Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under maj 2013

Av Aamor & Tina - 23 maj 2013 19:28

Varit en fin dag även om det varit kallt i skuggan.

Mattefar ville att vi skulle springa av oss lite ute i hagen men jag springer inte om jag inte vill så jag ställde mig bara i dörren och tittade för att vända om och gå in och lägga mig igen.

Mattefar sa att jag är lat, kanske jag är men jag gör oftast inget som jag inte vill, hihi!


Matte var sen för hon och mattefar var och veckohandlade. Efteåt åt matte mat hos matteföräldrarna och jag sa ifrån att jag också var hungrig så matte tog mat till mig och sen hade jag inte så bråttom hem!

Vi snackade med "mina tjejers" matte, hon som har 4 Shih Tzu och efter ett tag la jag mig ner och vilade och tjejerna sprang inne i sin trädgård och brydde sig inte om mig.

Hemma satte vi oss på stenen och vilken tur vi hade när katternas matte kom gående, då brukar de också komma när de hör hennes röst.

Där var Peggy, Simba, Basti, Igor, Scarlett och Melle och jag var i himmelriket med alla dessa katter.

Okej att Peggy inte ville kela för det brukar hon inte när hennes matte är ute men jag får ju titta på alla när de lekte och busade.

Skällde på några hundar som kom och störde och matte sa till mig att låta bli men vem bryr sig!   


Nu ska vi göra så lite som möjligt och bara slöa resten av kvällen!

 

Blir nog denna ställning snart, hihi!



Av Aamor & Tina - 22 maj 2013 18:16

Det hade regnat lite i natt så gräset var blött i morse och det var lite kul att springa i det.


Syrran och jag fick besök av mattefars bror och hans fru och det var kul, vi gillar ju när det kommer tvåbenta och hälsar på oss.

Annars har vi mest sovit för det har varit grått och trist väder med lite regn då och då.


Matte kom lite senare för hon skulle göra ett ärende först men det gick rätt snabbt ändå.

Vi gick hem och trots att vi satt ute en stund kom inga katter och hälsade på oss, lite trist men de tycker nog att det är för blött ute, hihi!

Jag åt min mat när vi kom in och sen satte matte om min tofs, som ändå har hållt ett par dagar nu men ögonen skulle tvättas så tofsen fick sig en uppfrisking också samtidigt.

Sen kom jag på en brilliant idé att kanske det var så att Peggy var instängd i garagelängan så jag bad matte att vi skulle gå ut och mycket bestämt gick jag ner dit och satte mig framför vårt garage men tyvärr var där ingen Peggy trots att jag kollade väldigt noga så vi gick hemåt igen.

Satte oss en stund på bänken och kollade lite men så började det regna och då ville inte matte vara ute längre.

Nu tänker jag sova en stund!

 

Nyfixad!

Av Aamor & Tina - 21 maj 2013 16:56

I gårkväll när jag var ute på dagens sista runda satt vi ute en stund och kollade efter katterna men inga syntes.

Då kom en granne som bott här längre än matte och först nu sen jag flyttade hem har börjat hälsa och snacka lite och han sa "här är ju inga katter ute" och matte svarade "nä men det är bättre att han får titta lite längre för annars ska han ut en gång till", fräckt sagt av matte - vad tror hon om mig, hihi - kan nog stämma, hihi!

Sen frågade han lite om mig och sa sen att han tycker att jag verkar vara en cool hund!

Kan man bli annat än stolt, hihi!

Jo sa matte det är han och han vet vad han vill och oftast ser han till att det blir så, hihi!

För grannen hade aldrig träffat på en så lugn och kattintresserad hund som jag är - nä jag är unik på mitt lilla sätt, hihi!

Den coola killen! 



Veckan börjar ju bra med att jag och matte redan är hut trötta som helst på morgnarna och det är ju några kvar denna vecka men det går nog bra ändå!

Varit en lugn dag hos syrran, lite bus men det mesta blev när matte kom och hämtade mig, jag blir lite modigare då, hihi!

Det regnade när vi gick hem och vädergubbarna sa att det skulle komma mycket regn här hos oss i kväll och natt men vi satt ändå ute en liten stund när vi kom hem men när dropparna blev större och tättare gick vi in.


Har inte ätit än men ska göra det snart, passar på att vila lite nu innan och se till att jag blir torr och kanske äta tillsammans med matte.

Nu hoppas vi att det inte regnar för mycket när vi ska ut på sista rundan!

Av Aamor & Tina - 20 maj 2013 17:39

Vi måste börja med att gratulera hockey-guldet till Tre Kronors! Snyggt jobbat killar!!!!!

Men ett litet klagomål från mig, matte tjoade så jag fick inte en blund i ögonen när ni spelade, hihi!


Tog tid innan matte somnade i går, jag hörde nog hur hon vände och vred sig i sängen och när hon väl somnat så vaknade hon efter ett tag av att det kliade jättemycket på hennes rygg och precis där hon inte nådde hur hon än vred sina armar så till slut gick hon upp och jag var tvungen att kolla vad hon skulle uppe.

Efter kliandet med MIN piggborste la hon sig igen och somnade.

Inte utan att jag var trött i morse!


Varit en bra och varm dag hos syrran, vi har knappt orkat göra så mycket mer än att ligga och när där blev för varmt, halvt resa sig upp och lägga sig en halv meter längre bort.

Matte har jobbat länge idag men hon kom och hämtade mig direkt efter jobbet.

Inga keliga katter ute fast vi satt där ett tag, hade gärna suttit längre men både min och mattes mage började skrika efter mat så vi gick in.

Jag åt mitt torrfoder med lite barf mat blandat i och matte stekte två ägg och tog en bit squash, märklig mat, hihi!

Vi ska nog göra så lite som möjligt idag, hoppas jag i och för sig har matte tömt diskmaskinen, satt in nytt och smutsat ner mer saker nu så hon får nog fylla på den mer, hihi!


Matte skrattade åt mig igår för vi satt på "vår" sten och tittade lite men så fick jag syn på en man som kom gåendes med en massa saker, bla en dockvagn och ju närmre oss han kom ju större blev mina ögon, till sist sa matte att jag vissade jättemycket av det vita i mina ögon. Tyvärr hann hon inte ta nått kort på min som förvånad, hihi!

Det blev en annan blid på mig där jag ligger i gröngräset bland maskrosorna!

 

Av Aamor & Tina - 19 maj 2013 13:14

Matte vaknade tidigt igår och kunde inte somna om igen så hon gick upp, inte så lätt när hon vaknar med ryggont men det har hon ofta.

Vi gick en runda och när vi kom hem igen vilade vi lite och det var skönt.

Vid 12-tiden gick vi matteföräldrarna och matte berättade att jag skulle vara där tills någon gång på kvällen för hon skulle på bröllop.

Mattes kusins dotter skulle gifta sig.

De hade tur med vädret för det var soligt och varmt som tusan, matte sa att hon gick här hemma och svettades efter duschen och ville knappt klä sig men när hon var klar gick hon ut till bilen och körde för att få lite kyla från AC:n i alla fall, hihi!

  De var så fina och allt gick bra, festen var utanför stan i en fd lada, jättemysig sa matte.

Matte kom och hämtade mig strax efter 22 för då var hon trött i ryggen och då hade de börjat dansa och det kände hon inte för, hihi!

Jag blev jätteglad när matte kom och när vi kom hem åt jag min mat, ville inte äta den hos matteföräldrarna - vet att jag är tramsig men det är godast hemma.


Idag sov vi länge men tyvärr vaknade matte med rygg och nackont, stel i hela nack och ryggpartiet säger hon, har nog suttit konstigt igår. Hon är lite känslig, hihi!

Regnsmatter på fönsterblecket väckte oss och när vi gick ut lite senare regnade det fortfarande men nu är det nog uppehåll.

Matte har kört några varv med dammsugaren och säger att hon ska plocka undan lite med och även köra igång tvättmaskinen, själv ska jag bara vila fast jag tror jag hamnar på trimbordet senare för jag fixade själv till en liten hög bröllopsfrissa igår, hihi!

Vi ska vila sen resten av dagen för i morgon är det en ny arbetsvecka framför oss!

 

Bild från innan denna månad!



Av Aamor & Tina - 17 maj 2013 18:58

Ingen av oss ville riktigt vakna i morse, matte försökte stänga av fel klocka när den ringde och det gjorde att hon vaknade, hihi!

När matte var på toa kom jag in och tittade på henne, gäspade och la mig ner hörde jag de underbara orden "äntligen är det fredag Aamor"!

Äntligen säger jag också för efter 2 korta veckor känns det i hela kroppen att det varit full vecka, hihi!


Syrran och jag har busat en hel del idag, jag har startat ett par gånger och först blir hon paff men sen hänger hon på men det slutar ändå alltid med att jag hamnar på rygg med henne över mig!

Härligt väder idag så vi har varit ute en hel del men vi tvingar mattefar att vara ute på trädäcket med oss för annars vill vi inte vara där, syrran försökte locka ner mig i hagen men jag ville inte gå ner där för jag såg nog att hon hade tankar på att jaga mig och det var för varmt att spinga då.


Matte hade varit inne på Ö&B och handlat mina favoritsticks innan hon hämtade mig och när hon gör såna snälla saker förlåter jag henne, hihi!

Jag mötte henne med en pipleksag och en massa pussar!

 

Ser ni hur suddig min svans är? Den är inte still när matte kommer, knappt jag heller men efter 5 kort stod jag någerlunda stil i alla fall, hihi!


Matte och jag gick hem och satte oss på "vår" sten och kollade efter katterna men de syntes inte.

Istället kom Cindy och hennes husse och snackade men Cindy är lite otrevlig och vill nafsa så jag höll mig bakom matte och stenen och hennes husse försökte få henne att sluta stirra på mig men det gjorde hon inte.

Söt hund men lite ohälsbar om man säger så, hihi! Hennes syster Trixie är mycket snällare och henne gillar jag.


Åt min mat när vi kom in, är så gott och min mage mår så bra av det - jippie!

Matte har varit lite tråkig för hon har bara pysslat med en massa saker - färgat håret, samma färg som innan men hon gillade inte det "ljusa" som tittat fram högst upp, hihi, sen har hon stykt en del kläder och fixat men annat.

Hon ska nämligen på bröllop i morgon och fixar detta idag så slipper hon i morgon.

Värsta är att jag inte får följa med!!!!! Jag hade ju charmat alla men bruden vill kanske inte ha konkurans, hihi!


Nu ska vi slappa resten av kvällen!

Ha en underbar Pingst och hoppas att solen skiner på oss alla!

Av Aamor & Tina - 16 maj 2013 18:24

I går kväll på sista rundan träffade jag på Peggy och jag hade tur för hon ville kela! Ganska mycket också, hihi!

 


I morse var det varmt redan på morgonen så det det skulle nog bli en strålande och varm dag och vi fick rätt.

Jag ville busa med syrran nästan direkt jag kom dit men hon var inte alls med på noterna så vi la oss strax efter att matte kört iväg till jobbet.

Vi har hjälpt mattefar att skruva staket men efter en halvtimme blev vi pipiga enligt honom och ville in istället, vi har ju jobb att sköta och det är ju att hålla reda på både mattefar och mattemor!


Matte var och handlade idag innan hon hämtade mig så självklart var hon sen men hon fick en massa pussar när hon kom och så fick hon en fisk, en pipleksak.

Vi gick hem sen och så satte vi oss ute en stund i det härliga vädret, blev i skuggan för det är varmt fortfarande.

Katterna syntes inte alls så de ligger nog inne och kommer troligen ut senare.

Skällde på grannhundarna men matte sa att jag inte får skälla på grannarna så jag tystnade och tittade på dom bara.

Blev lite överraskad för jag låg där i godan ro och helt plötsligt kommer de ut genom porten, klart man skäller lite då tycker jag och speciellt om det är hundar, tvåbenta skäller jag inte på, hihi!


Har ätit min mat och det är lika gott än med Barf bland torrfodret, matte har köpt en kalkon middag också men den sorten har jag inte smakat än, bara smakat kyckling middagen.

Matte satte upp mig på trimbordet för jag hade mycket hår som hängde ner i ansiktet och det var skönt när det kom bort!

 

Jag kan se ordentligt igen!


Himla tur att det bara är en dag till denna vecka för jag börjar bli trött nu, hihi!

Av Aamor & Tina - 15 maj 2013 19:21

I morse när vi gick iväg regnade det lite så dagen såg rätt så mörk ut men det bättrade sig ordentligt och blev en strålande solig och varm dag, blåser en hel del tyvärr det började på eftermiddagen men det luftar gott i pälsen.


Jag och syrran har haft besök och vi passade på att få så mycket som möjligt ut av dom med kel och pussar, okej de var inte där för oss men det gäller att passa på när tillfälle ges, hihi!


Matte var några ärenden innan hon hämtade mig, hon handlade bla annat mer Barf mat till mig och sen var hon och betalade mellanskillnaden på ett armband hon ska snart få från kommunen.

Märkligt när hon ska få det men just det hon ville ha kostade lite mer än vad hon fick pengar för men det gör inget sa hon.


Vi gick hem, satt ute och kollade efter katterna som inte ville komma ut till lilla mig men vi snackade med två grannar och sen kollade vi på en som flyttar in i huset mitt över oss, såg slitigt ut, hihi!

Åt min mat när vi kom in och sen satte sig matte och snabb tittade på delfinal 1 av Eurovision. Var nog tur hon lyssnade i lurar för några en hel del var dåliga hörde jag henne säga, hihi.

Jag passade på att sova gott på hennes fötter.

Matte säger att hon ska nog snart ta nån mat för nu börjar hon bli hungrig, kanske nått som skulle passa mig också men troligen inte för hon har ätit middag en gång och hon blev så mätt sa hon.


 

Kollar efter katterna och matte satt på andra sidan gångbanan, tvåbeningar som kom fick trampa över mitt koppel som låg på marken, matte var snäll som inte lyfte det när de gick över, hihi!



Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards