Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 14 mars 2013

"I vägen"!

Av Aamor & Tina - 14 mars 2013 18:43

Vilken kulig morgon det blev för när matte och jag kom ut kom Peggy springandes och önskade mig Godmorgon men sen pös hon iväg för grannen och hunden hon passar kom gående, vi stannade kvar och snackade ett tag och precis när vi skiljdes åt fick jag syn på en Goldentik som ville hälsa, först mopsade (mattes ord) jag mig lite men sen hälsade vi men hon är så full av bus att jag ställde mig bakom matte och sen gick vi vidare.

När jag vände mig om fick jag syn på henne igen för hon gick en bit bakom mig så snabbt som ögat la jag mig ner för att vänta in henne, matte försökte dra mig med men jag hade inga ben utan det blev en rund cirkel i snön för jag snurrade bara, hihi!

Tiken la sig också ner men då sa matte att ville jag hälsa på henne en gång till fick jag skynda mig för annars blev hon sen till jobbet så det fick jag göra!

Syrran nosade igenom hela mig när jag kom dit för jag luktade en massa annat än det vanliga, hihi!


Det har snöat till och från idag, mest nu i kväll då det kom stora flingor men vi kan än så länge se grässtrån genom snön så det är inget tjockt lager som tur är!


Matte var sen för först var hon hos sin moster och hämtade en bit smörgåstårta och tårt som blivit över från hennes kalas och mostern var snackig och sen körde matte och mattefar och veckohandlade.

Först 17.10 kom hon och jisses så glad jag blev till jag och Affi fick syn på kassarna mattefar kom in med för då skulle vi undersöka dom, noga!

Märkligt nog var den där typen "i vägen" också där för vi hörde det ett par gånger men fast vi tittade runt såg vi inte typen, hihi!

Då matte och jag gick hem träffade vi på en Gul Labbe som var lite bufflig så jag ville gå vidare.

Maten åt jag hos matteföräldrarna innan jag och matte gick hem så jag kan ägna kvällen åt att vila, hihi!

Men först hjälpte jag matte att vattna blommor och när hon tog bort några torra blad från den ene Clivian så hjälpte jag till att strimla det fast matte påstod att det inte skulle strimlas! Ja ja gjort är gjort!


Matte är hopplös för hon stängde in mig på toa! Jag fick kalla på henne och det kändes som en evighet innan hon hittade mig där!

Jag hann inte med henne när hon gick ut därifrån utan där satt jag i mörkret helt själv i säkert 20 sekunder!

Matte sa att jag kunde knuffat lite på dörren för den var inte helt stängd men varför ska jag anstränga mig när hon kan göra det!!!!

 

Från innan i mars men detta är en tillräcklig "ansträngning", hihi!


 
 
Smulan, Amanda och matte Julia

Smulan, Amanda och matte Julia

14 mars 2013 19:14

Instängd i 20 sekunder??? SÅ förfärligt *fniss*
Tänk om du hade kollat om dörren gick och öppna på egen tass, hade du inte behövt vänta sååå länge :)
Imorrn är det fredag! HURRA!!!

=^.^=

Kram och puss på nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

14 mars 2013 19:25

Va???? Tycker du inte att det verkade vara hemskt, tänk att sitta där inne helt själv så länge, hihi! Kunde blivit en traumatisk upplevelse eller så hade jag somnat där, hihi!
Fredag det gilla vi verkligen!

 
Dui och Deco

Dui och Deco

14 mars 2013 19:26

Kul med nya bekantskaper(om de är trevliga och lagom stora) Underbar bild på dig lilla bustroll! Nosbuff

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

14 mars 2013 19:30

Älskar att hälsa på nya vänner!

 
Laika

Laika

14 mars 2013 20:13

Vilken rolig dag, ja allt förutom att bli instängd på toa. Jag har blivit instängd i matteföräldrarnas garage en gång och kan du tänka, jag som inte skäller så bra... det tog säkert den dubbla tiden innan dom hittade mig. Tur att dom börjar sakna oss så fort :) Och vilken tur att du kan kalla på matte så hon hittade dig och kunde öppna dörren åt herren :)

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

14 mars 2013 20:16

Usch för att bli instängd i garaget!
Jag skällde inte heller men matte hörde ett litet pip när hon blev av med mig och kallade, inte första gången jag blev instängd på toa heller! Matte säger att jag får skylla mig själv eftersom jag skuggar henne, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards