stund sen då matte fick fart och hängde in tvätten från igår och startade en ny maskin och även diskmaskinen blev packad och igångsatt!

I bara farten hamnade jag på trimbordet och fick en ny tofs, mustaschen tvättad och några tovor utborstade.

Matte fick för sig att jag var hungrig så hon serverade mig maten men då la jag mig igen, just nu ligger jag på hennes fot under skrivbordet, äter nog sen.

 

Matte tog kortet efter jag kommit ner från trimbordet men jag hann ändå få loss en hårslinga vid höger öga, hihi min mustasch är blöt eftersom matte tvättade den!

Han ta en smakbit av maten men den ligger kvar på fårskinnet!


Trevlig lördag på er!


Av Aamor & Tina - 1 februari 2013 16:46

Jag har fått massor av kel det senaste dygnet!

Började i går när jag skulle ut på sista rundan, matte skulle kasta sopor men jag stannade innan vi var framme för jag hörde en katt men såg ingen först men så kom Peggy rusande och hon var så kelig att jag nästan blev rädd, hihi!

Hon strök sig längs med hela mig och så tog hon sats och lyfte på frambenan för att riktigt stånga mig innan hon kelade vidare, jag föll nästan omkull när hon gjorde så.

Matte sa några fula ord att hon inte hade kameran eller mobilen med så hon kunde filmat oss för hon skrattade och vi kelade. Matte fick ta mig under armen till slut så hon fick kastat soporna och jag pinkat men Peggy kom efter så kelandet fortsatte när jag kom ner igen.

Matte sa att vi var heltokiga!


Ännu tröttare i morde när vi gick till syrran så jag säger att det är tur att vi kan sova längre i morgon och slippa gå iväg.

Sovit en del hos syrran och sen rastade vi mattefar.

Matte kom och hämtade mig redan 13.30 men hon sa att vi skulle hälsa på nån innan vi skulle hem och jag hade mina aningar!

Såg var vi var när vi kom fram och jag hade rätt vi skulle till mattes jobb.

En av killarna frågade matte igår när jag skulle komma på besök och då sa matte till honom att fråga alla andra på jobbet om det var okej om jag hälsade på.

Tog lite tid innan han frågat alla men det är en jättebra motivation för att få honom att kommunicera med andra och som belöning kommer jag, hihi!

Vi blev lika glada när vi såg och jag blev så kelad och passade på att pussa så många som möjligt - i alla fall de som ville ha en puss!

En av killarna la sig på golvet när han väntade på sin bil och då la jag mig nära och han klappade mig hela tiden, vill inte klappa mer än lite annars men idag blev det mycket.


Hemma nu sen 15.30 och matte drog igång dammsugaren och tvättmaskinen direkt men så är det gjort.

Nu ska matte snart äta lite mat och jag passar väl på att sova lite till, hihi!

Tar på att jobba ju!

 

Gammal bilåkar bild men jag fick ju åka den idag så den får duga, hihi!


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards