Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 27 september 2014

Lördag?

Av Aamor & Tina - 27 september 2014 17:11

Så gott med sovmorgon även om matte låg och läste till 01.10 så det blev nog egentligen ingen längre sovstund men jag slapp vakna till klockan.
Hade inte speciellt bråttom ut så matte gjorde sig i ordning innan vi traskade iväg.
När vi närmade oss den sträckan som viker av mot matteföräldrarna var jag mycket bestämd att vika till höger istället för rakt fram mot deras hus men matte sa att vi skulle dit ett tag. Är det inte lördag idag? Men visst okej vi kan väl gå dit en stund.
Syrran blev väldigt glad när hon såg mig så vi kutade iväg en stund men så hör jag matte säga att hon snart var tillbaka, jag rusade mot ytterdörren och precis när hon gick ut fick vi syn på varandra och hon lovade att väldigt snart vara tillbaka.
Det gick rätt så fort faktiskt, hon skulle bara ner till stan och kolla in höstmarknaden och köpa torkad kyckling till oss, jag har hemma men syrrans var slut, vi är ju två som äter det där.
Matte köpte även lite chilimajs till sig men sen cyklade hon hem igen, tog bara den lilla rundan för det är samma saker varje år.

Vi stannade kvar hos syrran ett tag för matteföräldrarna ville bjuda på mat och kålpudding säger inte matte nej till, hemmalagad sådan är så mumsigt tydligen.
Gick hemåt strax efter, matte behövde tvätta och lite annat.
Snackade med vår granne ett tag men sen gick vi in. Jag har ätit en halv portion mat, inte speciellt hungrig idag men innan jag åt fick matte kammat om min tofs och rättat till min mustasch. Nu ser jag ut som jag ska igen, hihi!

Titta matte det ligger ett tuggben i min säng, hihi!

Vi har ett fint väder idag men solsken men tyvärr blåser det ganska mycket så det känns kallt och ruggigt.

 
 
Amanda och matte Julia

Amanda och matte Julia

27 september 2014 17:47

Du är jätte tjusig på blden! Men det är du på alla bilder :)
Är det verkligen matte som gömmer tuggisar i din säng???
Skulle nog inte tro det, Busfrö ;-)
Ha en mysig lördagskväll!

Kram och puss på söta nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

27 september 2014 18:03

Nä det är nog jag själv som gömmer tuggisarna lite överallt. Matte samlar ihop dom men så helt plötsligt är de överallt igen, de har nog ben, hihi!

 
Melody

Melody

27 september 2014 19:25

Här har vi haft riktigt skönt väder idag, det blev inte så mycket blåst!
Tur att du inte har mig i huset för då skulle jag ha tagit ditt tuggben för länge sedan. Shakira hon gömmer sina under kudden i sin korg, men jag hittar dem ju så fort hon gått därifrån! En underbar bild där du är lika snygg som vanligt!
Riktigt lördagsgodis söt är du!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Aamor & Tina

27 september 2014 19:31

Oj så många tuggben du hade haft om du varit här, de finns överallt ;-)

 
Dui och Deco

Dui och Deco

27 september 2014 20:23

Så trevligt med ett tuggben i bädden! Låter som en bra dag idag! Nosbuffar

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

27 september 2014 20:32

Absolut

 
Laika

Laika

27 september 2014 21:24

Men Aamor, dina bäddar är alltid så väldigt tjusiga och ser så lyxigt sköna ut. Jag måste ta ett snack med matte känner jag. Förvisso har jag tre bra bäddar, men dina.... nej, detta går ju inte ;)
Skönt med lördag även om det blev syrranbesök, men roligt på lördagar för då vet du att din matte inte försvinner så länge i alla fall.
Jag har ätit ett sånt tuggben idag, som du har i din bädd...eller ja, kycklingen runt i alla fall :D för det ser ut som att det är ett sånt ben.

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

27 september 2014 21:35

Visst är det ett sånt ben, kycklingen äts och sen ligger det andra kvar men jag tar även det ibland.
Du får nog ta ett snack med din matte ang sängar för jag har 5 st att sova i, 2 för bus där den ena är ute på balkongen ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards