Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 4 april 2013

Snäll!

Av Aamor & Tina - 4 april 2013 18:19

Det var -5 grader i morse men solen sken och det verkade bli en ljuvlig dag bara den skulle värma lite mer.

Dagen blev kanon med strålande sol som värmer gott. Vi lockade mattefar på en liten kort runda för vi ville inte göra mer än att busa i vår hage, hihi!


Matte hade varit och veckohandlat innan hon hämtade mig och hon hade varit riktigt snäll mot mig idag, snällare än vanligt lägger hon själv till för hon var förs på Ö&B och handlade mina favorit sticks och i mataffären köpte hon torkad kyckligfilé till mig och som grädde på moset köpte hon en liten paket kalvsylta, den jag åt av för några dagar sen kom från matteföräldrarna.

Visst är hon snäll min matte, hihi! Hon måste gilla mig mycket!


Vi satt ute en stund när vi kom hem men gick in när jag "lekte Kung", jag leker aldrig Kung för jag är Kung, hihi!

Det är så att vi fått nya grannar i huset mitt över och de har 3 STORA hundar som inte kommit till Kungen och bett om tillåtelse att flytta in - bra fräckt alltså!

Så jag gav dom en avhyvling! Matte uppskattade inte detta och påstod att jag inte var den enda hunden som får bo här.

Kan väl vara så men de andra runt om hälsar ju på mig och moppsar sig inte när jag säger till dom att jag är Kung, hihi! Får väl hyfs på dom också!


Inne fick jag vara med när matte öppnade kalvsyltan och jisses vad gott det luktade och jag började smaska långt innan matte fick loss en bit till mig och sen smulade och geggade in mitt torfoder med den bit - mums!

Jag har fått mitt "efter maten" gottis och varit uppe på trimbordet för tofsen hängde i ögonen, fått mitt "efter trimbordet" gottis också så nu är jag rätt nöjd och tänker sova en stund!

Ni vet väl att det finns en massa "efter ......" gottis, gäller att göra matte uppmärksam på detta bara. Jag försöker med "efter sovstund" men det har inte gått bra än, hihi!

  

Från februari i år!

 
 
Smulan, Amanda och matte Julia

Smulan, Amanda och matte Julia

4 april 2013 18:57

Nog får du massvis med "efter..." gottis :)
Du kan säkert hitta på många fler också.
Imorrn låter klockan för sista gången denna vecka och när matte hämtar dig är det HELG!!!

=^.^=

Kram å Puss på nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

4 april 2013 19:01

Jo det finns "efter" ute, bus, örnotvätt, druckit vatten, kattkel, mm mm mm!
Härligt med helg!

 
Laika

Laika

4 april 2013 19:41

Ja, klart du är en kung :) Och kungar bestämmer, så det så. Flyttar de in utan din tillåtelse måste du ju tala om detta så de vet vem de ska vända sig till i fortsättningen :) Kanske är det så att matte är lite obekväm med att ha en kunglighet hemma :)

Kalvsylta, åh... kalvsylta... vilken dag Aamor. Fast ja, är man kung är man ju värd varenda bit kalvsylta i världen. Det är ju så gott. Sen det där med efter-gottis. Ja, man får ju efter maten, borde få efter ettan och efter tvåan ute, efter sovstund, efter trimbord, efter bad, efter att ha värmt upp mattes fot. Ja, men du ser... du skulle kunna leva på godis egentligen :D

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

4 april 2013 20:00

Leva på godis har jag försökt men jag blev hungrig och det är mattes fel för jag fick för lite!
Matte vet att hon har en Kung här hemma men hon är en sån där som måste säga emot mig ändå, hihi!
Visst måste de ansöka om tillstånd att beträda mina gräsmattor och mina gångar och de har de inte gjort, alla andra hundar här har gjort detta och jag frågade Drottningen när jag flyttade hem men hon är där gamla hundar vandrar vidare till nu så nu är det upp till mig att hålla ställningarna, hihi!

 
Melody

Melody

4 april 2013 21:16

Nog har du det bra på matfronten, förstår varför du inte äter ditt torrfoder!
Undrar om matte köper sådana godsaker till mig också om jag slutar äta mina torra kulor? Tvivlar på att hon går på det tricket och dessutom kan jag nog inte hålla mig från att äta dem!
Ha det så gott nu när jag är borta och inte kan skicka pussar till dig varje kväll!
En extra stor får du idag!
PUSS från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Aamor & Tina

4 april 2013 21:21

Jag har alltid tramsat med maten, matte var rätt orolig när jag var valp men ja annars vet jag inte. Alla de djur matte haft har varit tramsiga med maten men det är hon själv också så det är hennes fel, hihi!

 
Frasse

Frasse

5 april 2013 15:35

Verkligen fräckt att bara flytta in utan att begära tillstånd hos dig först. Hoppas de nyinflyttade trots detta misstag blir trevliga grannar :-)
Förstår verkligen att du gillar kalvsylta och annat gottis mer än torrfoder. Jag menar, inget ont om torrisar, men inte går de upp mot en härlig bit riktigt kött *slickar sig om munnen*
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

5 april 2013 16:43

Nja de hälsade inte men det gjorde inte matte heller för hon fick inte ögonkontakt!
Kalsylta är gott men tyvärr inte lika gott på utvägen, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards