Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 22 juni 2014

Irriterad!

Av Aamor & Tina - 22 juni 2014 17:35

Matte säger att detta var den sista långlediga helgen innan semestern och det låter inte speciellt kul men sen sa hon att det bara är tre veckor kvar att jobba innan semestern och det låter hyfsat!

Vilket som så har denns sista lediga dag för denna gång varit bra. Matte vaknade lite för tidigt för min smak men hon hade förstånd att ligga kvar, hihi!


Det blev en ganska lång runda på morgonen med den tillhörande pausen eller spaningsplatsen uppe vid idrottshallen. Tyvärr kom inget spännande idag men men.

Roligare var det när vi kom hem igen för då kom Ollie och kelade!

Matte blir lite småirriterad, hjälper inte det vet hon men kan inte låta bli ändå. Det var så att vi kom gående på en gångväg som är ganska smal och en bit framför står en kille och pillar på sin mobil och en stor amstaff-typ i lös lina, hunder ser oss och matte snackar högt med mig men han reagerar inte, matte hostar och ingen reaktion så vi väntar och till slut ser han oss och tar hunden i kort koppel och matte tar mig i kort lina och så passerar vi, den andra hunden börjar skälla och dra så kille får nästan lägga sig på hunden för att kunna hålla den - suck! Varför ska man ha hundar som man knappt kan hålla och lite uppmärksamhet runt om sig är bra när man är ute och går.


Inne igen har vi tagit det lugnt och slappat eller jag har slappat medan matte har tvättat och lagat mat, blev en annan form av gryta idag så hon kan frysa in och ta med på jobb.

Nu för en stund sen var vi ute på en kort runda och då fick jag sällskap av Ollie igen, han var så kelsjuk att matte satte sig ner i gräset så vi alla fick en mysig kelstund. Jag ville leka men det ville inte han trots att jag försökte flera gånger.

 

Matte halvligger och Ollie är bakom matte!


Nu ska vi snart ta det lugnt igen och njuta av kvällen, jag fick mat men jag var inte sugen just då men kanske suget kommer senare!

 
 
Dui och Deco

Dui och Deco

22 juni 2014 20:03

Visst är det skönt med de där extra dagarna, de vill vi ha fler av! Nosbuffar

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

22 juni 2014 20:22

Många fler lediga dagar under veckan hade varit perfekt ;-)

 
Kjelle Bus

Kjelle Bus

22 juni 2014 22:26

Härligt med lediga dagar !
I alla fall sådana som matte håller sig hemma på :)
Hundägare som inte har koll på sina hundar tycker vi inte om heller !
Tyvärr bor vi granne med en :(
Tassklappar o Nosbuffar

http://kjellebus.blogspot.com

Aamor & Tina

22 juni 2014 22:30

Det är inte kul med såna hundägare!
Det är så lätt att det uppstår nått och vi är ju rätt små om den andra hunden är stor!

 
laika

laika

22 juni 2014 23:01

Du skulle allt läxat upp den hundägaren Aamor :) Sagt till på skarpen. Jag övar mig här i skåne tillsammans med min kompis Penny att tala om för andra hundar när de passerar tomten för nära, hihi. Vi kan springa ut och in precis hur vi vill, jätteroligt har vi :)

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

23 juni 2014 06:43

Det är perfekt när man kan springa ut och in som man vill!
Eftersom den där hunden skällde på mig så skäller jag inte tillbaka, blåser bara upp mig lite säger matte.
Jag ska skälla först för annars struntar jag i det, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards