Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 14 januari 2014

Onödigt!

Av Aamor & Tina - 14 januari 2014 18:32

Matte vaknade 45 minuter innan klockan skulle starta men jag hade tur för hon stannade i sängen fram till "rätt" tid. Jag hade kanske nått med att hon vaknade för jag hade lagt mig nere vid hennes ena ben som hon dragit upp mot det andra, vänster fot i höger knäveck och där låg jag med stötta från två håll. Matte behövde nog sträcka på sitt ben men kunde inte i sömnen så det var nog därför hon vaknade.


Gick med glädje ut när vi skulle iväg men stannade tvärt och tittade bara, var hade den lilla snön blivit av, nästan allt var borta!!!!

Det hade slagit om och blivit plusgrader i natt, det var väl bra onödigt! Först göra mig glad över lite snö och frusen mark och så slask nu igen, blöt och grått! Som sagt väldigt  onödigt!

Dagen har varit grå och trist och jag och syrran har mestadels tagit det lugnt. Blir liksom inte speciellt pigg av sånt väder.


Matte var och handlade ett lakan till min nya säng - okej okej hennes nya säng för hon hade inget så stort och hon ville ha ett formsytt/dra-på-lakan. Blev en mjuk pläd också och jag undersökte det noga och det fick godkänt, det kan jag nog ligga på, hihi!

Jag hamnade på trimbordet innan jag fick min mat för matte sa att jag hade ingen mun - jodå den fanns där men bakom hela mustaschen.

Hon ville sätta upp tofsen på annat sätt idag med 4???? gummiband och jag hade lite svårt att vara still och mitt i allt ringer det och hon svarar och så är det en försäljare.

Han snackar och matte hummar samtidigt som hon försöker få upp min tofs och rätt som det är ryter hon till "sitt still", "förlåt?" hör hon i andra ändan av luren, hihi! Hon förklarade att hon kammade sin hund.

Matte skrämde nog skiten ur honom, hihi! Det blev ingen affär för matte lyssnade klart och sa sen "inte intresserd"!


Hur jag ser ut med mina 4 gummiband? Ja det kan man undra, hihi, egentligen är det bara två tofsar till slut men gummibanden sitter på rad så det blir 4 gummiband för att det inte ska hänga ner i ögonen.

 

Tada!! Sitter två bakom de ni ser!



 
 
Melody

Melody

14 januari 2014 19:21

I dag hoppade matte och husse ur sängen riktigt tidigt och sa att jag fick sätta fart för vi skulle ut och åka bil! De överraskade med en lång biltur till Västervik!
Matte trodde att hon skulle få några vinterdagar här (igår var det minus 11 och en hel del snö), men när vi kom fram var det plusgrader och slask. Jösses så besviken hon blev och jag med, för nu blir det en massa duschande igen. Vi kunde ju lika gärna ha stannat hemma i Skåne!
Så snygg du är i dina tofsar!
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Aamor & Tina

14 januari 2014 19:28

Vilken otur alltså!
Tack men det var jobbigt att sitta still!

 
Dui och Deco

Dui och Deco

14 januari 2014 19:32

Nu när snön har kommit kan den lika gärna stanna ett tag. Vad fint det blev med fyra gummiband! Nosbuffar

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

14 januari 2014 19:43

Ja så tyckte jag också men tyvärr var den borta!

 
Smulan, Amanda och matte Julia

Smulan, Amanda och matte Julia

14 januari 2014 20:02

Dumt att det blev + grader hos er :(
Du är jättesöt i din nya frisyr.
Jag kan se telefonförsäljaren framför mig när matte ryter "sitt still", han ramlade nog av stolen han satt på.
Heja Tina!!! *skrattar gott*

=^.^=

Kram å puss på nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

14 januari 2014 20:05

Han blev nog lite rädd, hihi men det kan de gott ha!

 
Laika

Laika

14 januari 2014 20:39

Ohoj så fin du blev nu :D
vad tråkigt med plusgrader och slask igen, nu när snön äntligen kom till er. Här har vi all snö kvar och minusgraderna gör att matte fryser, hihi. Men jag snörullar på, man får ju passa på :D
Härligt att få en ny pläd och att den får godkänt också

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

14 januari 2014 20:44

Det var synd att vår snö försvann, det är så kul.
Först kommer den och frestar och sen puts väck!
Lyllos dig som har snö!

 
Simba och Tase

Simba och Tase

15 januari 2014 15:09

Åh, så fin du är i dina tofsar, och så fiffigt av matte att förankra dem med dubbla gummiband. Vi ser helst att snön håller sig borta helt, men allra helst vill vi förstås att vårsolen ska titta fram!
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

15 januari 2014 17:45

Vårsolen längtar vi också efter men det lär nog dröja ett tag till!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards