Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under februari 2014

Av Aamor & Tina - 20 februari 2014 15:05

Matte fösökte med att sitta och sova i natt men hon fick ont i rygg och nacke å tillsist la hon tvärs över sängen och somnade lite, hon har vartit vaken massor av gånger men lite sömn har hon fått.

Rundan vi gick morse kändessom en sömngångarrunda för matte var fortfarande så trött. Jag fick i alla fall gjort vad jag skulle.

Inne drog hon mot bättre vetande fram dammsugaren för hon fick nästan panik av allt grus och hår på golven men sen var hon helt slut och genomsvettig.

Vi la oss och slappade lite på soffan och matte somnade efter en stund och sov nog i 1 timme innan hon blev väckt - ja av mig för jag behövde gå ut och klockan var ändå ca 14.

Nu har vi ätit mat och sitter och tittar på curling, matte i alla fall för jag har precis lekt med min godisgömma och nu ligger jag bak gardinen.

 


Igår kväll betämde jag mig för att flå min vita pip-råtta, hihi! Matte såg att jag lekte med den men när hon sa nått till mig och jag tittade upp ch hade en "skinnbit" i munnen blev jag avslöjad - ups!

Nu är den bara genomskinlig plast men den piper ännu.


Vädret är idag är inget att skyta med för det är grått, blött och disigt men fåglarna sjunger för fullt ändå så de bryr sig inte om att det är grått!

Av Aamor & Tina - 19 februari 2014 11:51

Vi tog det lugnt igår, matte gjorde det hon orkade och det var inte mycket kan jag lova.

Hon värmde mat, var ute med mig och startade diskmaskinen men annars var det inte mycket mer.

Själv sov jag men när jag ville göra nått annat fick jag roa mig själv men matte fick vara lite delaktig, utan att det blev jobbigt för henne!

Det hon behövde var att klippa sönder en av mina favorit sticks i småbitar och stoppa dom i min godisgömma, därefter roade jag mig med den.

 

Den hade jag kul med ett par gånger under dagen.


Idag är jag helt utmattad för det har inte blivit mycket sömn för mig i natt, matte hon har hostat nått förskräckligt så jag tror att även hon har varit vaken mycket.

Hon har nästan inte sovit alls säger hon och hon är segare än seg idag. Får nog bli en ännu lugnare dag.


Träffade min kompis Chili på morgonrundan och jag överraskade henne med att vilja leka lite, hon blev paff, hihi!

Blev en runda som gick sakta men den blev lite längre än de andra dagarna för matte sa att hon behövde rensa lungorna och det gjorde hon kan jag säga, host host och host.


Just nu ligger jag och vilar och matte lyssnar på bok samtidigt som OS är på TV men hon tittar inte, hon vill nog helst sova lite men säger att hon heller vill sova i natt, får se hur länge hon kan hålla sig vaken!


Lite roade hon sig igår ändå utan att det tog på krafterna! Kommit lite nya ramar i hennes app.

 

Puss till er alla!


Av Aamor & Tina - 18 februari 2014 09:25

Nu är jag här igen! Matte kan hjälpa mig igen för det blir inte så bra med mina stora tassar, hihi!

Matte har varit dålig, ja hon är fortfarande men hon orkar lite mer nu.

Hon har nog nån influensa för hon har haft hosta, ont i hela kroppen, yr, feber och frossa. All hennes enegi har gått åt till de gångerna jag har velat gå ut.

Måste nog erkänna att i söndags var jag inte så snäll för jag ville gå ut massor av gånger, många fler än jag normalt går ut men hon förlät mig.

Igår roade jag mig med min godisgömma för att få ut lite energi, godis är ju aldrig fel, hihi!

Sen har matte sovit så dåligt ett par nätter, max 2 timmar säkert för den där ljudboken har gått nästan hela natten och så har jag hört henne hosta och vrida sig i sängen.


Idag känner hon sig lite bättre, hon blir inte yr bara hon vrider huvudet och hon har inte haft så mycket frossa i natt även om hon svettats men hon säger att hon nog sovit 4 timmar i sträck i alla fall. Sen gjorde inte duschstrålarna ont idag heller när hon duschade så bara det är bra.

Vi tog en liten morgonrunda och jag träffade på Nilsson, han är en liten herre med 4 raser i sig men liknar mest en Shih Tzu, vi hälsade och sen lekte vi lite och hans matte tyckte att det var märkligt för Nilsson kan vara lite gruffig men det var han inte mot mig. Det var kul för jag har saknat min syrra jättemycket.


Jag tror inte att det blir mycket mer gjort hos oss idag än att matte går ut med mig när jag behöver eller vill för hon lär nog vilja ta det lugnt lite till så att hon snart kan bli bra igen.

 

Bild från innan denna månad!



Jag har fått en bloggaward till av min söta bloggvän Bella! Tack så mycket!

 

Jag väljer att ge den till ALLA mina vänner!



Av Aamor & Tina - 15 februari 2014 17:05

Igår kväll bestämde jag att vi skulle gå och lägga oss 20.30, matte tyckte att det var i tidigaste laget men vi hamnade ändå i sovrummet och matte startade TV:n. Som jag njöt av att ligga där inne.


Det blev en hyfsad sovmorgon trots att matte vaknade redan innan 06 men hon låg och lyssnade på bok men somnade inte igen. Vid 9 gick vi upp.

Matte vaknade med att det bubblade i halsen och lite allmänt konstig i kroppen.

Nu uppåt dagen har hon börjat gnälla att hon har ont i lederna och att hon börjar känna sig dålig.

Trist för hon vill inte gå nån långrunda och hon vill inte serva mig i allt jag vill ha och göra och då är hon inte som vanligt.


Jag har hjälpt till att göra hemmagjord pizza så nu har hon massor av bitar hon kan ta med till jobbet.

Själv åt jag mitt torrfoder uppblandat med lite bacon, rent för lite om jag får säga mitt. Matte sa att det var inte så salt så jag hade tur som fick nått överhuvudtaget.

Har även övervakat när matte renbäddade sängen, hon klagade på att den kändes lite grusig! Undrar om hon grusar lakanet för att inte halka av, hihi!


Nu vill hon inte hjälpa mig att skriva mer och snälla ni håll tummarna att hon inte blir med kass, tyvärr går det influensa på jobbet men jag och matte vill ha henne frisk.

 

Gammal bild.

Av Aamor & Tina - 14 februari 2014 18:02

Idag hyllar vi kärleken och det är aldrig fel fast det borde man göra varje dag!

Kärlek är att det är fredag och matte hämtade mig nästan direkt efter jobbet.

Just nu hyllar jag kärleken till min ena säng i TV-rummet, hihi!

Fast för mig är den största kärleken i livet min matte för hon är bara bäst!!!!!

Jag tror att hon tycker det samma om mig för hon säger det ofta!

Kärlek kan man aldrig få för mycket av så visa att ni har kärlek i era hjärtan!

      

 

  Kärlek till er alla!  


Av Aamor & Tina - 13 februari 2014 18:41

Jisses vad det snöade i morse när vi gick iväg, flingorna var stora som dassalock och när vi kom in till syrran droppade det om oss.

Nu snöade det inte mer än mellan 06 och 8.30 men det blev en massa snö av det fast det smälte lika fort som det kom.

Jag blev i alla fall jätteglad när jag kom ut och såg snö igen.


Tagit det lugnt hos syrran idag också, inte sovit lika mycket som igår men inte långt ifrån, hihi!

Blev så glad när matte kom så jag dansade runt runt utan att veta riktigt om jag skulle hämta en frolic eller leksak till henne men hon löste det med att böja sig ner så jag kunde ge henne en puss och jag hann precis före syrran som kom runt hörnan i en farlig fart, hihi!


Vi gick hem och satt ute en stund för jag fick syn på några katter som var ute. Ingen ville hälsa med kel men de kom så nära att de nästan kelade fast de ville bara busa och reta mig lite. Gör inget för de är roliga att bara se på.

Inne startade matte dammsugaren för hon välte ner en orkidée i morse och det fanns ingen tid för dammsugning på morgonen. Vad hon sa i morse när hon gjorde det går inte att redovisa här, hihi!

Jag fick min mat och samtidigt fortsatte hon med det sista på chokladkakan hon gjorde igår, den fick sitt täcke nu och sen bakade hon en sockerkaka också. Jag höll koll på hela proceduren tills kakan kom i ugnen för då blev jag trött på det och gick och la mig.

Hann tyvärr inte somna innan matte hämtade mig för tillfixning av tofsen som liknade en zyntlugg på 80-talet sa hon - vad det nu var, hihi!

Nu ser jag i alla fall ut som jag brukar modell 2013    så länge det nu varar!

Jag hoppas jag får möjlighet att provsmaka sockerkakan eller i alla fall får frågan om jag vill smaka den men det tror jag om matte själv tar sig en smakbit.


En dag kvar av denna vecka som sprungit iväg trots all trötthet från vår sida. Vi får vila upp oss i helgen och njuta i morgon av veckans bästa dag, så där vid klockan 15.20 när matte kommer, hihi!

Nu ska vi njuta av resten av denna kväll och jag tror matte börjar bli hungrig själv för jag hör hennes mage brumma lite.

 

Så här ska katterna hälsa på mig, hihi (gammalt kort).

Av Aamor & Tina - 12 februari 2014 18:43

Vi var absolut inte piggare idag när klockan väckte oss men det gör inte så mycket. Matte vaknar när hon kommer in i duschen och jag kan ju sova vidare hos syrran.


Just det har jag gjort nästan hela dagen, sovit vidare hos syrran, hihi! Matte säger att jag måste vara nått av det slöaste som finns och det kan hon nog ha rätt i men vem bryr sig.

Det är gott att kunna sova när man vill och jag är ju pigg när jag är ute eller när jag vill få igång matte, hihi!


Matte var sen, hon får skärpa sig nu. Hon hade varit och handlat för hon behövde lite saker till nått hon skulle göra.

Hemma satte hon igång och när jag ätit min mat satt jag bara och tittade på henne med förvånade ögon!

Matte bakade!!!!!! Det tillhör inte vanligheterna och självklart satt jag och kollade allt hon gjorde så det blev rätt.

Hon ska tydligen fortsätta i morgon för det skulle nått täcke på kakan och det blir bäst om man gör det när kakan är kall eller så gör hon den senare idag. Det blev en chokladkaka så det är inget för mig men det luktade gott.


Nu ska jag vila lite för det tog på krafterna att baka med matte, hihi!

 

Bild från förra året!

Av Aamor & Tina - 11 februari 2014 18:26

Idag var både jag och matte ganska så trötta när klockan väckte oss. Matte låg kvar så länge i sängen att jag trodde det var helg och gick upp och la mig i min egen säng men tyvärr reste hon sig efter en stund men jag blev kvar.


Syrran och jag har vilat hela förmiddagen och sen har vi hållt igång, lite lätt håll igång så så klart för man kan ju inte köra på för fullt, hihi!

Matte jobbade länge idag och det var väl okej för hon kom hem med en påse tuggben med torkad kyckling runt till mig. Hon hade det i sin väska så jag och syrran såg inte det men vi luktade, hihi. Den stod tre trappsteg upp med en grind mellan men vi sa ifrån att där var nått gott i väskan och att vi var tvugna att smaka NU! Efter lite övertalning fick vi som vi ville.


När vi kom hem satt vi ute en liten stund, det stänkte lite men det gjorde inget för först kom en av mina halvstora tvåbenta kompisar och snacka och sen kom ett par med sittvagn så jag fick prata och hälsa på alla.

Min mat har jag ätit och jag har fått av de nya tuggbenen som efterrätt - mums.

Tänker vila lite nu innan jag ska ut för sista rundan. Hoppas vi lägger oss tidigt i kväll, hihi!

 

Bebis Aamor (ett av mattes favorit kort på mig)

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards