Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 18 maj 2014

Regn!

Av Aamor & Tina - 18 maj 2014 18:48

Matte vaknade redan 06.30 men hon låg kvar och lyssnade på bok i nästan två timmar innan hon gick upp för hon insåg nog att det inte blev nån mer sömn då.

Vi gick en lång runda redan på morgonen för matte sa att vädret skulle bli trist sen så det var lika bra att vi passade på.

Jag ville mellanlanda på bänken vid idrotthallen för det blev inget där igår på grund av alla cyklister men idag var där ledigt och vi satt där en lång stund.

Såg många hundar passera, det var en Jack Russal, en Engelsk Springer Spaniel, två Saluki, en Tibetansk Spaniel och två kompisar Först Nisse och sen Rex men jag hälsade inte nära på nån av dom för de passerade på andra sidan vägen.

Vi satt ute en lång stund innan vi gick in men sen blev matte för hungrig så jag fick gå in.


Så trist väder det varit idag, har bara regnat och regnat. Startade nog vid 11 och jag tror inte det upphört riktigt än även om det inte öser ner längre.

Jag lyckades passa in middags rundan när det inte kom lika mycket regn men matte var inte intresserad av att gå långt ändå.

Hon kan bli lite gnällig när det kommer regn, hihi! Idag brydde jag mig inte så mycket så då borde inte hon heller göra det.

Istället hamnade jag på trimbordet och matte blev lite arg på mig! Hon skulle tvunget reda ut en stor tova på frambenet och det är lika med "nära döden" för mig så jag blev arg men jag vill lova att min ilska gick över fort när mattes kom, hihi!


Vi har sen slöat, matte la sig i soffan efter maten och lyssnade på ljudbok men hon fick spola tillbaka ca 1,5 timme, hihi!

Hoppas nu hon kan somna i kväll men det gör hon nog nång gång.

Jag får annars sjunga min "snarkvisa" för henne, hihi!

 

Från förra månaden.


Ska se om jag inte kan locka ut matte på en liten promenad snart så hon vaknar till ordentligt men måste först kolla så det inte regnar för mycket. 

 
 
Amanda och matte Julia

Amanda och matte Julia

18 maj 2014 19:42

Regnet är nog på väg hit också. Himlen har mörknat över oss, men det är VARMT fortfarande (17,9 grader) :)
Ha en trevlig söndagskväll!

=^.^=

Kram å nospussar

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

18 maj 2014 20:03

Hoppas ni slipper det men jag hade heller haft det på natten än hela dagen.
Var ute för en stund sen och jag blev så blöt!

 
Laika

Laika

18 maj 2014 20:01

Då har vi båda alltså drabbats av lite "nära döden" i helgen. Matte kittlar mig till döds när hon ska hålla på med mina labbar. Så jobbigt att dom måste hålla på, fast det är roligt när det är klart och man får godis :D Här kom det inget regn fast vi trodde, men det står på "schemat" imorgon tyvärr.

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

18 maj 2014 20:05

Fy om regnet kommer till dig också, det mesta har nog vattnat oss idag!
Jag ville inte ens ha nått godis efter matte hållit på med min tasse!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards