Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 7 april 2013

Svikare!

Av Aamor & Tina - 7 april 2013 22:41

I går, lördag gick jag och matte bort till syrran vid 13-tiden men matte gick efter en stund så jag la mig vid ytterdörren och väntade men när hon inte kom gick jag in till matteföräldrarna i TV-rummet men la mig ändå så jag kunde se ytterdörren.

Vid 21.30 gav jag upp och hoppade upp i soffan istället för matte tänkte nog inte komma tillbaka!


Fick sova i matteföräldrarnas säng men gick ner vid midnatt ett tag men passade på att vilja upp igen när mattefar var uppe en sväng.

Åt inget på hela lördagen för sviker matte så blir jag ju deppad!

Idag åt jag lite bröd - kan väl passa till en deppad, hihi!

Blev piggare när mattes moster kom på besök och jag delade ut massor av pussar till henne!


Matte kom och hämtade mig i kväll, nästan natt för klockan var 21.10 och jisses vad jag blev glad men så precis när hon skulle få en puss luktade jag att hon luktade som en svikare!

Nosade igenom hela henne men det blev bara värre och värre så jag gick ifrån henne och la mig hos syrran men så kom jag på att det är min matte ändå och jag får väl se till att hon snart luktar som hon ska igen, hihi!

Hon fixade det själv när vi kom hem med en dusch!


Min matte hade varit hos min uppfödare och passat deras hundar för hon och mannen skulle på barnbarnets dop och de tyckte att det skulle vara kul att bägge kunde åka så min matte sa att hon passade gärna hundarna, är ju en del nära släktingar till mig så - okej då! De har en rätt bra bit till barnbarnen så de gav sig iväg tidigt så det var därför matte körde redan igår.

Jag kunde tyvärr inte följa med för en av flickorna hade fått bebisar på natten mellan onsdag och torsdag och det är inte bra att utsätta dom för baciller utifrån.

Tydligen hade mina släktingar, bla mamma, halvsyster, mostrar mfl kelat så mycket med matte att hela hon luktade annan hund, till och med tårna luktade annan hund men det var min halvsyrra Madicken fel för hon slickade tårna på matte så fort hon fick en chans!


Hemma så serverade matte mig mat och jag åt med god aptit och sen har jag hållt igång matte en god stund men nu har jag somnat och matte gör nog snart också det för hon sover som en kratta när hon sover borta, i alla fall första natten!


Bild på bebbarna, 4 flickor och 2 pojkar alla är svart/vita!

 


Matte berättade att det snöade hela vägen hem!

 
 
Smulan, Amanda och matte Julia

Smulan, Amanda och matte Julia

8 april 2013 08:23

Vi misstänkte nog att matte var på rymmen lite.
Hoppas att hon är förlåten. Matteföräldrarna och Affi tog ju hand om dig som alltid, gulligt att du lånade ut henne i alla fall, fast du blev lite ledsen.
Bäbbarna är underbara, speciellt den lilla, andra från höger, med ett hjärta på ryggen!!!

=^.^=

Kramar och stor puss på nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

8 april 2013 09:09

Ja matte är förlåten, lite i alla fall! Varit ännu bättre om hon varit ledig en till hel dag med mig men vi få mysa ikväll.
Matte sa att de var så söta men hon kunde inte kela med dom för de mår bäst hos mamman men hon fick flytta på en som krypt in mellan lådan och filten och hittade inte mamman.
Vi tittar in hos dig i kväll!

 
Laika

Laika

8 april 2013 17:19

Åhh, så söta små bebisar :) Då har nog din matte gosat och haft sig ja, fast tur att hon fick tillbaka dig och att du återigen tar hand om matte och att hon luktar som hon ska :)

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

8 april 2013 18:41

Nog har matte gosat mycket med de vuxna hundarna för bebbarna var för små än och mår bäst där de är.
Skönt att ha matte hemma igen där hon ska vara, hihi!

 
Kjelle Bus

Kjelle Bus

10 april 2013 15:01

Åh så söta små valpar <3
Tur att du förlät din matte efter att hon duschat i alla fall :)

http://kjellebus.blogspot.com

Aamor & Tina

10 april 2013 16:45

De var urgulliga sa matte!
Kan inte vara sur så länge på matte, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards