Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 21 juli 2013

Släktträff!

Av Aamor & Tina - 21 juli 2013 18:07

Två dagar utan att vi varit inne och uppdaterat, hihi! Jag och matte har varit borta halva fredagen och hela lördagen och idag har vi gjort lite annat!


I fredags packade matte in en del saker i bilen och självklart mig till sist och sen åkte vi några mil, tog lite mer än 1 timme dit och när vi kom fram såg jag var vi var och fick ganska bråttom in men efter en stund tyckte jag att det räckte och ville hem igen, hihi!

Jag var på släktträff och deras andra kompisar!

Blev lite småsur på Hagge några gånger för dels tittade han på mig för länge och sen ville han upp till min matte, sa till min morbror Staren att sluta rida på mig och sen gjorde han inte det igen men det gick bra med de andra och efter ett tag med Hagge och Staren också!


Följde med Liza och matte till Ystad och där mötte vi upp hennes man Lasse och sen gick vi på matmarknad, där var en hel del folk och där det var flest bar matte mig!

Träffade på Jack och det visade sig att vi var kusiner, hihi!

Hälsade på en söt Lhasa Apso valp som hette Molly och en massa folk som ville klappa på mig och matte hörde hur många som helst säga "titta vilken fin färg och långt hår den hunden har" - matte blev lite stolt och även min uppfödare, hihi!

 

Matte köpte inget även om jag tyckte att hon gott kunde köpa ett renskinn till mig, försökte dra in henne i det ståndet men tyvärr gick det inte!

Efter det körde vi till en restaurang och åt! Satt ute så jag kunde vara med men jag ville inte ha nått! Nöjde mig med att ligga i skugga och pusta ut!

 

Sen hem till de andra hundarna igen och matte fattade inte att jag ville hem, hon sa bara att vi skulle passa hundarna dagen efter, blir så trött!

Matte och jag fick ett eget rum och sängen var bred så jag låg uppe hos matte hela natten men tro inte att jag sov, nä!

Matte sover alltid dåligt första natten hon sover borta och varje gång hon somnade till gick jag upp till hennes ansikte och flåsade - inte så uppskattat kan jag lova er.


Liza och Lasse skulle köra tidigt till Tyskland och väcka oss strax innan de gav sig iväg men matte var vaken av någon anledning, hihi!

När de kört iväg la vi oss igen en stund men några av hundarna följde med oss in i  vårt sovrum och de flesta la sig på golvet men inte Hagge för han skulle upp till min matte och inte hjälpte det att jag sa till honom men till slut vände jag ryggen mot honom och somnade men det gjorde inte matte för hon lekte staket!

 

Låg kvar tills det var dags för hundfrukost, inte för mig så klart, jag åt på fredagen innan vi gav oss iväg.

Matte fixade det galant även om några försökte lura henne att de inte fått nått så gick hon inte på det för hon bockade av efter hand!

Sen åt matte medan vi sprang ut i trädgården.

Vi slappade lite till sen för att alla skulle få vila lite, matte tog min säng och satte på golvet och det var tur jag var snabb för Hagge siktade in sig på den, hihi!

Han bestämde sig för att lite av min säng skulle han allt ligga på!

 

   Blev också lite soffslappande för oss, man måste byta plats lite då och då!

 

Min söta, busiga halvsyrra Madicken, vi har samma mamma! Hon älskar att pussas och så älskar hon tår, hihi!

Matte säger att hon påminner mycket i sättet om mig och Affi!

 

Jag, Tanja och Ebba!


Annars har vi mest varit ute hela dagen och vilat i hängmattan, skönast var när matte och jag låg där själv men det var inte så många gånger, oftast var där 4-5 hundar där uppe!

 

Hagge och jag var väldigt eniga om en sak, det var att vi älskar katter och att vi kunde göra det tillsammans och deras snälla katter bara sitter still och låter oss gosa.

När matte gick på toa hade hon två, enligt henne kattokiga herrar med sig in för där kan katterna vara helt ifred och hoppa in och ut som de vill.

Matte fick bära ut oss därifrån och trots att vi försökte gömma oss under hundbadkaret fick hon fram oss!

Så gissa hur lyckliga vi blev när vi fick syn på den ena katten på altanen!

 

Lyckan var kort för matte stängde grinden dit så katten skulle få lugn och ro - fismatte!


Vi fick nöja oss med att hålla till på gräset men där är mycket kul och det är bara en fröjd att titta på när Maja och Madicken busar!

 

Hugo, jag, Ebba och Maja!

Tror att Hagge såg mig som en storebror eller nått för han ville vara nära mig hela tiden och det hade jag inget emot bara han lät bli min matte!

 

Alla var snälla men ett tag busade Maja, Madicken och Hagge jättemycket så jag fick säga till dom efter ett tag, hihi! Matte hann inte få upp kameran och filma buset från början och tur var det för jag var också med då, hihi!


Liza och Lasse kom tillbaka tidigare än vad de tänkt göra först men det gjorde inget för jag var sååååå trött!

Efter en fika med dom körde vi hem och jag sov hela vägen hem och hemma la jag mig direkt och somnade, knappt jag orkade gå in i sovrummet när matte la sig men jag orkade det ändå, hihi!


Matte säger att jag är lite udda för jag kan inte dricka ur andras vattenskålar, jo syrrans men inga andra.

Hon hade tagit med en egen till mig och jag tänkte dricka ur den men Hagge hann före och trots att matte tog nytt vatten vi  lle jag inte ha nått från den - tur hon hade sprayflaskan med!

Äta borta kan man inte heller göra och än har jag inte ätit nått - kanske senare idag!


Idag har vi varit borta om ett tag hos syrran som nosade igenom hela mig och sen ville hon leka men jag gick och la mig istället!

Borta bra men hemma BÄST!

 
 
Smulan, Amanda och matte Julia

Smulan, Amanda och matte Julia

21 juli 2013 19:42

Vilka äventyr ni var med om.
Härliga bilder.
Filmen satt både jag och Smulan och tittade på.
Hon var till och med framme och nosade på skärmen lite...
Luktade inget...
Sen försökte hon hitta er bakom...
Men ni var inte där heller :(.
Jag tror att hon ville vara med och busa ;-)
Skönt att vara hemma igen. Din matte behöver säkert ingen vaggsång hon heller ikväll :)

=^.^=

Kram och puss på nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

21 juli 2013 19:47

Vad synd att hon inte hittade oss bakom skärmen för hon hade gärna fått vara med och busat!
Nä matte lär nog somna snabbt i kväll också, hihi!
Skönt att komma hem själv med matte, blev lite rädd när Maja följde med ut till bilen men hon följde med sin matte och husse in igen!

 
Melody

Melody

21 juli 2013 21:24

Nu blev jag ju riktigt besviken på att jag inte var i Ystad och träffade dig! Typiskt att jag skulle vara på landet när du var hos mig, för var du på matmarknaden så var du nästan vid det hus där vår lägenhet är! Matte och jag missade matmarknaden i år, men husse avslöjade att han varit där när han hämtade veckans post!
Nog sover man extra gott när man kommer hem och får sova i sin egen (mattes)
säng!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Aamor & Tina

21 juli 2013 22:25

Vi tittade efter Shih tzuer men vi såg bara en, Jack!
Hemma är bara bäst!

 
Laika

Laika

22 juli 2013 12:42

Men vilka äventyr, nog kan jag förstå att du är trött efter en sådan resa och fått träffa så många vovvisar :) Men det är roligt att träffas så, även om det i sin tur krävs bra med vila när man kommer hem. Hoppas magen blir hungrig nu när du varit hemma lite :)

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

22 juli 2013 12:47

Det var jättekul, speciellt nu efteråt, hihi!
Vila har jag fått men jag fortsätter att lagra lite vila till ;-)
Jag åt i gårkväll vid 20.30 så matte blev nöjd och magen var rätt hungrig :-)

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

25 juli 2013 12:46

(Läser ikapp lite!) Wow, vilken utflykt du har varit på Aamor. Inte konstigt att du blev trött. Vad roligt ni verkade ha men han var allt lite lurig den där Hagge. Himla fräckt att dricka ur din vattenskål ;))
Matte blir fullständigt skogstokig på Telia som har så dålig täckning här i stugan - det går inte att titta på dina filmklipp. Det hon då säger går inte att återge i tryck.....

Stughälsningar från
BELLA

http://Bellas dogblogg

Aamor & Tina

25 juli 2013 16:58

Hemskt när nätet inte funkar som man vill!
Hagge är en superskön kille men en typisk tonåring och lite väl kelig med min matte för min smak, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards