Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2014

Långt!

Av Aamor & Tina - 11 oktober 2014 19:12

Matte vaknade lite väl tidigt men hon låg kvar i sängen och lyssnade på en bok i hörlurar så hon störde inte mig, istället kallade jag på henne vid 9 för jag tyckte att hon kunde komma upp då.
Vi gjorde oss redo för att gå ut, tar längre tid för matte än för mig, hihi! Hon måste klä på sig först och det är en väldig tur hon gör det, hihi!
Vi gick åt vårt vanliga helg-håll men istället för att svänga av fortsatte vi rakt fram. Det blev riktigt långt vi gick och vi var ute i över en timme. Vi pausade några gånger för matte måste "rätta" ryggen, det låser sig och vänster ben låser sig också då men det räcker med några korta pauser.
Jag var grusig och rätt blöt på mage, ben och bröst så matte ställde mig i duschen och spolade bort det värsta.
Hon åt frukost medan jag la mig för jag var rätt trött, jag går ju inte och drar benen efter mig när jag går utan det ska helst vara full speed.

Efter detta har vi tagit det lugn, matte har läst bok, tvättat en maskin och sms:at med vår vän Julia. Matte hälsar och säger att det var kul.
Vi har varit ute en gång till efter det men det blev bara en runt husknuten och sen satt jag och kollade på två katter, de ville inte hälsa.
Åt min mat när vi kom in, hade hoppats på att matte skulle laga nått gott till sig så jag kunde smaka men hon var inte hungrig och inte sugen på nått och än har hon inte ätit. Här säger hon till mig att äta men själv låter hon bli, ska tvinga henne - ja hon ska nog snart ta nått säger hon nu men jag tror inte hon lagar nått.

Matte tog ett kort på mig när jag vilade på mitt fårskinn, hon sa att det är tur vi har olika färg för annars hade hon knappt sett mig, hihi!

Ha nu en trevlig lördagskväll.
Vi ska fortsätta med vårt, jag sova och matte läsa, hihi! Ska dra ut matte på en runda till i alla fall innan jag somnar på riktigt.

 
 
Amanda och matte Julia

Amanda och matte Julia

11 oktober 2014 19:29

Jag ber att få säga det samma, tack! Vi hade roligt, din matte och jag:)
Säger som matte, det ÄR tur att du har annan färg än fårskinnet du ligger på. Varmt och mysigt är det säkert!
Tråkigt att katterna inte ville hälsa på dig, nästa gång kanske ;-)
Ha en jättetrevlig och lat lördagskväll!

Kram å nospussar till dig, Lille Trötter

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

11 oktober 2014 19:39

Jag är ludnare än fårskinnet, kanske inte lika tät men länge är mitt hår.
Vet ju att de två jag såg inte vill hälsa men jag hoppas alltid ändå.

 
Melody

Melody

11 oktober 2014 20:14

Stackars din matte som har problem med sin rygg! Du är som jag, vill ha full speed, men har man en matte som behöver ta små pausar så får man ta det lite lugnt! Själv fick jag anpassa mig idag och vänta på matte när hon var och shoppade på stan. Fy sjutton så tråkiga pauser husse och jag fick utanför både den ena och andra affären!
Hoppas matte och du har en mysig lördagskväll och att din matte nu har ätit sin mat!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Aamor & Tina

11 oktober 2014 20:35

Tyvärr är hon så van vid att ha ont för det är alltid lite ont, ibland mer men idag var det mindre. Jag väntar gärna och tittar mig omkring. Väntan när nån springer in i affärer måste vara väldigt drygt.
Matte tog två mackor med ost på.

 
Laika

Laika

11 oktober 2014 23:18

Åhh, ostmackor är gott :) Det hade inte min matte fått äta ifred, hihi.
Den där pläden ser ut att vara skräddarsydd efter dig :) Jag har också en och vet hur underbart sköna dom är att sova på.

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

11 oktober 2014 23:26

Matte fick ha sina mackor ifred, inte sugen på ost idag!
Visst är de mjuka och sköna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards