Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 6 april 2014

Bus!

Av Aamor & Tina - 6 april 2014 10:58

I går blev det en hyfsad sovmorgon och när vi sen gick ut fick jag sällskap av Peggy så självarundan blev inte så lång men enligt matte tog det lika lång tid att gå den lilla biten som det tar när vi går en halvlång runda!


Vi slöade nästan hela dagen, matte låg och läste och jag låg, hihi! Skönt när man kan slappa och återhämta sig från en hård vecka. Tja nu är kanske inte mina veckor så hårda men jag måste ju gå upp tidigt ändå.


Jag fick lite konstiga vibbar när matte hoppade in i duschen vid 16-tiden och sen sa hon att vi skulle åka bil en sväng.

Vi var och tankade bilen och sen stannade vi hos matteföräldrarna.

Vi gick in och matte tog av mig mitt koppel men själv tog hon inte av sig skor och jacka.

Satt och vaktade henne, blinkade knappt för att jag skulle missa henne om hon gav sig iväg.

Matte förklarade att hon skulle på kalas och att jag hade det mycket lugnare hos syrran och att hon skulle hämta mig lite senare samma kväll.

Okej då men jag låg ute i hallen en stund och tittade på ytterdörren när hon gett sig iväg.

Sen blev det bus, hihi! Syrran och jag höll på med non-stop bus i 30 minuter, vi kutade runt matbordet, runt sofforna och brottades lite. Hur kul som helst men sen fick vi vila lite och be om lite godis, hihi!

Matte hämtade mig igen men då var klockan 22.30, lite sent tyckte jag men samtidigt var jag glad att hon kom som hon lovat.

Hon hade varit på 4 årskalas hos sin kusins son. Han blev jätteglad för vår present. Vi gav honom en lastmaskin "CAT", han älskar alla maskiner så den kan han nog få mycket kul med.


Fick åka bil hem och hemma frågade matte mig om jag ville ha mat för jag hade inte ätit nån mat under dagen, jag åt nästan en portion och sen gick vi och la oss.


Blev sovmorgon idag också. Inget kul väder för det är dimmigt och väldigt blött ute.

Vi gick upp mot idrottshallen och satte oss på bänkarna där en stund men rätt som det var kom två brandbilar med blåljusen körandes in på parkeringen där men det var bara ett automatlarm som gått som tur var för de körde snabbt tillbaka igen.

Idag ska vi nog inte göra så mycket mer än igår. Matte snackar om att valla dammsugaren lite senare och just nu tvättar hon mina handdukar så det blir kanske lite mer gjort idag än igår, hihi!

 

Gammal bild.

 
 
Amanda och matte Julia

Amanda och matte Julia

6 april 2014 11:40

Ni är då två sköna juveler, du och syrran...
Först BUSAR ni och sen ska ha belöning efter det. Nåja, ni fick väl godis för INGEN kan mostå era bedjande ögon och dessutom är ni rätt så envisa om ni vill ha nåt... Busungar :)

=^.^=

Kram å nospussar

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

6 april 2014 14:02

Vi kan samarbeta väldigt bra, hihi!
Nä ingen, nästan i alla fall kan motstå våra bedjande ögon ;-)

 
Kjelle Bus

Kjelle Bus

6 april 2014 11:50

Jag busade som bara den när min matte kom hem från jobbet igårkväll. Jag kutade först först och hon kom efter det är kul :)
Väldigt dimmigt här "uppe" med idag och lite duggregn , ligger och väntar på att matte ska komma hem så att vi kan BUSA :)
Trevlig söndag på er !!

http://kjellebus.blogspot.com

Aamor & Tina

6 april 2014 14:03

Man blir ju liksom så glad när de kommer hem så man vet inte riktigt hur man ska göra och då är busa en bra sak att göra.

 
Dui och Deco

Dui och Deco

6 april 2014 19:05

Klart man blir lite besviken först när man räknat med att ha en myskväll med matte men det blev ju jättebra ändå.Nos buffar

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

6 april 2014 19:12

Vi fick en mysig dag istället men det viktigaste var att hon hämtade mig.

 
Laika

Laika

6 april 2014 20:43

Vilket buspass :D Jag hade verkligen sovit gott efter såna galna upptåg, hihi. Här skulle matte också valla dammsugaren men sedan somnade hon ifrån en film och jag klagar verkligen inte för jag låg och sov bredvid henne, hihi.

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

6 april 2014 21:01

Mycket bättre att sova än att valla dammsugaren!
Jag fick hålla koll på min matte så hon inte stack ut genom nått fönster när hon putsade dom i TV-rummet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards