Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under september 2013

Av Aamor & Tina - 5 september 2013 18:22

I går fick jag säga till matte att hon skulle gå in och sätta sig i soffan för det är väl ändå där man ska tillbringa nån tid på kvällen!

Hon satt och tittade på en serie på dreamfilm på datorn och sen var det dags att gå ut på kvällsrunda och strax efteråt la vi oss istället och det var väl okej men det blev aldrig nån soffa igår.

Fick en massa kattkel när vi var ute så jag förlät nästan matte för att hon inte slappade i soffan.


Varit en bra dag hos syrran som vanligt. Syrran var lite småsur på mig ett tag för jag kelade med hennes husse och hon kunde inte komma fram så hon kunde gå emellan oss, hihi, hon till och med tittade surt på mattefar!

Matte var sen för hon skulle jobba länge och sen skulle hon besöka min affär igen för att köpa fler påsar med köttbullar, en till mig och två till Affi.

Serverades såna och vi åt med god aptit, okej syrran ville ha det stoppat i munnen för hon vill gärna bli matad men jag kan ju äta själv och gjorde det också.

När jag var mätt hoppade jag upp i matteföräldrarnas skinnsoffa och torkade nosen, syrran vet att jag inte får göra det så hon skällde på mig och när jag väl hoppade ner jagade hon ut mig på altanen och sen busade vi lite.


Hemma nu och matte har satt sig ner så jag kan vila mig lite, ska se till så hon hamnar i soffan en liten stund idag, hon säger att det inte ens är lönt att tända TV:n för där är inget kul ändå.

 

Från i maj i år!

Av Aamor & Tina - 4 september 2013 18:32

Varit soligt och varmt idag, ja ingen sommar värme men en skön värme.

Mattefar fyller år idag fast han blev firad förra veckan tillsammans med mattemor så kom hans syster och gratulerade honom idag men vi såg till att få vårt ändå av henne, hihi!

Matte missade henne för hon cyklade iväg strax innan matte kom.

Det första jag såg när matte kom in var en kasse där det stod min affärs namn på så jag dök ner i den med en gång men där var bara mat.

Då sa matte att hon köpt något nytt till mig, var ändå Mush barf mat men detta var köttbullar på kyckling, kalkon och ren.

Vi fick smaka och jag åt en på direkten, syrran var lite svårflörtad men när hon väl fått smak på det åt hon så det stod härliga omkring och bad om mer för hon fick ju inte en hel portion.

Nu hat matte fått i uppdrag att köpa två såna påsar till syrran i morgon och en till mig också för den halverades nästan, nä inte riktigt men det gick åt några!

Var såååå gott!


Nu är vi hemma efter att matte fått mat hos matteföräldrarna och jag åt ju köttbullarna så nu kan vi ta det lugnt resten av kvällen.

Fast matte for på och började plocka undan en del saker och i rena farten hamnade jag på trimbordet?????? hur nu det gick till!

Nu gjorde det inget trodde jag för jag visste att matte lagt våra presenter där så jag skulle smygkolla men de var borta, hon hade hunnit flytta på dom innan jag kom upp där - suck!


Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar denna vecka - gillar vi!

 

Gammal bild!

Av Aamor & Tina - 3 september 2013 18:33

I gårkväll skulle matte kasta sopor och jag skulle göra sista kvällsrundan men när vi kom ut genom porten var Arktis och hans matte ute så vi satte oss och snackade med dom ett tag, Arktis hade gått en lång runda och vilade lite och eftersom han höll sig så lugn passade jag på att nosa igenom hela honom.

Han reagerade bara lite när jag nosade på tassarna, han är nol lite kittlig där.

Efter en stund gick vi vidare och jag träffade på Peggy som var jättekelig men då var matte nödig och fick bråttom hem, jag tyckte hon kunde pinka på en tuva eller en stolpe men hon ville inte så jag fick allt hänga med in.

Helt plötsligt får jag väldigt mycket energi, matte säger att jag fick spel men jag for runt och sen upp i soffan och bäddade och hade mig, kuddarna for all världens väg och matte bara skrattade åt mig.

 

Jag blir rent suddig så snabbt jag bäddar, hihi!

När jag var klar hoppade jag ner, la mig i sin säng och somnade, här går det från 0-100 och tillbaka på 0 igen väldigt kvickt, hihi!


Varit en härlig dag hos syrran, vi har rastat mattefar och legat och sovit.

Matte var rätt sen fast hon slutade i normal tid idag, hon hade varit och handlat, dels mat och sen present till mattefar som fyller år i morgon och även till mig och Affi som blir 5 år på fredag.

Hon ville inte visa mig vad hon köpt till syrran för det var likadant som till mig, fisigt!


Jag har ätit min egen mat här hemma idag och nu tänker jag sova en stund och sen hoppas jag att katterna är ute så vi kan kela lite för där var inga ute när vi kom hem.


Av Aamor & Tina - 2 september 2013 18:09

Hörde att det spöregnade i morse när matte stängt av väckarklockan och önskade att vi skulle slippa gå iväg men tyvärr var vi ju tvugna.

Lite tur hade vi för det regnade inte när vi gick rundan och sen ner till bilen men när vi kom fram till syrran hade det börjat igen.

Vi släppte ut Peggy som säkert hade skulat inne i garaget när nån annan öppnat om det inte är så att hon varit där hela natten, man vet aldrig men jag fick en hel del kel.


Jag och syrran har fortsatt med att tjata oss upp på bordet så tidigt som möjligt på morgonen, matteföräldrarna har nog ingen lugn frukost, hihi! Blir nöjd först när jag får ligga mitt på bordet så de kan klappa mig från bägge hållen, man ska väl ha det bra!

Annars har det varit en lugn dag då vi inte har velat gå ut med glädje för även om regnet slutade så var det ju blött överallt.


Matte jobbade länge idag och nu säger hon att hon ska göra det en dag till denna vecka, låter inte alls bra tycker jag men nästa vecka blir det ingen lång dag och det gillar jag.

När matte och jag skulle gå hem ringde hennes mobil och medan hon pratade började jag tugga i mig lite torrfoder som Affi tappat på golvet, gott men när matte satte ner hennes matskål ville jag inte ha.

Istället fortsätter hon att skräpa ner på golvet med mer torrfoder och de måste jag ju städa bort och åt även de också så till slut var jag mätt - ups! Slapp äta när jag kom hem, hihi!

Syrran och mattefar följde med oss en bit på vägen hem för Affi skulle ändå gå ut så de gick åt vårt håll.

Matte har ätit mat, hon kokte bara mannagrynsgröt för hon hade ätit kyckling innan idag.

Själv tänker jag sova en stund och kanske den blir en lång stund för min tofs hänger på sne så det finns en viss risk att jag hamnar uppe på trimbordet!

 

Gammal bild som ni ser men idag hade jag inga bullar att hålla varma när jag låg på bordet, hihi!

Av Aamor & Tina - 1 september 2013 17:03

Matte vaknade tidigt idag och kunde inte somna om men hon låg kvar ändå eftersom jag hoppade upp till henne och försökte få henne att somna om.

Gick en runda när matte gjort vid sig så hon som hon sa var representabel för att gå ut, hihi - innan stod håret på henne som de där plasttrollen hon hade som liten!

Blåste kallt och regnet hängde i luften men vi klarade oss och vi satt även ute en stund, Ollie kom och sa godmorgon!


Sen har vi gjort så lite som möjligt, hihi, matte har tittat färdigt på Floden blev mitt liv och sen tittat på lite annat på TV samtidigt som hon läste i sin bok.

Jag har passat på att vila så mycket som möjligt eftersom det är måndag i morgon och sen en hel jobbevecka.

Hamnade uppe på trimbordet för jag hade massor av hår i ansiktet, blir så när man gnuggar nosen i gräset men det är ju så gott att göra det, hihi!

I eftermiddags gick vi en riktigt lång runda för matte trodde att jag skulle göra nr 2 men det behövde jag inte men det var skönt att gå lite.

Hemma igen trodde matte att jag ville ha mat men jag tog inte smakbiten och då vet matte att det inte är lönt att blanda till mat. Hittade en bit godis på golvet men det slank ner utan problem, är ju skillnad på godis och mat, hihi!


Tror inte att det blir mycket mer gjort i kväll heller, jo jag ska ut men det är inte så jobbigt men annars ska vi fortsätta med vårt "göra så lite som möjligt"!

 

Gammal bild!


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards