Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 26 april 2014

Borta!

Av Aamor & Tina - 26 april 2014 19:04

Av någon anledning hamnade jag hos matteföräldrarna idag trots att det är lördag!

Matte ska inte vara borta en lördag för då ska vi rå om varandra och mysa maximalt men nu var vi båda borta och inte var det tillsammans!

Vilket som så har jag haft det bra för jag har varit ute nästan hela tiden för det har varit och är fortfarande varmt och strålande sol.

Vi har både sovit och busat och lekt med pipdjur.

Matte var på föreläsningar som husdjurshjälpen.skåne anordnade. det var mellan 11-16 och fyra olika föreläsningar.

Först var det djurs kognitiva tänkande - väldigt intressant tyckte matte men hon vet ju redan hur klok jag är så inget nytt där, hihi. Nästa var Kastreringsbussen, de kastrerar en massa katter som är förvildade och hjälper på så vis till att där inte blir fler. den tredje var VOOV, de hälper till att ta hand om husdjuren till kvinnor (är oftast det) som får skyddat boende och inte tillfälligt kan ta hand om sina djur då. Många väljer att stanna kvar i förhållandet för att deras djur också hotas men nu kan de få hjälp och till slut var det Djurambulansen.

Det var väldigt trevligt men matte sa att där var inte många som kom och det är trist när nått sånt anordnas.


Blev väldigt glad när matte väl kom och vi kunde gå hem. Satt ute en stund och då kom Ollie och kelade men matte blev lite ilsk på på honom för han ville slå till mig så när matte röt till gick han och jag gjorde inget utan satt stilla - han gör så ibland och då blir jag så paff.

Istället kom grannen ut, hon passade barnbarnets hund Bass, han är 9 månader och jättesöt, nån jakthund med långt rasnamn som vi inte kommer på nu, hihi!

Inne åt jag min mat efter en hel del tjatande från matte, ibland är det bättre att göra som hon säger så slipper jag höra henne, hihi!

Nu ska vi slappa resten av kvällen och lägga oss tidigt för enligt matte ska vi upp tidigt i morgon - en söndag!!!!

 

(gammal bild)

 
ANNONS
 
Laika

Laika

26 april 2014 21:00

Nej men vilket hittepå din matte gör, upp tidigt på en söndag... Min matte gick upp tidigt idag fast hon somnade så sent igår, men jag sov minsann in till sena förmiddagen ;)
Låter spännande med föreläsningarna.

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

26 april 2014 21:06

Knasiga idéer men tydligen håller hon fast vid den tidiga söndagen!
Bra att du fick sova länge i alla fall!

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

27 april 2014 14:27

Det lät väldigt intressant med de där föreläsningarna, säger Matte. Och jag håller med dig Aamor, det behövs väl inga föreläsare för att mattarna våra ska fatta att vi är kloka ;)

BELLA

http://Bellas dogblogg

Aamor & Tina

27 april 2014 20:18

De vet redan att vi är klokast i hela världen!

 
Ingen bild

Lotta på Husdjurshjälpen.Skåne

27 april 2014 22:11

Tack Aamor för att du, trots att det var myslördag, lät matte gå på vår speciella Husdjurshjälpen.Skåne-dag En klok person sa att det är bättre med några få intresserade åhörare än en massa ointresserad.

Aamor & Tina

28 april 2014 12:53

Jag låter henne gå när det kan hjälpa mig, hihi!

 
Simba och Tasse

Simba och Tasse

28 april 2014 16:20

Låter som väldigt intressanta föreläsningar, äaven om det där om vår klokhet kanske var lite onödig information :-) Hoppas det kommer fler nästa gång <3
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

28 april 2014 18:18

Hoppas även att fler intresserade kommer nästa gång.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - Söndag 15 juli 19:43

Äntligen har matte semester så vi kan sova länge och bli riktigt utvilade!! Tekniskt sett så börjar hon inte förrän på måndag men visst räknas alla dagar och timmar när arbetsdagen är slut! Är det säkert att vi nu kan sova länge i 4 veckor? He...

Av Aamor & Tina - Söndag 8 juli 18:57


Nu har vi bara en vecka kvar att jobba innan semestern och vårt hårda arbete denna vecka blir att försöka få matte i säng i rimlig tid för hon resonerar lite som så att det bara är en vecka kvar och då gör det inget om sängen får vänta lite längre än...

Av Aamor & Tina - Söndag 1 juli 19:35

Värmen fortsätter även om det är lite mindre varmt vissa dagar. Det blir inga långa rundor precis men det får vi ta igen när det är lite svalare ute. Matte säger att nu ska vi bara upp tidigt 2 veckor till för sen börjar vår semester. Det ska bl...

Av Aamor & Tina - Söndag 24 juni 19:47

En fyradagarsvecka känns kanonbra speciellt när ledigheten kommer den sista jobbedagen för matte. Midsommar har det ju varit i helgen och vi firade vår hos mattemor. Vi gick dit vid middagstid på midsommarafton och sen sov vi över där en natt. Mat...

Av Aamor & Tina - Söndag 17 juni 19:36

Det har inte varit riktigt lika varmt denna vecka som de tidigare men det har ändå varit fint väder. Vi har inte gjort så många knop ändå men på kvällarna har vi träffat på lite olika hundkompisar. Vissa kvällar så många som 8 st på samma runda. D...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste kommentarerna

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se